Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Buna. Fetelor, dupa ce ati renuntat la anticonceptionale CM a intarziat? Luna asta a intarziat 4 zile pana acum, simptome de CM as avea dar nu apare odata. Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Mihacor , Matzaila are mama bolnava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

alina_loca asa aveam si eu: ovare micropolichistice (cam 6-7 chistulete mici pe fiecare ovar), dar Dumezeu mi-a ascultat rugile!Eu am mai luat silimarina!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

5

Mergi la inceput

Matzaila, scuza-ma. M-am grabit sa iti raspund la discutia cu raceala si am uitat sa iti spun ce e mai important: insanatosire grabnica mamei tale si sa fii tare, sa nu ii arati cat de daramata psihic esti in momentul asta. Si eu am trecut prin asemenea momente cu mama mea, de 2 ori pana acum si plang numai cand imi aduc aminte cat de aproape a fost sa plece definitiv de langa noi. Si am inima mica de fiecare data cand ma suna... Asa ca sa fii tare si roaga-te la Dumnezeu sa se faca bine mama ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Dreambaby, nu am prea auzit de dereglari ale cm imediat dupa intreruperea anticonceptionalelor, poate dupa cateva luni. Dar stiu ca primele luni dupa intrerupere, femeia este mult mai fertila. Asa ca cel mai bine, fa un test de sarcina maine dimineata la primul pipi. Fetele imi recomandau First Response (da rezultate si inainte de intarzierea menstruatiei), dar tinand cont ca ti-a intarziat, poti face orice test.

Baaaftaaaa!

Pup toate fetele!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

MeAlex, iti multumesc pentru raspuns. Eu am renuntat la anticonceptionale in dec 2010 pt ca ne dorim un bebe. Dar am citit pe net ca ar fi bine sa faci o pauza de 6 luni inainte sa te apuci de bebe. Iar noi, constiinciosi din fire, asa am facut... Am avut in feb o intarziere de 1 saptamana, dar in saptamana aia am avut simptome de CM tot timpul. Pe cand luna asta nu prea am, dar in schimb mi-a fost greata sambata dimineata si am bufeuri tot timpul. La baie oricum ma duc des de felul meu, asa ca asta nu e un simptom.... Dr meu mi-a spus ca e un mit pauza de 6 luni de anticonceptionale, dar pana la urma hotararea a fost a mea. O sa imi fac si un test de sarcina sa scap de dilema. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele
ce mai faceti, optimiste sau triste?

miki82 cum mai esti, ce rezultat ai avut cu stimularea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

imi cer scuze luci...dar am atatea pe cap ca nu mai sunt in stare sa gandesc si sa retin nimic...
matza si tie imi cer scuze si sa de DD sa fie totul ok cu mama ta...
fetelor va rog sa ma iertati daca delirez...problemele sunt devina...
va pup pe toate...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

dreambaby mai scrie cateva mesaje scurte ,sa depasesti10, orice, sa te vedem in timp util

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna, fetele
Matza, insanatosire grabnica mamei tale!
Alina, cum luna trecuta ai facut stimulare, poti ovula cu ambele luna asta . Ah, si nu cumva microchisturile le-ai facut de la stimulare? Ai intrebat pe dr asta? Ca in mod normal nu cred ca ti-ar fi dat stimulare daca le-ar fi vazut inainte.
Mihacor, sper ca o sa va rezolvati probleme, fara sa ajungeti la despartire, ar fi pacat.
Lore, imi pare rau pt socrul tau.
Dreambaby, din experienta propie iti pot spune ca anticonceptionale cam strica echilibrul hormonal. Inainte de ac-uri aveam ciclul regulat la 27 de zile, iar dupa nici nu prea am avut...fara tratament. Oricum nu trebuie sa astepti 6 luni ca sa te apuci de treaba. Si mai bine faci si un test ca sa afli.
AlexMe are dreptate cand zice ca ai fi mai fertila dupa Ac-uri, asa se zice, dar dr meu mi-a zis ca e un mit. EU nu am fost mai fertila, din conta.
Stiu ca mai venise cineva nou, inafara de Dream, dar nu mai stiu numele, anyway, Bine ai venit!

Mergi la inceput