Pufi alintati de ian-feb 2010(24)
Raspunsuri - Pagina 6
ale1212xa spune:
dupa cum vedeti sunt la calc...deci Dragos doarme...am fost pe afara..o ora efectiv a urcat scarile de la topogan si s-a dat pe el..am ajuns acasa si a picat lat...sa vedem cat il tine
alexutzza TE URASC
auzi tu..plimbari, mancaruri fine...![]()
off dintitii astia...pupam toti pufii suparati din cauza lor
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa dupa cum vedeti sunt la calc...deci Dragos doarme...am fost pe afara..o ora efectiv a urcat scarile de la topogan si s-a dat pe el..am ajuns acasa si a picat lat...sa vedem cat il tine alexutzza TE URASC ![]() auzi tu..plimbari, mancaruri fine...off dintitii astia...pupam toti pufii suparati din cauza lor ![]() ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |

nuuu, nuu, nu trebuie sa ma urasti! trebuie sa mergeti si voi! banii de benzina pana la locatie ii recuperati cu varf si indesat prin cheltuielile facute acolo. Totul are preturi de nimic! Trebuie sa mergeti! 
Mai ales fetele din C-ta, Calarasi, nu vad de ce nu ar merge.
A propos, in loc sa o luam prin C-ta - Vama Veche ar mai fi o cale (cea mai scurta) sa trecem Dunarea pe la Calarasi. A auzit cineva, stie cumva cineva de barca? cat de des trece? stai mult la vama etc? As fi recunoscatoare daca are cineva detalii 

de
Yannis
micki_mica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
![]() ![]() nuuu, nuu, nu trebuie sa ma urasti! trebuie sa mergeti si voi! banii de benzina pana la locatie ii recuperati cu varf si indesat prin cheltuielile facute acolo. Totul are preturi de nimic! Trebuie sa mergeti! ![]() Mai ales fetele din C-ta, Calarasi, nu vad de ce nu ar merge. A propos, in loc sa o luam prin C-ta - Vama Veche ar mai fi o cale (cea mai scurta) sa trecem Dunarea pe la Calarasi. A auzit cineva, stie cumva cineva de barca? cat de des trece? stai mult la vama etc? As fi recunoscatoare daca are cineva detalii ![]() ![]() ![]() de Yannis |
Eu stiam ca se trece (acum 3 ani, cand aveam treburi mai dese pe acolo). Dar poate Nyny o fi stiind mai multe, nu?

Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/127-set-alice-negru.html" target="_blank">Set "Alice" negru"
Magazinul meu
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
![]() ![]() nuuu, nuu, nu trebuie sa ma urasti! trebuie sa mergeti si voi! banii de benzina pana la locatie ii recuperati cu varf si indesat prin cheltuielile facute acolo. Totul are preturi de nimic! Trebuie sa mergeti! ![]() Mai ales fetele din C-ta, Calarasi, nu vad de ce nu ar merge. A propos, in loc sa o luam prin C-ta - Vama Veche ar mai fi o cale (cea mai scurta) sa trecem Dunarea pe la Calarasi. A auzit cineva, stie cumva cineva de barca? cat de des trece? stai mult la vama etc? As fi recunoscatoare daca are cineva detalii ![]() ![]() ![]() de Yannis |
glumeam stai linistita...am vrea noi sa mergem dar finantele nu ne ajuta...poate reusim totusi in vara asta un we la mare...poate...
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
mamidepuiuti spune:
alexutzzza 
wooooooooooooow ce fain ati petrecut!

sorry de problemutele de sanatate,sper sa se rezolve repede

micki_mica spune:
Am uitat sa zic: bravo pt acest concediu! Si felicitari mamei tale pt efort. Sa aveti parte de vreme buna!

Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/127-set-alice-negru.html" target="_blank">Set "Alice" negru" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/128-set-floare-albastra.html" target="_blank">Set "Floare albastra" (
Miri pt ca mi-am amintit sa pun si setul asta)Magazinul meu
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti alexutzzza ![]() wooooooooooooow ce fain ati petrecut!![]() ![]() sorry de problemutele de sanatate,sper sa se rezolve repede ![]() ![]() mami de si ![]() |
moamaaa! 3000 de mesaje in cap! felicitari!
Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/127-set-alice-negru.html" target="_blank">Set "Alice" negru" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/128-set-floare-albastra.html" target="_blank">Set "Floare albastra" (
Miri pt ca mi-am amintit sa pun si setul asta)Magazinul meu
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti alexutzzza ![]() wooooooooooooow ce fain ati petrecut!![]() ![]() sorry de problemutele de sanatate,sper sa se rezolve repede ![]() ![]() mami de si ![]() |

Felicitari pentru albastreala!!! Sau sa zic sorry ca nu mai esti Hot?

La cat mai multe mesaje in stilul tau propriu pe care-l indragim atat de mult!

de
Yannis
mamidepuiuti spune:
micki_mica,alexutzzza

mie-mi place albastra ![]()
(ca si asa nu am explorer sa ma vad coafata
)
decenuela spune:
citat din mesajul lui Ruxita
da, dece, de ce? avizul medicului e sa nu te infometezi cand incerci sa slabesti, ca mecanismele fine ale organismului reactioneaza shok, asta ne tina flamanda, data viitoare cand mai baga ceva in gura, refaceti rezerva strategica de adipoase! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
nu ma infometez...ptcaa stiu f bine ca nu rezolv nik...cred ca alicredo a raspuns din urma....cand eu ma plangeam intr-o zi ca mor de foame...si de somn si de tati.....si mi-era lene sa fac ceva dietetic...si ce-aveam in frigi n-aveam chef si tot asa....
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...