Pufi alintati de ian-feb 2010(24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

alicredo... fusesi in vorba azi noapte!...felicitari pt kg in minus!...sa ai o saptamana usoara!

miremia si danasor ...pupam fetele dintoase!

ruxita o luna?!?!? wooooooooooooow...(te-ai uitat la ceva oferta low-cost ?)

nynysa va fie de bine plimbarea cu masina!

dece ...ma bucur ca JM si cu tine v-ati "impacat" reciproc(ati fost si voi cu masina?)

ale1212 spor la dieta

haircuto gaura la curea cum sa nu se puna?????

bubu

ana ce mai face ochiosul frumos?

s-a trezit trupa...pup pufii si mamicile lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

mp de cafea..intr-adevar au dat fetele bir cu fugitii bag seama

alicredo ma intrebai de dieta...merg pe principiul hipocaloric...incerc sa nu mananc mai mult de 1300 de calorii, fara prajeli, dulciuri, sucucri accidulate...de-astea..plus ca beau ceai de soc si ceai verde iar de 2 zile am inceput si cu elixir din fructe de soc
bafta si tie la slabit...eu cand ajung la kilogramele tale ma imbat

pai ma duc sa imi beau cafeaua...mai revin daca ma lasa domnu..o zi faina sa aveti

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

mp de cafea..intr-adevar au dat fetele bir cu fugitii bag seama

alicredo ma intrebai de dieta...merg pe principiul hipocaloric...incerc sa nu mananc mai mult de 1300 de calorii, fara prajeli, dulciuri, sucucri accidulate...de-astea..plus ca beau ceai de soc si ceai verde iar de 2 zile am inceput si cu elixir din fructe de soc
bafta si tie la slabit...eu cand ajung la kilogramele tale ma imbat

pai ma duc sa imi beau cafeaua...mai revin daca ma lasa domnu..o zi faina sa aveti

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

am auzit si eu de ceaiul de soc ca e bun...dar elixir? what's that?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetele...

ce buna e coffe...din..nemtzia....sarumana mp....mie imi trebuie la dublu.....

revin ..ma capiaza

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata!!!!vin si eu la o cafea de nemtia iamiiii

oaiii ce fain ca puteti sa tineti diete....eu una nu pot sa ma tin de ele......atunci mi o foame de nu ma pot stapani.....asa ca ma mai abtin de la ce consider ca nu e ok si mai mananc cereale cu lapte....fierturi cu gratare,fructe fara atata paine fara dulcuri decat vreo patratica de cioco....daca asa avea undeva scris ce sa manc atunci nu as putea sa urmez exact.....si cum am fost sportiva toata viata......e aur pentru mine sa merg la sala.faza cu impachetarile si masajul il fac mai mult pentru vergeturi ca is plina si sa se mai atenueze si pentru sufletul meu trebuie sa recunosc
oricum felicitari celor ce pot tine dieta

noi ieri toata ziua aproape am fost afara......a obosit si raul dar si noi la cat am alergat dar ma bucur ca e vreme buna si putem profita

copilul s-a invatat sa-si deschida fermoarul la patut si iese de acolo singurel,deschide usile si vine pana in bucatarie...de unde reiese ca e cam inaltut....doamne ajuta sa nu fie mic asa ca masa ci sper sa il fi mostenit pe tasu

asa....ma pun sa beau cafeaua sa ma trezesc bine bine ca is cam adormita si azi trebuie smotruiala ca nu se mai poate zboara casa

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

eu sunt praf si pulbere...asta noapte pe la 2 juma s-a trezit..marait..etc...infundat..etc( acu a deschis dulapul unde am io diverse pungi...cu diverse..si..negasindu-si biscuitii a luat punga de fulgi de porumb si mi-a adus-o sa-i dau din ea)

si a tinut repriza de trezeala pana pe la 5. 20....
la 7 juma a fost fresh...+ marait....+ temp 38.1...
o fi de la ceva dintzoci...habar n-am...sa vad si cu mucii...ca tocmai vroiam sa ma laud ca ne-au trecut...

azi nu m-am dus la munca...nu putea veni tanti...si oricum eram praf..

alicredo...lasa maica, stiu eu ce stiu ..si eu avusei musafirii...rosii...insa in we am exagerat cu carbo...pt ca a dus Jm tot felul de kk... de patiserie.( placinta cu branza si stafide, pracinta cu branza sarata...placinta cu visine...un fel de prji cu branza de mori langa ea...) eu n-am avut chef de gateala..asa ca....m-am alimentat..sanatos..ieri dimi aveam 60.7....azi mult mai mult

dar iar o iau de la capat....si SB si hipo....nu ca la carte dar asa in limita bunului simt....( jiji imi tot baga cate o cereala in gura..fortat)

harnicutz..mi-a placut faza cu ...cra, cra....ai si de ce..

alicredo...noi n-am fost cu....masina....ar fi fost mai greu...noi suntem oameni cu...greutate....nu ca altii....3 lulele 3 surcele....asa ca...am rezovat....loco

deci...vreau nu vreau tre sa ma apuc de shmotru....jiji incepe sa scoata de prin dulapuri....aoleu....si am un chefffffffff...si tre sa fac si mancare ioiiiiiiii

dragelor sa aveti o saptamana di vis

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

NEata!

