Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

angelica eu am facut fragmin la primul fiv (adica acum mai mult de 2 ani), si mi s-a spus sa le fac in maini, in parte de sus (aia pe care nu prea putem s-o epilam cu ceara ca ne ies bubite). Si nu m-am invinetit, dar ma durea al naibii de tare.
simonica mea pai raportul e camasa: rochia mea cea cu trena de 3 m a facut senzatie (desi avea 7kg si am slabit mai mult de-un kil in noaptea nuntii), biserica a fost superba (am avut 2 preoti prieteni f buni si corul madrigal), formatia a fost peste masura, la fel si localul (coloaaaaneeeee - deci ca de vis), am iesit si in plus la dar-lucru la care nu ne asteptam, ca a fost meniul f scump, apoi ne-am dezmatat cu prietenii, apoi am urmat traseul: budapesta-viena-Gratz-Bad Voslau-linz-insbruck-viena(shopping)-Budapesta, am facut poze cu voalul pe cap peste tot, ne-am plimbat, ne-am distrat, am vizitat.
Albu mi-a dat reteta de merionale si suprefat-le-am cumparat (30 merionale si 2 cutii suprefact) cu circa 1.100 lei (impreuna). tre ' sa vad dac-am scapat de candida ca sa fac histeroscopia, apoi fiv3 - dar nu ma grabesc, ca-i soare, cald, frumos, apa ma asteapta - asa ca daca nu-s la munca, sunt la piscina

alla mi-am adus acasa si cokerasul meu cel batranel, deci suntem in formatie completa

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

STEFY ,ARTISTICA,AM VAZUT CA IN SERINGA ESTE O BULA DE AER ,TREBUIE SA O SCOT SAU O LAS ACOLO?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bula trebuie sa fie langa piston - o duci tu acolo daca nu este - si o injectezi si pe ea !
asa esti sigura ca ai injectat toata cantitatea din seringa, iar d-na Viorica mi-a explicat ca bula aceea face un fel de "halou" si de aia e bine sa nu frecam dupa, sa nu il stricam, pt ca are si el rostul lui.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inna08

Fetelor aveti idee de ce apare(mentine) acest notch?
Fly ai idee de fapt ce inseamna?

notch-ul mai este cunoscut si ca incizura protodiastolica si poate determina retardul de crestere intrauterina, adica bebe nu primeste suficienti nutrienti si oxigen. Prima monitorizare a IR-urilor am facut-o la morfo de trim II, la 22 de sapt, cand, conform anumitor ginecologi, se considera ca ar incepe sa aiba relevanta valorile IR. De atunci am IR dreapta usor marit, dar la 23 de sapt artera avea aspect normal. Abia la 28 de sapt. a aparut tendinta la notch, tensiunea n-am mai crescut, dar ramane la aceeasi valoare, 0,65,inclusiv la 31 de sapt tot asa era, in vreme ce la stanga scade regulamentar, iar tensiunea pe art. ombilicala e normala. Partea buna este ca bebelina se dezvolta normal, de la inceputul sarcinii, acum la 31 de sapt. placenta tot gr.I are, semn de buna irigare a placentei,lichidul amniotic e in cantit. normala, dar supraveghem atent orice modificare. Probabil de la 32 de sapt o sa marim doza de fraxiparine. Eu una gandesc pozitiv si evit sa ma panichez, ca n-ar ajuta prea mult, deocamdata amandoua sunt ok si speram sa fim asa pana la capat!
Sper ca ti-am fost de ajutor!

31+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

flyhigher77
din cate scrii, nici nu ai motive de ingrijorare si stres. Tot asa optimista si acusica ne scrii de bebe!

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

danezza multumesc
aristica Casa de piatra! Ce traseu frumos ati facut! Bravooo! Bine ai revenit!
vali cum sunteti? sper ca totul bine!
gliana
angelica la fraxiparine e cam la fel. Daca atunci cand ma intep simt o durere ascutita e semn ca o sa fac hematom, ca sigur intep un vas de sange, si m-am cam invinetit la inceput. Acum stiu cam in ce zone sa fac injectarea fara sa ma mai invinetesc, e o chestiune de antrenament .
qiaobing te-am pomenit cum doua seri, am nimerit un ac bont, m-am intepat de vreo 4 ori pana am reusit sa infing acul

31+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

fly macar nu sunt singura auto-torturata
pt tine si bebelina luptatoare. sunt convinsa ca o sa ajungeti cu bine la final.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

qiaobing e musai sa fie treaba buna pana la sfarsit! sa crestem natalitatea pe forumul trombofiliilor!
Apropo de acul bont, dl Fly tipa la mine sa arunc seringa, se panicase saracu' dupa a doua tentativa de intepat, ca am pus si eu conditia sa incerc, dar cu manuta mea

31+ cu

Mergi la inceput

al tau se panica, al meu ma certa ca ce mare branza sa infig un acusor asa de micut si mai rau imi pierea curajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

hello fetele
Am si eu nevoie de sfatul vostru:azi am avut ET,am trasferat 3 embrioni,maine ma intorc acasa de la budapesta si ma bate gandu f tare sa ma duc joi la Fundeni sa imi fac AntiFXa,pt ca ma streseaza ideea ca doza de clexane de 0,4 e prea mica pt mutatiile care le am:677 homozigot si ambele PAI-uri heterozigote.Dar ma gandesc ca as vrea sa stau linistita macar o saptamana in casa,fara sa ma trambalez pana la Fundeni,in conditiile in care nici dr nu e.Este prea tarziu dc ma duc pe 14 iunie?

Mergi la inceput