Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

stefy si scrish, gata si primul vaccinel? Sper sa nu aveti reactii. Pup copilasii.
Strumpfi...eu am mincat morcov crud si grep de dimineata, iar acum o salata mare cu castraveti, ceapa rosii foi de salata si putina branza..incearca sa inlocuiesti biscuitii..astia sunt periculosi pt noi...Si mie-mi plac de moor, dar...ce sfatoasa sunt eu dupa 2/3 de tort de inghetata aseara...
Cu casutza ce sa zic...am noroc ca aspiratorul si mopul sunt in seama sotului...iar praf...va fi o placere ca n-am multa mobila...dar tre sa ma obisnuiesc totusi...e altfel decat la bloc.
La Multi Ani parintilot tai! ce fain!
Allyyyyyyplimbari toata ziua, nu?

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

la noi nu-i primul...am facut acum 2 sapt un vaccin mai ciudat ..de fapt nu l-a facut,l-a baut...reactii nu prea a avut puiutul,dar putin mai agitata decat de obicei....azi insa mi-o inteapa...asa mi-e teama...sper sa reactioneze ca prima oara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Pisuc, sa-ti traiasca Constantin sa fie cu iertare ca e cu intarziere urarea dar eu sambata am fost ocupata cu gatitul si musafirii Vad ca i-ai cumparat tort saptamana trecuta te intrebasem daca il serbezi cu tort sau numai de Sf Petru si Pavel si nu mi-ai raspuns , dar vad ca baietelul tau e deja un rasfatat , tort cu fiecare ocazie e un scump si imi plac ochii lui tare tare, cred ca iti seamana , dupa cate imi amintesc eu din pozele tale , pe sotul tau nu-l cunosc deci nu pot sa spun daca are ceva si de la tati Il combinam pe Petru cu piscoata mea sau deja e promis ?

Stefyaaaaaa... ai o mica ciprioata dulce si scumpa foc ce frumoasa este!!!! si ce mandri parinti are ea Sa va traiasca si sa aduca numai bucurii Cat depsre shopping de haine largi sa ascunda burta, asta am facut eu ieri mare lucru nu mi-am luat ca nu am gasit, ca la ce marimi xxxxlll imi trebuie ... tre sa fac ceva , sa scad din portiile de papa si dulciuri si sa nu mai mananc seara dupa 6-7 si poate poate oi scadea si eu cateva kile ma uit la pozele de dinainte de sarcina si salivez, nu ca eram vreo balerina nici inainte dar macar sa ajung la greutatea de atunci ar fi super, plus ca tre sa scap de burtoaieee

Copiloi , numai 3 pozici ne-ai pus ? noi vrem mai multe e o smecherie Dorothea, ar eun zambet strengaresc in coltul gurii cred ca iti chiuie si chicoteste deja , asa-i ? mai mult ca sigur ca a mea e mai mica decat a ta si deja le face pe toate astea Tu ce mai faci? nu mai treci pe aici pe la noi deloc sa ne spui de voi ? ati iesit la plimbare pe Copou ? vreau si euuuuuuuu ......

Miki, vacanta placuta vad ca esti la mama pentru o saptamana... sper sa te mai odihnesti si tu un pic si sa revii cu forte proaspete acasa la voi

Simona deci o saptamana si gata va mutati la casuta !!! sa va fie de bine si sa va bucurati de noul camin o sa ai de sters praful mai mult acum, dar nu-i bai ... faci un pic de sport cu aspiratorul si mopul in mana o sa fie frumos, o sa ai aer sa respiri... eu nu ma mai imaginez locuind intr-un apartament de bloc, mi-a ajuns cat am stat in ro ... de cand sunt aici si stau la casa e alta viata, aer curat , gradina, flori. terasa... alta viata

Revin ca s-a trezit piscotel si maraie, cred ca e uda si vrea sa o schimb de pampers

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

multam dulce strumphule!!! si englezoaica ta e o 'miere'!! pupicuti dulci si la englezoaica mica si la aia mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

A...Stefyy asa era s ila noi inainte antipolio...se dadea pe guritza...acum se face injectabil..cica e mai safe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

apropooo simo, de cumparaturi , am gasit costumul de baie dorit care acopera vergeturile de pe burta si are doar partea din fata, in spate arata ca si cel din 2 piese

mamica implinita de fetita si baietel

Cred ca stiu despre care vorbesti..l-am analizat si eu...dar n-are buretei....si mie-mi tre si d-astia. Imi pui o pozica??

numai pe mess eventual...ca nu mai arat gigea de pus poze goala
nica asta nu are bureti. ii pun eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

simo

stefy bafta si voua astazi! la noi deocamdata mare lucru nu se vede, doar ca e destul de agitat. cu greu am reusit sa il adorm...sa vedem cum trece ziua!

Mergi la inceput

lavi...hai ca intru pe mess...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

simo

stefy bafta si voua astazi! la noi deocamdata mare lucru nu se vede, doar ca e destul de agitat. cu greu am reusit sa il adorm...sa vedem cum trece ziua!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

sarut-mana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

lavi...hai ca intru pe mess...

hai ca vin pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Gata, am reusit sa citesc tot...!!!

Fetelor, vreau si eu adresele voastre de messssssssssss...Ce ziceti???

Simonelu , ma bucur ca mami tau etse mai bine si ca deja este acasa. Superrrrrrrrrrr ca mai aveti doar o sapt de stat la apartament...gata cu asteptarile. DA, ne plimbam toata ziulica dar, astazi o lasam mai moale ca ne-au topit calurile astea...!

Lavinia, sa porti sanatoasa noile achizitii! As vrea sa te vad si eu mai despuiata...se poate?? Referitor la intrebarea ta legata de geamuri deschise...la mine sunt in permanenta asa iar bebe nu are nimic. Pe el il tin doar cu pampers si body cu maneca lunga...atat!

Stefy, tinem pumnii pt printesica sa fie cumintica la vaccin si sa reactioneze ok ! Ce putin mai ai si mergeti in tara...!

Strumpitz, La multi ani fericiti parintilor tai!!!Sa iti traiasca si sa fie sanatosi! Sa porti sanatoasa hainutele si nu iti mai face atatea griji cu greutatea-burta, etc...ai timp sa revii la kg dorite!

Scrish,eu stiu ca nu trebuie facuta baita in ziua respectiva! Ma bucur ca ati trecut cu bine de partea nasoala a vaccinului...La multe luinite pt printul tau!!! Parca ieri a facut 2 luni....!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

nu va spun cum arata Laviiii...am zis ca din mom asta nu mai pun gura pe nimic...poate ajung si eu ca ea...

Ally nimu_simona e messul meu

Mergi la inceput