Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-
Raspunsuri - Pagina 19
MeAlex spune:
Poate s-a grabit, o fi avut multe pe cap, s-o fi gandit la alta pacienta (poate raspundea la mai multe mesaje) si a incurcat situatiile...e clar ca e o incurcatura, mai bine ii mai trimiti un mesaj si spui ca deja faci anticoagulant si detaliezi ce si cum.
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
flyhigher77 spune:
Buna fetelor
si
pentru toate!
Eu de ex. cand ii scriu dr U de regula pastrez mesajele anterioare, corespondenta mea cu ea e un sir lung de emailuri, unde poate vedea foarte bine tot istoricul. La cata lume ii scrie, e cam greu sa ne stie pe fiecare in parte.
Eu am primit fraxiparine de 0,4 din sapt 28,cand am scos Aspenterul. Tendinta la notch am si eu si urmeaza sa marim doza in curand. Medicul meu ginecolog nu este multumit ca fac fraxiparine, motivand ca ar fi greu de controlat, dar nu mi-a putut explica in ce fel greu de controlat, ca si doza de fraxiparine se poate monitoriza prin analiza anti FXa. Cred ca e exact cum spunea ileanasi, clexane a fost cel mai utilizat pana acum, dar asta nu inseamna ca celelalte heparine sunt mai periculoase. Ma gandesc cu groaza cum ar fi fost sa nu le administram deloc... In curand ajung la Fundeni si am sa intreb despre heparinele astea si mai ales, daca este justificata cererea ginecologului meu de a trece la clexane (pe care oricum, n-am idee de unde l-as putea procura) dupa o luna de fraxiparine.
Pana una alta, bebelina mea este in grafic, activa si grasuta!
gravidutele si toate fetele dragi de aici! 

31+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
samira33 spune:
sunshine,stai linistita ca nu-i niciun bai.
eu cred ca ce spui tu este adevarat insa mai cred ca sunt si cazuri in care trebuie ales raul cel mai mic dintr-o situatie...in cazul meu-cu FVL cred ca este mai rau sa nu fac Prg Inj.peste Clexane in conditiile in care am un deficit de faza luteala demonstrat decat sa fac Prg peste Clexane si sa ma expun riscului aparitiei hematoamelor.
incercand sa ma pun in "mintea" lui PK
cred ca a decis sa nu-i suprapuna lilianei Prg peste Clexane din 2 motive:ea nu are un PRG chiar atat de mic si ea a insistat s-o lase sa faca Clexane in conditiile in care parerea lui este ca mutatiile lilianei nu se trateaza cu Clexane dar nu intrevine peste hematolog daca acesta a decis altceva.
acu' nu-i obligatoriu sa am dreptate dar poate fi o explicatie pentru care eu am primit Prg peste Clexane si ea nu.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miha3 Dr.Uscatescu mi-a spus in mod expres ca exista riscul de a se opri sarcina in evolutie daca schimbi anticoagulantul. gena MTFHR A1298C heterozigota + gena PAI 1 4G/4G homozigota |
iar sotziei mele i-a spus ca nu exista vreun risc, absolut nimic ...
pana acum credeam ca, atatia medici, atatea pareri; dar acum se pare ca un medic are mai multe pareri
MeAlex spune:
Am mai auzit de astfel de neconcordante asupra tratamentului cu Medyn (complex de B-uri echivalent cu Femibion): initial a spus ca este nociv in sarcina, apoi a inceput sa il recomande. Doar ca raspunsurile contradictorii au fost date la un interval de timp...ma gandesc ca probabil nu stia exact ce e cu Medyn-ul, apoi a studiat si a inceput sa il recomande...cert e ca e greu cu tratamentul in trombofilie, la noi nu cred ca exista scheme clar de tratament...sunt atat de putini medici care se pricep la problema asta in Romania...
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
angelica28 spune:
Ftele am nevoie de sfatul vostru ,astazi am facut o inseminare la dr ALBU si mi-a zis de azi sa incep si clexane si dac nu gasesc sa iau FRAGMIN,este ok voi ce parere aveti?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
Miha3 spune:
tannoo25 - si ce ati facut? ati schimbat Clexanul cu altceva, ca stiu ca nici voi nu gaseati la un moment dat.
In privinta lui Uscatescu si in cazul meu s-a contrazis. In oct. 2010 mi-a dat Clexane de 0,2 iar acum a fost de acord cu 0.6 (i-am spus ca mi l-a recomandat dr. din Ungaria), in conditia in care am aceleasi mutatii.
inna08 spune:
Fetelor aveti idee de ce apare(mentine) acest notch?
Fly ai idee de fapt ce inseamna?
16+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
angelica28 spune:
Am o dilema:am facut ieri fragminul ,si stupoare de dimineata am observat ca m-am invinetit ,ati patit asa ceva ....cele care ati facut pt trombofilie clexane(fragminul este inlocuitorul la clexane),ma gindesc poate nu mi-am facut-o eu cum trebuie ,sau este normal sa te invinetesti?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
stefy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelica28 Am o dilema:am facut ieri fragminul ,si stupoare de dimineata am observat ca m-am invinetit ,ati patit asa ceva ....cele care ati facut pt trombofilie clexane(fragminul este inlocuitorul la clexane),ma gindesc poate nu mi-am facut-o eu cum trebuie ,sau este normal sa te invinetesti? Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u |
Angelica si eu fac Fragmin P Forte 5000 I.E. inca din saptamana a 5-a. Au fost injectii care s-au invinetit si au fost altele fara sa lase nici un semn. Te invinetesti cand intalnesti un vas de sange. Cu timpul o sa prinzi experienta si o sa-ti dai seama unde sunt vasele de sange si sa le ocolesti.
Multa bafta la inseminare.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit, hiperstimulare severa
FET mai 2010 nereusit
sarcina obtinuta natural
+ 25