Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Am cazut pe scari cand le urcam, m-am intins pe burta ...nu ma doare nimic, sunt OK...sa iau totusi un No-Spa?

Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt

Suna la dr tau si ia si un nospa. Cum ai reusit? Off

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Crisspy.....ai grija...f bine ca iei nospa

Eu citesc de la cerclaj in fiecare zi Paraclistul Maicii Domnului ...si cred cu taria ca ma ajuta f tare , cum si Sf Nectarie ne-a ajutat inainte de a ramane

Mamutz....bravo voua ca ati ajuns in Grecia ,si noi ne doream sa ajungem anul asta ,dar nu-i nimic mergem la anul toti 3

28 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Crisspy.....ai grija...f bine ca iei nospa

Eu citesc de la cerclaj in fiecare zi Paraclistul Maicii Domnului ...si cred cu taria ca ma ajuta f tare , cum si Sf Nectarie ne-a ajutat inainte de a ramane

Mamutz....bravo voua ca ati ajuns in Grecia ,si noi ne doream sa ajungem anul asta ,dar nu-i nimic mergem la anul toti 3

28 + Arianna-Maria

Poate mergem in 6.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc fetelor

Am luat un no-spa si stau linistita pe scaun la birou....ma gandeam la nishte probleme de birou si nu am vazut pe unde calc (oricum nu mai vad pe unde calc din cauza burtii )

Bebelina e in miscare, pare sa nu fi fost deranjata. Sa vad cum ma simt in continuare

Mergi la inceput

http://www.trilulilu.ro/maria21dayana/e386eef8b1a824
Aici e paraclisul
Cine se pricepe poate le pune pe prima pagina.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Fetelor, v-am citit cu greu, dar nu pot sa va raspund, pentru ca MA SCOATE DIN SARITE RECLAMA CU CEREALELE !!! Apare de fiecare data cand incarc o pagina, cand vreau sa dau reply etc. cred ca am vazut-o mai des decat subiectele pe care le-am accesat ! Nu mai rezist

Incerc sa mai intru maine, poate rezolva naibii problema ! Eu inteleg ca trebuie sa-si ia si ei banii de undeva, dar cu asta parca exagereaza rau de tot !

Irina (2006) si 29+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Fetelor, v-am citit cu greu, dar nu pot sa va raspund, pentru ca MA SCOATE DIN SARITE RECLAMA CU CEREALELE !!! Apare de fiecare data cand incarc o pagina, cand vreau sa dau reply etc. cred ca am vazut-o mai des decat subiectele pe care le-am accesat ! Nu mai rezist

Incerc sa mai intru maine, poate rezolva naibii problema ! Eu inteleg ca trebuie sa-si ia si ei banii de undeva, dar cu asta parca exagereaza rau de tot !

Irina (2006) si 29+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Care reclama???
Foloseste firefox , ca aici chiar nu am probleme. Mi-am dezactivat destule chestii si merge ca uns. Incearca Mozilla firefox

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

La noi la biserica weekendul trecut au fost aduse moastele Sf. Nectarie. Am dus-o si pe Ana sa le atinga sa fie ferita,draga de ea, de boli si necazuri.
este fffff bine sa ne rugam la DD sa ne ajute, sa ducem sarcina pana la termen, sa avem un bb sanatos.

Laura, eu sunt contra, nu cred ca e cea mai mare inventie epidurala, dar cred ca a fost scoasa pe piata fara ca lumea sa fie informata cum trebuie. Parere personala...mai multe nu zic ca isc o polemica

intr-o ora merg si eu la d-na doctor.

Aseara am mancat la nasi cat pt o saptamana, plus am terminat cu jumatate de lebenita de s-a mirat lumea cum de nu imi e rau. Azi noate am dormit pe wc

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Crisspy, ai grija de tine, daca cumva apar ceva dureri suna la medic sau da fuguta la spital.

Pupam Razvanelul

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Multumesc fetelor

Am luat un no-spa si stau linistita pe scaun la birou....ma gandeam la nishte probleme de birou si nu am vazut pe unde calc (oricum nu mai vad pe unde calc din cauza burtii )

Bebelina e in miscare, pare sa nu fi fost deranjata. Sa vad cum ma simt in continuare

Crispy mare grija la cazaturi..Acum trebuie sa stai si sa fii atenta la orice semn. Offf burtica sa fie sanatoasa!!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput