Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Monique77 spune:
despre spermograma:
Intrebare: Stimate domn doctor,
Sotul meu tocmai a facut o spermograma deoarece de 6 luni incercam sa avem un copil iar eu nu am ramas insarcinata. Rezultatele spermogramei sunt descurajatoare pentru cineva care nu se pricepe: criptospermie cu astenospermie. mai exact:
cantitate: 5.4 ml
ph:7.5
fluidificare: normala la 30 min
numar: 1 mil/mm3
foarte mobili: 5%, mobili: 20%, mobilitate redusa 5%, imobili 60%
forme de microspermat si leptospermat
leucocite: < 200/mm3
exista vreo sansa sa raman insarcinata? FIV e singura solutie?
Va multumesc mult si nu am cuvinte pentru a spune ce inseamna ceea ce faceti dumneavoastra pentru noi.
Raspuns: am putea sa incercam sa-l "reparam" pe sotul. in mod normal la o asemenea spermograma se trece direct la FIV daca nu cumva chiar la ICSI.
Monique77 spune:
despre glera:
Intrebare: Ce tratament homeopat sa urmez pt o glera ostila,acida? Vreau cu disperare un bebe!!!!!!!!!! Ajutati-ma va rog!!! Nici o sarcina la activ si 31ani. Sotul normospermie, Va multumesc pt atentia acordata
Raspuns: cred ca v-am raspuns deja ca tratamentul homeopat se bazeaza pe simptome si nu pe diagnostic. poate ar fi bine sa incercati o inseminare, daca nu mai aveti rabdare.
Katy82 spune:
fetele eu am fost la analize de dimineata pt ca sotul a facut o infectie urinara si vreau sa vad daca nu cumva am luat-o si eu. sau mai grav, daca nu cumva eu sunt cea care i-a dat-o.
Cixinica asa e, mi-a venit foarte devreme, in Z22 a inceput spottingul care a durat 4 zile, apoi a curs mult. Tu ce mai faci?
Anka da gradul II. Daca da Dumnezeu le lovesc pe amandoua in vara asta.
Cosminuta
Dreambaby bine ai venit!
Monique multumim pt mesaje si pt rabdarea pe care ai avut-o de a ni le posta si noua
Ella eu pt BIP am folosit ovule Cervugid mi s-au parut f. bune, doar ca tb luate pana in ovulatie.
Baby bine ai venit, cum ai luat duphastonul? Din ce zi a CM?
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Baby scrie repede 10 mesaje, esti moderata si nu te vedem in timp util. Mi se pare ciudat ce ai scris tu acolo, esti Z26 si de 7 zile ai terminat tratamentul cu duphaston? Pai da cu virgula. Cum ai facut, ai luat duphaston in continuu 2 luni, pai asta inseamna ca nu ai ovulat pt ca duphaston inhiba ovulatia.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
dianalaura spune:
Buna fetelor!
kitty, felicitari pentru cele II!
Mihacor, imi pare rau de problemele pe care le ai. Mai lasa-l saptamana asta si daca pana duminica seara nu se intampla nimic poarta o discutie calma cu el. Fara certuri si ridicari de voce, ca asa tipati amandoi si nu va ascultati nici unul. Spune-i ca il iubesti, dar asta nu e de ajuns. Tu ai nevoie de un barbat care sa te faca sa te simti in siguranta si pe care te poti baza. Iar daca el nu poate sa dea piept cu unchiul, atunci sa ramana cu el, pentru ca tu pleci. Ori ia viata in piept si pune pe primul plan familia (adica pe tine, nu familia largita), ori la revedere taica si noroc. Poate sa ramana cu unchiul si sa munceasca fara bani toata viata.
Poate asa se va destepta si va realiza ca tu contezi cel mai mult. Cat despre jap-jap...ce sa zic, eu cand sunt suparata ep al meu, nici nu ne adresam vreo vorba, ce sa mai jap=jap. Am avut si eu vreo cateva zile in care nu i-am mai facut nimic, nici mancare, nici spalat si calcat haine....sa se descurce singur daca asa considera ca e mai bine. ![]()
Lorena, cum te mai simti?
diana
9+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
MeAlex spune:
Felicitari fetelor cu 2II!!!
Baby21, explica-ne pe larg cum ai luat Duphaston. Dupa 3 zile de pauza, adica in a 4-a zi ar trebui sa apara menstruatia. Daca ai luat continuu, s-a inhibat ovulatia, exact cum zice si Katy82.
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru
ankcta spune:
Buna fetele
Sa traim o saptamana linistita!
Abia am ajuns de la scoala
Sun franta
Ancuta , in curand 
Dreya spune:
felicitari fetelor cu II 

am si eu o nedumerire ...care va pricepeti la TB
luna trecuta am avut ca medie aprox temp de 36.5
luna aceasta am numai 36.7 36.8 si 36.9
difera de obicei asa mult lunile intre ele?
http://www.fertilityfriend.com/home/34fcda
ankcta spune:
Katy o sa treaca gradul fara probleme, te asigur. Eu vara trecuta ma trezeam dimineata(3, 4) scoateam un prelungitor si invatam la masa afara, la veioza
. Era asa de bineeeee, racoare 
Ancuta , in curand 
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankcta Katy o sa treaca gradul fara probleme, te asigur. Eu vara trecuta ma trezeam dimineata(3, 4) scoateam un prelungitor si invatam la masa afara, la veioza ![]() Ancuta , in curand ![]() |
ce misto...
si noi stam pe balcon si asa-i de bineeeeeeeeeeee