O maaare cafea servesc si eu de la MP!

ca tare s-a mai foit pisoiul.

O zi frumoasa!

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/5-brose" target="_blank">Brosa "Otilia"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

haircut felicitari ptr iesirile din weekend! o gaura la curea? se pune ! cum nu?

micky...luat si noi sepcuta ,na!!!

gata! sunt si eu la zi! plec la somn....ma asteapta o saptamana lungaaaaa....doar duminica mai sunt off

noapte buna gagici!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

sa o poarte cu placere!

il bag in sedinta pe pisi, sa vedem daca ne apropiem cu modelul!

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

MP sarumana pt cafelutza

Alicredo felicitari pt minus 1kg.
Micki... ii sta super lui Cristi tunsulici, dar vreau sa-ti spun ca de fiecare data cand ma uitam la pozele lui (netuns) mi-era o ciuda ca l-am chelit pe David. Eu stiu sigur ca nu o sa-l mai iau cu masina de tuns niciodata. Mi-am luat o foarfeca speciala si abia astept sa-i creasca iar, sa-l tund asa cum vreau eu
Bubu eu deocamdata i-am cusut fermoarul de la patut... e singurul loc sigur din casa.
Dece sorry de noaptea nasoala... poate reusesti sa recuperezi azi putin somn .

Noaptea noastra a fost ok. Dimineataza a fost jale mare. A baut laptele pe la 4, n-a adormit imediat, s-a tot foit, marait pana pe la 5. Nu l-am bagat in seama... ma batea gandul sa-i dau panadol da de fiecare data cand ma ridicam din pat sa ma duc la el... se potolea instant. La 5 si un pic s-a trezit in urlete, se trantea pe toate partile in patut si nu suporta nici sa pun mana pe el (Sorina m-am gandit la voi). In fine... l-am scos cu chiu cu vai din camera, sa nu o trezeasca si pe Mara... si m-am luptat cu el sa-l potolesc si sa-l adorm iar pana pe la 7.... avem o masea pe tzeava...

L-am lasat dormind pe la 8.30 si am plecat putin la serv. Ma duc acum sa-l iau de acasa, sa mergem dupa Mara la gradi.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

MP sarumana pt cafelutza

Alicredo felicitari pt minus 1kg.
Micki... ii sta super lui Cristi tunsulici, dar vreau sa-ti spun ca de fiecare data cand ma uitam la pozele lui (netuns) mi-era o ciuda ca l-am chelit pe David. Eu stiu sigur ca nu o sa-l mai iau cu masina de tuns niciodata. Mi-am luat o foarfeca speciala si abia astept sa-i creasca iar, sa-l tund asa cum vreau eu
Bubu eu deocamdata i-am cusut fermoarul de la patut... e singurul loc sigur din casa.
Dece sorry de noaptea nasoala... poate reusesti sa recuperezi azi putin somn .

Noaptea noastra a fost ok. Dimineataza a fost jale mare. A baut laptele pe la 4, n-a adormit imediat, s-a tot foit, marait pana pe la 5. Nu l-am bagat in seama... ma batea gandul sa-i dau panadol da de fiecare data cand ma ridicam din pat sa ma duc la el... se potolea instant. La 5 si un pic s-a trezit in urlete, se trantea pe toate partile in patut si nu suporta nici sa pun mana pe el (Sorina m-am gandit la voi). In fine... l-am scos cu chiu cu vai din camera, sa nu o trezeasca si pe Mara... si m-am luptat cu el sa-l potolesc si sa-l adorm iar pana pe la 7.... avem o masea pe tzeava...

L-am lasat dormind pe la 8.30 si am plecat putin la serv. Ma duc acum sa-l iau de acasa, sa mergem dupa Mara la gradi.

Mamica fericita de Mara si de David

Of of! Maselele astea! Sper sa se termine curand! Si cat mai fara dureri la toti pufii!

Despre tuns: trebuia cu masina. El inca avea puf la tample. Si calota era tunsa cu foarfeca (je si-a bagat mana-n parul lui). Acum, e dragut, dar avea fatza mai de bebe, cu par . Si...deh...puiul lu' maman cel mic...si dulce...sa nu se maturizeze asa repede (fie la trasaturi).

Magazinul meu

Mergi la inceput