Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

am intrat, am citit din urma inainte sa culc copii si acum evident ca am uitat tot

scrish, mie varianta cu imbracatul la petrecere imi place.

stefy, cate grade sunt la voi acum? Au inceput caldurile alea mari, mari? de peste 40 de grade?

yasmi , cum stai cu alergatul?

simo , mai ai putin si te muti la curte, ce bine !

ma bag sa ma uit la poze

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

nu peste 40
azi au fost 33,dar este f multa umiditate si transpir ca un magar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ailed, dodo e superba , dar eu m-am indragostit tare si de cea mare . Tati cred ca tb sa-si ia pusca

roxy, arati bestial !!!

madutza, super idee in poza cu catelul

ralucab, Vlad este fff frumos si tortul vesel, imi place

irinuca, cand ai pus poze cu Daria? sunteti 2 frumoase

pisuc, ce pletos e pustiul tau , vreau si eu asa par lung pt Catalina mea, sa-i prind agrafe

ina.click, ce fluturas lungan ai tu acolo? cati cm are?

nu mai stiu cate am vazut...cum spunea cineva numai bebelusi frumosi si sanatosi

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy pai noi de musetel+fenicul granulat folosim. oare de asta se kkaceste atat??

mada...stau bine..nu am reusit sa ies mai des de 2 ori/sapt rusinica mie..

simo..cred ca si eu am citit pe diagonala...cat ai slabit mami??

lalely vezi ca in auchan erau cantare de bucatarie ieftine.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

`Sara buna!

Ce faceti mamici cu pitici ?

Eu una ma declar multumita ca abia acum 20 min a adormits i mandar mea pentu prima data pe ziua de azi de dimineata a tinut-o numa` intr-o gura ..ua uaaaa...uaaaaaaaa.... mi-a scos par alb, nu ca nu as fi avut deja m-a innebunit de cap nu alta... in brate nu, pe umar nu, afara la plimbare am stat 4 ore nu numai urlat frate, nu stiu de unde atata spor la urlatul asta ca nici cu mancatul nu s-a omorat azi , nu mai spun de azi noapte ca tragea 5 min, maxim 10 si somn de voie, nu o mai puteam trezi cu nimic plus ca m-a trezit de vreo 4 ori , sau poate chiar 5 .. la 1 jumate, la 3 jumate, la 4 jumate, la 5 jumate , 6 jumate , 7 jumate ??? deci de cate ori , ca eu nu mai stiu, am uitat si matematica , m-a innebunit
Ea la ora 5 jumate radea si chicotea si m-a trezit, eu rupta-n doishpe, ma uit cu coada ochiului la ea si ii spun sa se culce la loc ca nu ii era ei foame, se juca si numa bine radea si chicotea ca incepe a urla de burtica ma ridic sa vad ce se intampla... si ii desfac pampersul si diaree asta nu mai stiu de unde o fi capatat-o , de la ce mai bine spus.. offf... azi a fost una din zilele alea nebune , de iti vine sa iti iei campii... sa culegi floricele

Astept sa se trezeasca sa ii fac baita si sa ii dau papa si nani nani ca eu nu mai pot, abia astept sa strang perna in brate , ma simt sfarsita...

Hai ca aberez si mai bine ma duc la nani, ma tenteaza a naibii o tigara de nu va povestesc, sper sa nu cad prada tentatiei

Va pup, noapte buna si pe maine!!!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

offf strumfule macar sa aveti o noapte linistita si odihnitoare!!

Mergi la inceput

cris ce super idee!!!! imi dai voie sa o "fur" si eu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cris ce super idee!!!! imi dai voie sa o "fur" si eu???

si eu ridic 2 degete!!....pe 9 iunie e ziua lu' ubi..pe 10 vine si el in tara...ar fi frumos sa-l astepte fi-sa cu un happy b-day daddy....daca ne lasa crisu'...platim drepturile de autor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

multumesc fetelor pentru raspunsuri astept sa vad totusi daca pot sa l fentez pe sot si sa l trimit la culcare mai devreme ca sa l pregatesc pe luca sa vedem, va tin la curent

yasmi normal totul pentru fericirea sotilor nu? bine ca exista forumul asta!!

Mergi la inceput

cris la mine o sa fie la dublu :) unul albastru si unul roz :)). apropo cat ai platit??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

stefy ideea e de folosit pentru cine mai doreste cu o conditie: dat o cola la o inalnire a forumistelor

Mergi la inceput