Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 8
dreambaby spune:
Buna fetelor. Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru
. Anul asta sunt mai hotarata ca oricand sa am si eu un bebe al meu. La consultatie am fost in aprilie, tot atunci am facut si o eco sa vad daca e totul bine. Am avut ceva emotii pt ca pe eco scria uter in pozitie intermediara si cand am cautat pe google numai de rau am citit. Noroc cu Dr Catalin Haiduc care a avut o rabdare incredibila sa imi explice de ce tb sa stau linistita, ca nu am nici un motiv sa fiu ingrijorata. Iar saptamana viitoare incep sa fac analizele de dinaintea sarcinii (am o lista imensa). Sper sa nu uit sa fac nimic pt ca bebe sa fie sanatos si voinic. Va multumesc
! Doamne ajuta sa avem toate copii sanatosi si frumosi!
EllaR spune:
Kitti sa ai parte de o sarcina usoara si la termen, de bebe sanatos, mancacios si necolicios.
mihacor - imi pare rau pentru ce ti se intampla. E o situatie dificila pentru tine, din pacate. Din propie experienta pot sa-ti spun numai ca dupa furtuna vine si valul de fericire. Iti doresc putere si gandeste-te foarte bine ce faci.
Eu nu am intrat ca am fost la doctor. In data de 10mai a gasit trompa dreapta inflamata (BIP subacut) si mi s-a dat tratament cu antibiotic si antiinflamatoare. Dupa antibiotic ma durea mai tare am fost la urgente mi-au dat supozitoare antiinflamatoare plus ca eu am inceput sa tin un tratament naturist. Ieri fetelor mi-a scazut tensiunea de ma durea in piept rau de tot, apoi a inceput sa ma arda in dreptul inimii (branca ursului bat-o vina). Nu exagerez am baut un expresor de cafea. Am inceput sa am puls ca lumea, dar toata noaptea am stat cu ochi in tavan treaza. Nu mai iau branca ursului orcat de buna ar fi ea.
Azi la doctor mi-a dat iar supozitoare antiinflamatoare si daca nu trece in maxim 5 zile atunci sa merg din nou ca-mi prescrie alt antibiotic mai puternic. Pana atunci recomandarea lui a fost " Draga mea, am nevoie de la tine de o sarcina, iar acum dupa aceste AC (Cerazette) e cel mai usor de obtinut. Ai un folicul ffff frumos pe ovarul stang de 18mm, iar trompa aia nu e inflamata. La 20 de mm se sparge asta inseamna cam in 2-3 zile. Trebuie sa prestezi ca te doare sau nu, tu prestezi din 2 in 2 zile. Nu te speria ca in 10 iunie trebuie sa iei din nou antibiotic ce ti-am dat nu-l afecteaza pe
."
OFFFF fetelor parca ma sperii! Sa stiti ca sunt speriata!
Va pup si ma scuzati ca am scris atat!
gabyv spune:
Ella, vezti bune 
Numai ca... nu vreau sa te superi, dar astea cu Cerazette sunt basme... eu am luat si nici nu am ramas in o luna cum sunt statisticile si nici nu am ovulat de mai multe ori in primele luni. Oricum succes si poate te ajuta DD sa se prinda un bebe in burtica!
EllaR spune:
Doamne ajuta!
Eu le-am luat dupa operatie ca trebuia sa stea ovarele in repaos.Acum e prima luna fara ele.
EllaR spune:
Gaby sunt curioasa de o chestie legat de Cerazette?
Tu cat timp le-ai luat? In prima luna ai avut stari mai ciudate ameteli si bufeuri?
Eu in prima luna si in jumatate din adoua luna am avut ameteli foarte mari si bufeuri. Acum ca le-am lasat am la fel ameteli si bufeuri dar nu la fel de tare.
Doamne bine ca am scapat de ele!

EllaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dreambaby Buna fetelor. Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru ! Doamne ajuta sa avem toate copii sanatosi si frumosi! |
Bine ai venit pe la noi!!! Sa ai noroc si sa ne anunti repede ca ai test cu II liniute.

gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EllaR Gaby sunt curioasa de o chestie legat de Cerazette? Tu cat timp le-ai luat? In prima luna ai avut stari mai ciudate ameteli si bufeuri? Eu in prima luna si in jumatate din adoua luna am avut ameteli foarte mari si bufeuri. Acum ca le-am lasat am la fel ameteli si bufeuri dar nu la fel de tare. Doamne bine ca am scapat de ele! ![]() ![]() Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
DA exact la fel
Katy82 spune:
Uaaaaauuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!
FELICITARI KITTY, MA BUCUR DIN TOT SUFLETUL! Felicitari mamico, ma bucur tare mult ca nu ai inceput tratamentul ala care iti oprea menstra, eram sigura ca o sa reusesti dupa laparo!

Asta da veste buna!

Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
ancadragoman spune:
FELICITARI!!!!!!!!!
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
baby21 spune:
Buna tuturor 
Sunt noua aici la voi. Ma numesc Andreea si am 21 ani (sapt. aceasta).
Ca majoritatea celor de aici si eu imi doresc un bebe. Asa ca am inceput tratament cu Duphaston (am terminat a 2 a luna). Problema este ca au trecut deja 7 zile de la terminarea celei de-a 2 perioade a tratamentului si CM inca nu si-a facut simtita prezenta.Azi de dimineata mi-am masurat TB si era 37.1 (sunt in a 26-a zi a CM).
Inca nu am facut un test de sarcina... mai astept o saptamana sa vad ce se intampla.
Voi credeti ca ar putea fi un bebe? :D
Va urez succes tuturor si sa dea Dumnezeu sa avem toate bebelusi frumosi si sanatosi 

cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!