Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

alexina, eu de cand a venit caldura asta o imbrac in bluza cu maneca scurta si pantalonasi scurti sau in rochita; fara sosete dar cu palariuta la plimbare.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada si cu ce crema o dai pe catalina? si eu o tin pe dodo in maneca scurta afara cu palariuta de bumbac pe cap si ii pun sosete de asortat ca da din picioare si le scoate

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

CAP NOU

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

mada si cu ce crema o dai pe catalina? si eu o tin pe dodo in maneca scurta afara cu palariuta de bumbac pe cap si ii pun sosete de asortat ca da din picioare si le scoate

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

acum am dat cu nivea Children"s sun spray, 30, rezistent la apa, protectie UVA/UVB.
Sosete am incercat si eu sa-i pun dar i le da Cristi jos tot timpul ca sa-i pupe piciorusele , asa ca am renuntat sa i le mai pun. Eu il pup pe Cristi pe fiecare degetel de la maini si picioare si asa face si el cu Catalina.

Poze

Mergi la inceput