Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

ATENTIE!
m-a ajutat o fata buna si frumoasa si mi-a pus poze pe Picassa cu Dodo si Mari..
Deea, sanatate la printese!
Fetele multam de sfaturi cu crema de protectie! o tipa mi-a zis de la roche?...
va pup ca s-a sculat Dodo

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

uau ce fete frumoase am vazut, au aceeasi oki superbi..nu? cine-i asa frumos, mami sau tati ?

mami de 2 prichindei

multumim
ochii sunt de la mami
Dodo e tati intreaga in rest
Tati are ochii albastri

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Eu la ceaiul de musetel pun si putin zahar . Altfel nu-l bea: pun apa la fiert 100ml cu putin zahar, cam o jumatate de lingurita si o las sa fiarba cateva minute, apoi pun pliculetul, fac infuzie si il las cam 5 minute, sa nu fie foarte concentrat. Eu pun apa ceva mai putina. Asa mi-au zis si mie alte mamici. Nici nu m-am uitat sa vad ca pe cutie scrie un plic la 250 ml de apa . Oricum, lui Luca ii place.

Mandreac, cum prepari oscilo? In cata apa pui o fiola? As vrea sa-i dau si eu lui Luca. Tot fornaie noaptea si ziua il curat de cate un mucisor. Am fost acum o sapt la dr si mi-a zis ca nu are nimic. L-a ascultat la plamani si-a zis ca n-are nimic, sa-i mai pun ser din cand in cand. Dar i-as da si niste oscilo.

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si o sapt!

Cred ca in vreo 10-15 ml de apa, pun o doza si ii va placea ca e si dulceag oscilo. Pup si multa sanatate

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Eu la ceaiul de musetel pun si putin zahar . Altfel nu-l bea: pun apa la fiert 100ml cu putin zahar, cam o jumatate de lingurita si o las sa fiarba cateva minute, apoi pun pliculetul, fac infuzie si il las cam 5 minute, sa nu fie foarte concentrat. Eu pun apa ceva mai putina. Asa mi-au zis si mie alte mamici. Nici nu m-am uitat sa vad ca pe cutie scrie un plic la 250 ml de apa . Oricum, lui Luca ii place.

Mandreac, cum prepari oscilo? In cata apa pui o fiola? As vrea sa-i dau si eu lui Luca. Tot fornaie noaptea si ziua il curat de cate un mucisor. Am fost acum o sapt la dr si mi-a zis ca nu are nimic. L-a ascultat la plamani si-a zis ca n-are nimic, sa-i mai pun ser din cand in cand. Dar i-as da si niste oscilo.

Mami fericita!

Eu oscillo il dizolv intr-o seringa de nurofen,pun granulele si putina apa,agit bine si il dau lui bebe in gurita.

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

M-am uitat si eu pe net la creme, daca tot folosesc gama Mustela, de acolo ii voi lua si crema, mai ales ca noi nu mergem acum la mare, il voi da pentru cat iesim afara si cand vom merge la munte.

Delia Roche Posay, daca se scrie asa. Si eu am auzit ca ar fi foarte bune.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Alina06 eu in ceaiul de musetel , adica in vreo 150 ml pun si un pliculet de ceai alinan si asa mi-l bea, ca e dulceag, ca altfel nu il bea. Pentru constipatie incercam acum un produs de la plafar, cam scump, dar ne va ajunge mult timp, pentru ca e pulbere si trebuie sa ii dau un sfert de lingurita in putina apa. Va voi spune daca obtinem rezultate

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Andreea,!!!

Am pus cateva poze!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Andreea,!!!

Am pus cateva poze!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Ce faci mami? ce face bebe Edy? Al meu doarme acum si mai apuc sa scriu si eu, dar sa citesc din urma nu prea am timp.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, Madutza, multzam pt parerile legate de plecarea in vacanta. Sunt hotarata sa mergem. Sa vedem cum vom fi atunci cu colicile... sper sa scape, ca mai e destul pana in iulie.

Mandreac, georgeyuly, multzam si voua. Ies cu el la plimbare si iau si eu oscilo. Dati cate o fiola intreaga o data, sau fractionat pe parcursul zilei?
Puuup!

Mami fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Va multumesc pt raspunsuri. Cu cat citesc mai mult despre vaccinurile astea cu atat tind sa le fac numai pe cele obligatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Buna fetele!

Am trecut si noi pe aici sa va salutam si sa va spunem ca azi implinim o luna; maine mergem la dr deci nu stiu cat si cum a luat, eu chiar nu sunt stresata, al doilea copil te face mai relaxata
bebe tot cu colici moderati, titi si somn pe el mai putin cateva momente de neuitat...si eu l-am dat cu crema pe bebe, de la chicco si ramane alb dar asta e f bine ca asta inseamna ca nu patrunde deloc soarele ceea ce nu e rau, dar de la caldura i-au aparut cateva bubite; recunosc ca v-am citit pe sarite, sunteti f active, noi nu preaavem timp, cand doarme el incerc si eu sa fac diverse prin casa sau sa dorm;inca sunt doar cu el, Theo e in deplasare la bunici, se manifesta foarte zgomotos cand vine acasa si il cam destabilizeaza pe bebe asa ca ii e mai bine si lui si noua asa.
Va pupam si va uram zile si nopti cat mai linistite!
Nu va mai stresati cu colicile, orice le-ati da nu trec pana la 3-4 luni

Mergi la inceput