Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Sa ai spor la citit si asteptam si noi informatii , sotul are oligozoospermie deci daca gasesti ceva....

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Buna dimineata dragele mele. Au trecut trei zile de cand nu am mai intrat si vad ca mai avem o graviduta. Felicitari Kitty, sai ai bebe sanatos si sarcina usoara si nastere fara dureri.
Mie una trebuie sa-mi vina rusii pe data de 29 si poate o sa va suparati pe mine dar luna asta chiar ii astept. Am fost la stomatolog si trebuie sa-mi scot niste masele, sa-mi pun aparat si pentru asta am nevoie de mai multe radiografii asa ca daca-mi vine or sa-mi poata face toata lucrarea luna care vine.
Pe de alta parte aseara m-au durut sanii ingrizotor desi ar trebui sa-mi vina peste 7 zile. Uneori parca ma ardeau sfarcurile. O sa vedem insa week-end-ul viitor. Acum cu problemele cu dintii abia nu ma mai stresez daca nu raman insarcinata.
Secretia mea e tot albicioasa dar consistenta rau de tot. Joi o sa ma duc la ginecolog pntru ca nu e normal. E posibil sa fie de la lubrifiantul Pre Seed?
Ieri am trebaluit toata ziua. Sotul mi-a fost plecat si eu am spalat 5 masini si le-am intins, am spalat geamurile la casa, toate vasele din bucatarie, am aspirat si am calcat si seara am picat franta evident.
M-am uitat mai bine si nu mi s-au prins trandafirii si asta mi-a frant inima.

E luni fetelor, alta saptamana si alte vesti. Pe langa asta se apropie si ziua intalnirii noastre. Va pregatiti, da?
Ma gandesc la toate si va tin pumnii sa ne auzim cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Matzaila_81 sa stii ca si eu am folosit pre seed si nu da secretii asa cum spui tu...poate e de la altceva! Dar pot sa-ti spun din proprie experienta ca poti sa ramai cu el!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

despre endometru, pe situl deja cunoscut

Intrebare: Am avut 7.4 mm endometrul in ziua 14, la ovulatie. Ulterior, am ramas gravida. Acum sunt in saptamana a5 de la UM, cu 4 teste sarcina +.
1. Am sanse sa tin sarcina, desi am avut endometrul mai subtire decat limita inferioara de 8 mm? In prezent iau Utrogestan, Pregnyl, Magne B6, acid folic si aspenter.
2. Nu este posibil ca endometrul sa se ingroase suficient dupa ovulatie si pana in momentul nidatiei, deci sa fie subtire la ovulatie, dar suficient de gros la nidatie, cand practic conteaza?
3. Maine fac ecografia sa vedem sacul embrionar. Isi poate da seama doctorul din ecografie daca totul e ok si "am scapat" de implantarea defectuaosa datorita endometrului subtire?
Multam.
Raspuns: 1. vad ca tratamentul cu pregnyl a prins adepti in ardeal... :)) chiar ma bucur. 2. nu mai conteaza. fa-ti tratamentul si totul o sa fie bine. estrogenul duce la cresterea endometrului, progesteronul la imbogatirea lui (deci cantitate versus calitate). 3. embrionul "stie" ce are de facut, mai ales daca este sustinut prin tratamentul prescris. sa ma tii la curent, da? succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna dimineata fetelor

Kitty, felicitari pentru bebe, sa fie sanatos si sa ai 9 luni de vis

de miercuri ne apucam si noi de 'treaba', intram in randul lumii

Fiecare zi pe pamant e o zi buna.
http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Elenusht
O sa ma duc la doctor. O sa-mi dea ovule su gramada si o sa pierd perioada fertila de luna viitoare. In fine, macar fac bine ce este acolo jos. Niciodata nu am avut asa ceva. Ma intreb daca poti ramane gravida daca ai o ciupercuta.
Oricum ar fi trebuie sa ma fac bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Salutare!
kitty felicitari, sarcina usoara si dusa la termen si un sanatos si necolicos!
eu sunt z3 deja si incep o noua luna cu speranta ca poate de data asta imi surade si mie norocul si va vrea bebe sa vina si lamine
multi si o saptamana usoara sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Felicitari Kitty, sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos!!!!!

Astep cu nerabdare sfarsitul de saptamana poate vad si eu testu cu doua liniute sper si ma rog sa nu mai apara rusii.
Monique foarte interesante citatele, ne sunt utile.
La multi ani celor care au sarbatorit in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Felicitari Kitty!!!
Desi nu urmaresc discutiile de aici de mult timp ma bucur nespus pentru tine mai ales ca iti doreai de atatia ani sa se intample minunea!

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Felicitari Kitty!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos la termen!

Va doresc numai teste pozitive fetelor!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 9+

Mergi la inceput