Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Hello! Am pus si eu cateva poze de la botez, poze cu Vladutz si cu tortul. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cuuuscra ailed ce nora frumoasa am...si sora-sa e dulce foc...M-am orientat perfect!!!!!
Alina si eu zic sa mergeti acum in concediu si sa va simtiti cit puteti de bine..dupa atata timp chiar ca va prinde bine acest concediu...
Andreea, tot in Moghioros mergi? Am sa iau tel tau sa te sun maine...Macar acum cat mai sunt aici...Eu mai ies de regula cu 2 fete, dar maine te sun sa stiiSper sa fie cuminte Arsenie ca azi mi-a urlat....nu s-a potolit decat acasa
Mada...bine ai revenit! pustiu forumul fara tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Raluk, frumos pui ai! si tortul cred ca a fost minunat..m-ai imbolnavit...
Ina si Roxy...bai ce organism aveti...sa arati asa si sa maninci orice...e crima fatza de noi astealalte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Cuuuscra ailed ce nora frumoasa am...si sora-sa e dulce foc...M-am orientat perfect!!!!!
Alina si eu zic sa mergeti acum in concediu si sa va simtiti cit puteti de bine..dupa atata timp chiar ca va prinde bine acest concediu...
Andreea, tot in Moghioros mergi? Am sa iau tel tau sa te sun maine...Macar acum cat mai sunt aici...Eu mai ies de regula cu 2 fete, dar maine te sun sa stiiSper sa fie cuminte Arsenie ca azi mi-a urlat....nu s-a potolit decat acasa

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

si eu m-am orientat bine...
super baietii tai .. mati mi se pare ca seamana mai mult cu tine..

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

am vazut si eu bebici pe picasa... tare frumosi toti fara deosebire..., iar mamicile una mai frumoasa ca alta..
cred ca asta e odiseea cu noroc si frumusete, multumim lui Dumnezeu!

ma duc la mare! trebuie sa ma duc la shoping, sa-mi iau un costum de baie cu slipul mai inalt ca dupa trei ceza am ramas eu cam fara burta , dar slipul meu cu talie joasa nu mai merge ca pielea e lasata.
uite aici ma duc la mare:http://www.dalmatianet.com/omis/duce

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Simo sper sa fie si bebe bine si sa ne vedem. Eu am planuri maine sa plec pe la 9-9.30 in parc si pana la 11.30, ca e asa cald afara si nu vreau sa il expun prea mult la soare si nici pe mine, ca am venit azi terminata. Eu fac cam 20 de minute pana in parc, de unde stau eu.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

am vazut si eu bebici pe picasa... tare frumosi toti fara deosebire..., iar mamicile una mai frumoasa ca alta..
cred ca asta e odiseea cu noroc si frumusete, multumim lui Dumnezeu!

ma duc la mare! trebuie sa ma duc la shoping, sa-mi iau un costum de baie cu slipul mai inalt ca dupa trei ceza am ramas eu cam fara burta , dar slipul meu cu talie joasa nu mai merge ca pielea e lasata.
uite aici ma duc la mare:http://www.dalmatianet.com/omis/duce

Ia-ne si pe noi , Delia! Vacanta placuta iti urez de pe acum. Cand plecati?

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ce vorbarete sunteti!!!

Imi place cand vad discutii legate de vacanta,noi nu plecam nicaieri pana in septembrie caci mai rau ma chinui...si asa ma gandesc ca o sa plec chiar inainte sa incepem diversificarea..asta daca o sa mai am san..pt ca daca nu tb sa incepem mai devreme!!

Cred ca vom merge cateva zile la munte!!

Am si eu o intrebare legata de depunerea dosarului de idemnizatie:eu termin pre si postnatalul undeva in jur la 6 iunie.Pot solicita imediat adeverinta de salariu la serviciu??
Trebuie sa imi iau si cererea de incetare activitate??

Habar nu am...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

In alta ordine de idei nu mai suport colicile..o sa prepar si eu Debridatul pana la urma caci nu mai tine cu nimic...
Azi am luat si o solutie preparata la noi in oras la o farmacie care a dat rezultate la alti bebi..sa vedem cum va fi la noi...

Fetele care ati avut ursitoare la botez,ati fost multumite de prestatie??Si pe mine ma bate gandul..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Nu mai suport vremea asta. E o caldura de nu mai poti, sunt stoarsa ca o lamaie de drumurile cu masina sa aduc copii de la scoala si sa-i duc la sporturi, acum cand sa iesim si noi plouanuma ce-am coborat ditamai landoul de la et. 4 si a trebuit sa urc inapoi. Imi vine sa urlu. Si culmea pe caldurile astea Ghighi a mea ingheata de frig. Am lasat-o doar in tricou si s-a invinetit de frig si nu putea dormi. Cum i-am dat un hanorac cum s-a lasat moale si a adormit.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput