Mamici si Gravidute Italia (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

as sta,ALE, ca sunt asa obosita.eu nu sunt somnoroasa de felul meu,dar acum,daca as putea as dormi 24 de ore.si ce am prin casa,nu mai spun .le-as lasa si asa,dar sapt viitoare vin nasii de la milano,ptr ponte di 2 giugno,tre sa le mai asez un pic.si mancare extra.ui asa.de aia zic,daca as avea ceva zile libera,ttaareeeee bine mi-ar prinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ce e pe 2 iunie, e zi libera, ceva

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

aici da,la festa della repubblica.un fel de 1 decembrie la noi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daviduca

aici da,la festa della repubblica.un fel de 1 decembrie la noi.

ALI,mami de daviduc(23.01.2009)

mersi

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

cu pla .si fiind joi,vineri nu se mai munceste.
asa ca,m-am lipit de o tura de musafiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata mamici

Am intrat un pic pe DC sa va salut aseara -am mai citit ce-ati mai scris. Care mai de care se chinuie -ba cu slabitul, cu urechile ba cu dintisorii-va dorim numai bine !!
Fetelor nici nu vreau sa ma gandesc cand or creste maselele lui Giuliano.
Peste cateva zile avem vizita la ortoped -vedem ce ne spune -incerc si ma chinui tare mult sa-l fac sa stea cat mai mult in picioruse , sa-l obisnuiesc sa paseasca -cu piciorusul drept o ia in lateral -speram si noi ca se va schimba cat de cat -depinde si de ceea ce ne spune medicul.
Despre diversificare -tin sa va spun ca suntem foarte bine-am introdus pastinele , cele pentru primiii dintisori , mananca bine , face kk la olita si nu mai avem probleme de constipatie.
Astazi ii pregatesc papa cu rosii-este prima zi si sper sa nu faca ceva alergie dar sunt linistita.
Doarme binisor dar se lamenteaza in somn din cauza dintisorilor.
Am pus cateva pozici noi la semnatura daca vreti sa ne vedeti

Anbramburika -iti doresc sarcina usoara in continuare
GiorgyIuly ,Kemsy
Va dorim o zi buna !!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Anne, da ce avansati sunteti, mancare, olita...
Nu-ti face griji cu piciorusul, incet incet va merge bine.
Alessa alearga, dar tot nu pune picioarele amandoua drepte, asa e la inceput...are el vreme sa invete sa umble.

Sunteti tare draguti, am vazut pozicile.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

LAlexandra-pentru Giuliano cat si pentru mine a fost o salvare olita-era tot timpul constipat , facea kk doar cu pereta
Despre papa-o parte o inghite imediat si o parte o mesteca -are deja 8 dinti si se pregatesc inca 2.
Mananca orice -eu ii pregatesc legumele in combinatii diverse-cartofi , morcovi, brocoli , linte, dovlecel, mazare, fasole verde -pun 3-4 linguri de legume paste si le amestec cu carnea sau branzica + 1 lingurita ulei la care adaug pasta (daca o vreu mai lichida tip brodo ii pun si zeama in care au fiert daca nu , doar pasta ) -nu mi-a refuzat niciodata mancarea . Pentru gust pun 1 lingurita formagio grat.
Am introdus de mult pestele si de 2 saptamani outul.
Alessandro cum mananca?
Fructe proaspete doar banane si mere, in rest doar la borcanel.
Eu sunt multumita de cum creste.
In 14 Iunie avem si vizita pediatrica -va mai spunem progresele.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

ROXALI , ma facusem mica mica deoarece nu am rezolvat nimic si sunt tare dezamagita.Deocamdata am ferie pana pe 4 iulie. si mi-au mai ramas inca 26 zile!!!
In rest, nu stiu in ce sectie ma trimit. culmea ca si data trecuta exact inainte de reintre s-a umput spitalul de personal nou.Sunt ghionista tare!!!

ALLY iti multumesc inca o data ptr toate sfaturile date.De ieri am inceput masajul la burta. Aii ce ma dureau dejtele alla fine. Acum tre sa-mi mai dau o spinta ptr abdominale.

LILI bine ai venit.

Alessio Michele (2 ani si 11 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi!!

Da' is prinsa cu treburi, iar sunt cofetareaza, patisera si ce mai vreti: fac branzoaice. Alea oficiale .

dana - deci, cum o sa fie programul tau atunci? La ce sp. esti?

ioana - bine ai venit!! Ceteste din urma .

nafi - mor de ras ... tu musai sa scrii o carte. Sau macar o brosura ceva ...

ale - ne intalnim, cum sa nu, daca ne potrivim cu perioadele (voi sunteti zburatori prin Ro des ). Cred ca de la filmuletul si sb despre "ce-ar fi" ti se trage ca vrei sa-ti facem cinte, ne-ai luat deja de barbati .

Revin ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput