Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor...intru si eu cam panicata nitzel ca vad ca deja de jumate de ora am contractii (unele dureroase, altele mai putin)destul de multe.

Care e doza de no-spa recomandata?
Azi am cam fost pe drumuri si poate din cauza asta... am fost si la spital sa imi ia sange! Numai ce m-am intors, si ma simt incredibil de obosita.

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

Burtocik, am priceput cum e cu necesarul - pare de foarte mult bun simt.
Ce stiti: lanolina "pura" (asa scrie pe tub) e buna pentru sani sau trebuie neaparat Garmastan? Moasa ne zicea si de unguent cu galbenele...
Pot sa iau si mostre de unguente pentru fese, uleiuri etc. pentru bebe (le-am primit la targ) sau sa iau eu cate un tub din ce se cere?

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Eu am folosit Garmastan, dar acum mi s-a recomandat lanolina, vreo 3 fete mi-au superlaudat-o, asa ca am sa iau lanolina

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

mie mi-a fost f usor cu bagajul pentru ca, cumnata mea a nascut la aceiasi maternitate cu acelasi dr. in urma cu o luna, nu stiu cum e in alte parti dar vorbesc strict de cazul ei cand spun ca prea multe nu ai voie sa iei.

Ptr mama:

tampoane, vata, chiloti bbc de baba care sa treaca de operatie in caz de cezariana, exclus cei cu talie joasa (spun asta ptr ca era in salon cu ea o dna cu niste chilotei mai cu dantele si fundite si dr. i-a facut observatie), papuci, sosete, sutien alaptat, crema ptr sani, pompa pentru sani, servetele umede, hartie igienica, pasta de dinti, periuta, sapun, crema,prosoape, cana, agenda sa notezi ce te mai invata asistentele (ptr cele la primul bb), toate bagate in punga nicidecum in genti.........pare absurd dar nu i-a dat voie decat cu geanta cu acte, restul lucrurilor puse-n punga.

Ptr. Bebe:

pampersi

Ce a mai avut nevoie gen ceai, apa, acte, hainutele de scos din maternitate- i-au fost aduse pe parcurs. A stat 5 zile, sper sa va fie de folos.

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
33+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Multumesc mult de raspunsuri, Burtocika si adra-bell si toate celelalte fete!
Cred ca o sa iau o pauza, ca si la mine bebe da suturi... ma duc sa ma intind.
Fecian, cred ca poti sa iei 4 no-spa pe zi, daca durerea continua, fa dus cald.... daca tot te tine... cred ca trebuie doctor.
Sanatate la burtici si pitici!

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Felicia, No-spa de 80 mg, sau 2 de 40mg deodata, de cate trei ori pe zi. Daca ai si un supozitor Scobutil (uscosin)

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

[/quote]

Din statistici se pare ca asta e cel mai cumparat. Si noi ne-am uitat la el, dar nu am luat pt ca scoica nu are prnuta reductoare si protectie pt umeri, asa ca am ales categortia urmatoare. Nu e mare diferenta intre ele. Ce culoare ai luat. La targ aveau portocaliu parca.

32+
[/quote]

rosu cu gri inchis si putin alb

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
33+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Sincer, mie scutecele de adulti mi se par cam exagerate pentru lohii, dar poate nu stiu eu si se poate sa vina garla
Adra, depinde de organism si nastere. Eu am adaugat produsul ca l-am folosit in primele 2-3 saptamani (nu mai stiu cat ca mi s-a resetat creieru' din vreme aia, de zombi ce eram), la sfatul asistentelor de la spital, si nu din motive de volum, cat pt comfort, ca esti atat de fatzaita si permanent la datorie la inceput, de nu trebuie sa mai stai si cu grija ca te patezi. Dupa aceea e suficient tampon normal si spre sfarsit chiar light.
Multumesc de adaugiri.

Felicia, ai de grija, odihneste-te, ia no-spa daca zici ca ai si hidrateaza-te, ca si deshidratarea poate fi o cauza a contractiilor!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Felicia, No-spa de 80 mg, sau 2 de 40mg deodata, de cate trei ori pe zi. Daca ai si un supozitor Scobutil (uscosin)

blog

Saru'mana! am luat acum 2 de 40 mg...sper sa treaca!!

Ziua asta chiar nu putea fi mai de rahat!!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Si pe mine m-a distrat tare ideea de a purta pampers, mai ales pe caldurile alea. Il concurez pe bebe

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

1) pentru bebe :
- alcool (de preferat alb) pt. toaleta bontului ombilical La sarcina precedenta am intrebat pe la farmacii si nu se gaseste de cumparat. Dar e ok si cel obisnuit.
- crema pentru eritem fesier (Cutaden, Sudokrem) Eu am folosit la inceput Sudokrem si apoi crema de galbenele si nu am avut nicio problema. In prezent nici nu o mai dau cu crema decat daca apar eventuale probleme.
- medicamente contra colicilor Bonnisan am folosit pt ca este pe baza de extract de marar. Celelalte sunt deja medicamente si le-am ocolit.
sau
- ceaiuri contra colicilor (Baby calm, Baby drink, etc) Recomand Baby calm pt ca e natural. Celalalt nu imi inspira deloc incredee. Din discutia cu o alta mamica de profesie farmacista, am inteles ca ce e praf, de obicei e prelucrat in laborator si nu e asa natural.

2) pentru mama :
- ceai de stimularea lactatiei: anason, fenicul, chimen Foate bun. Chiar este de la Fares.
- pelin sau daca gasiti Hamamelis virginiana ("witch hazel water"), exceptionale pt bai de sezut dupa nastere (reduc si calmeaza inflamatia si eventualii hemoroizi). Si asta e foate bun.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Cateva comentarii mici.

Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 28+ cu Ilinca

Mergi la inceput