Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby21 spune:

Buna din nou fetele...
V-am mai scris si eu....
Ma bucur mult pentru fetele care acum au in burtica . Sper ca in curand sa avem si noi unul
Nu v-am zis, dar va citesc de ceva vreme... sunteti toate super si dati sfaturi utile
Toate cele bune si aveti grija de voi!

Asteptand pe

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa devenim si noi mamici curand...

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Va multumesc mult fetelor ! Chiar simteam nevoia sa mai discut cu cineva despre sarcina. Celor de acasa nu le-am spus nimic inca (ca sa ma feresc in fiecare luna de aceeasi intrebare: si ai ramas gravi?). Iar sotul meu ma asculta, dar saracul nu prea intelege ceva din ce ii zic . Plus ca ii spuneam ca ma simt nu stiu cum, etc la care el f calm: stai linistita ca luna asta nu ai ramas. Asa ca nu are rost sa il stresez aiurea

Mergi la inceput

Mihacor din proprie experienta iti spun ca nu prea e bine sa lucrezi cu si pt rude. Eu nu prea am avut de ales, m-am angajat la o ruda ca nu imi gaseam nimic de munca. Sper sa rezolvati problemele, sa nu va mai certati si sa va intelegeti mai bine ca la prima intalnire. Si sa vina si bebe cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

despre endometrioza:

Intrebare: Revin cu o alta intrebare: un deficit de estrogen poate fi un motiv de infertilitate? Dr. meu ginecolog, mi-a spus ca ciclul redus cantitativ si care nu dureaza decat max. 2 zile inseamna un deficit de estrogen. Spuneati, la un moment dat ca estrogenul este responsabil de proliferarea endometrului. Pot sa ma gandesc la o eventuala endometrioza in cazul unui ciclu redus cantitativ si un endometru de 4-5 mm in ziua 11 a ciclului (ciclu de 28 de zile)? Mai stiu si ca e importanta grosimea endometrului pentru fixarea sarcinii, credeti ca e suficient ca endometrul in ziua 15 sa aiba 10 mm? Tot medicul ginecolog mi-a spus ca are timp sa mai creasca pana in ziua 21 cand ar trebui sa se fixeze, dar oare poate creste chiar asa de mult fara un tratament medicamentos? Multumesc mult.
Raspuns: endometrioza este o afectiune estrogen-dependenta. deci daca aveti deficit de estrogen e cam putin probabil sa aveti endometrioza (dar de ce v-ati gandit la asta, anyway?). estrogenul este foarte important in recrutarea si maturarea foliculara si in proliferarea endometrului), deci... e logic ca estrogenii sa aiba un rol important in fertilizare si mai apoi in fixarea embrionului. grosimea endometrului determinata statistic a fi minimum minimorum capabila sa sustina implantarea embrionara este de 8mm in ziua 10. dar am vazut sarcini obtinute si duse la capat si cu grosimi mai mici.

Buna fetele! Monique si eu am aceeasi problema, endometrul f. subtire. Asta o fi cauza pt care nu vine bebe.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna fetele
Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaR

Salut fetelor!

Multumesc pentru sugestia cu ovule Cervucid. O sa le incerc dupa perioada fertila! Acum sunt la ovulatie, iar dupa cum a spus dr. sa trec la actiune.

Matzaila_81 - incearca echinaceea este permisa in sarcina dar cu moderatie. Stiu ca pentru gat e foarte buna Salviasept dar nu stiu daca ai voie in sarcina. Multa sanatate mamei tale!

pe toate!

Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!

Ella pe prospectul meu de echinaceea scrie ca nu se ia in sarcina...

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Draguta eu sunt trista ma apropii de Z1
Imi pusesem mari sperante pe luna asta dar spotingul a aparut deja. Ar fi trebuit sa nu-mi vina pe 27 , cam devreme spotingul asta
Astazi m-a durut f tare burta, dar nu ca atunci cand se apropie menstra. Durere surda, mai mult decat acele sageti in ovare, dar ma durea toata burta
Sper sa nu cad iar in butoi

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Mie inainte de anticonceptionale imi venea ceas (in aceeasi zi din luna). Insa de cand am renuntat la antibebe, am niste dureri groaznice de spate si burta si sunt nervoasa incontinuu. Iar colegii ma intreaba cum de pot si atat de calma cu toata nebunia de la serv

Mergi la inceput