Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Eu sunt contra, Ana la nastere a luat 4 apgar, travaliul a fost mult prea lung pt ea si totul cauzat de epidurala, nu sufla,era vanata, a incercat cu aspiratorul... . Tot travaliul mi s-a prelungit din cauza epiduralei, nu s-a putut face nimic nimic pana nu mi-a disparut efectul.
Bataile inimii ale Anei erau ffff scazute, nu vreau sa va zic de cate ori m-au intors pe stanga si nu ma mai lasau sa imping chiar daca aveam contractie, ca Ana sa primeasca oxigen...

E alegerea fiecareia, epidurala ca si alte medicamente poate avea efecte negative asupra organismului. Depinde de corpul fiecaruia.

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Bravo..macar va luati ceva vitamine. Eu nici macar atat. .

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

La noi la biserica weekendul trecut au fost aduse moastele Sf. Nectarie. Am dus-o si pe Ana sa le atinga sa fie ferita,draga de ea, de boli si necazuri.
este fffff bine sa ne rugam la DD sa ne ajute, sa ducem sarcina pana la termen, sa avem un bb sanatos.
De la voi au venit la noi, luni seara au fost la biserica noastra, si normal ca m-am dus si eu cu Sophia. Cu rusine spun ca eu n-am prea stiut de Sf. Necatrie pana acum; m-a impresionat povestea vietii si minunile sale si am tinut sa ma inchin si rog la moastele sale si eu. Ce frumos ca preotii de la Radu Voda au initiat plerinajul asta pt comunitatea romaneasca din America si Canada..

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Hai ca fac capitol nou si apoi fug sa imi iau matza de la gradinitza.

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput