Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning sexy ladies!!!

Coffe? tea?? biscuits?

Sa aveti de unde alege eu tocmai ce am dat gata un iaurt si cativa biscuiti ca imi era cam foame m-am trezit cu foamea-n gat, nu cumva sa-mi scada fundu asta mare ieri am fost la shopping si m-am crucit cand am vazut in ce masuri xxxxxxxllll imi trebuie acum neaparat tre` sa fac ceva, sa slabesc cumva ca nu mai tine figura... plus ca mi-a ramas burta urata fleasca si e plina de vergeturi, zici ca am un tigur pe burta

Cam liniste a fost in weekend pe aici, se vede ca a dat caldura in ro aseara am vorbit cu ai mei pe skype si cica udau gradina ca nu a mai plouat de o luna si e uscat tare ieri erau 30 grade in nordul moldovei , in luna mai pai din frig si ploaie ati dat-o in canicula , las ca abia astept sa va aud ca va plangeti ca nu puteti dormi noaptea ca e prea cald eu una nu duc dorul bucurestiului , mai ales pe timp de vara cand ma sufocam si in casa si afara aerul conditionat nu prea il foloseam ca am facut sinuzita de la ei , plus ca ma tragea la spate si urlam de dureri.. deci mult mai bine aici la mine acum, nici cald , nici frig

Piscotel a mea doarme ... nu stiu ce are , de vreo 2 nopti nu prea suge, 5 -10 min si gata, adoarme la loc... nu stiu de ce ma mai trezeste pentru numai 5 min de supt Usor usor vad ca incepe sa-si reia programul de trezit noaptea la 3 ore nu la 2 cum a tinut-o vreo 2 sapt de am spus ca innebunesc ... Sambata au fost socrii pe aici si pe timp de zi nu a dormit mai deloc, cate 15-20 min in brate la bunica-su si in carut ca am fost afara inparc vreo juma de ora si seara dupa ce au pecat ei pe la 6 pana am adormit-o la 9 mi-a tot urlat de oboseala, era atat de obosita ca am incercat de vreo 3 ori sa o adorm la san si dormea 3 min si se trezea urland pe la 8 jumate nu m-a mai lasat sufletul sa o vad plangand de oboseala si i-am facut baitza fierbinte si am tinut-o mai mult.... a molesit-o rau de tot si dupa ce am imbracat-o , i-am dat sa suga , a supt 5 min maxim si a adormit lemn.... a dormit 7 ore legate, neintoarsa... la 4 si ceva s-a trezit si nu-mi venea sa cred ca a dormit asa mult pai la cat nu a dormit ea toata ziua ma asteptam sa doarma mai mult legat ...

Ieri a fost ziua parintilor mei ca tot sunt nascuti in aceeasi zi si acelasi an ne-am conversat pe skype vreo 3 ore dar mi-a parut asa rau ca nu pot fi cu ei ... erau topiti dupa piscoata, mai ales maica-mea , ii venea sa o smotoceasca prin webcam Mi-as lua bilet si maine sa vin in ro dar nu se poate acum, trebuie sa ii facem pasaport la piscoata si tre sa rezolv si eu cu actele mele , pasaportul imi expira la jumatatea lui iunie si alte nebunii, tre sa imi schimb numele acum ca deh m-am maritat , plus sa imi schimb adresa pe Londra si aici ambasada imi cere o groaza de porcarii , trebuie sa traduc si cerifiticatul de casatorie in romana si vor sa le arat si certificatul meu in original si nu-l am aici ca uitasi sa il car dupa mine, e la mama... si multe altele...deci o gramada de chestii de rezolvat in saptamanile care vin si am inteles ca functionarii de la ambasada sunt la fel de sictiriti ca aia din ro, nu fac exceptie, chit ca muncesc in UK dar naravul tot romanesc este

Ma duc sa ma uit la pozici ca am spus de vineri ca ma uit si nu am mai apucat ca am fost ocupata cu musafirii si shoppingul

Revin cu impresii

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

'neata si pupicuti dulci la mamicute si pitcuti!!
mare liniste a fost p-aici!! mai bine ca sa razbesc sa citesc tot...

noi ieri am fost la mare..asa de frumos a fost...nu va ganditi ca am facut plaja ca eu anul asta am zis ca nu imi scot fizicul din tzoale...pana nu dau burtosul asta urat jos nu ma etalez pe nici o plaja...norocul meu ca nu se mai poarta bronzul..
noi azi ne ducem la cursuri pt masaj de bebei si apoi,la 17.00, la vaccin...sper sa fie ok puiutul meu

simo ce frumos ca te muti!! ce m-as muta si euuuu si intr-o rulata,doar sa n-o mai am pe soacra pe cap
lavi- fustite si maieute zici??? si eu vreau sa dau o tura de shopping azi sa gasesc niste saci care sa imi ascunda burta

intrebati de geamuri si usi deschise...eu stau ca nu se poate respira de cald..nu ca s-ar racori,dar macar mai adie un pic...aer conditionat a zis dr sa nu deschidem inca

va pe toate

Mergi la inceput

Pisuc, sa-ti traiasca Constantin sa fie cu iertare ca e cu intarziere urarea dar eu sambata am fost ocupata cu gatitul si musafirii Vad ca i-ai cumparat tort saptamana trecuta te intrebasem daca il serbezi cu tort sau numai de Sf Petru si Pavel si nu mi-ai raspuns , dar vad ca baietelul tau e deja un rasfatat , tort cu fiecare ocazie e un scump si imi plac ochii lui tare tare, cred ca iti seamana , dupa cate imi amintesc eu din pozele tale , pe sotul tau nu-l cunosc deci nu pot sa spun daca are ceva si de la tati Il combinam pe Petru cu piscoata mea sau deja e promis ?

Stefyaaaaaa... ai o mica ciprioata dulce si scumpa foc ce frumoasa este!!!! si ce mandri parinti are ea Sa va traiasca si sa aduca numai bucurii Cat depsre shopping de haine largi sa ascunda burta, asta am facut eu ieri mare lucru nu mi-am luat ca nu am gasit, ca la ce marimi xxxxlll imi trebuie ... tre sa fac ceva , sa scad din portiile de papa si dulciuri si sa nu mai mananc seara dupa 6-7 si poate poate oi scadea si eu cateva kile ma uit la pozele de dinainte de sarcina si salivez, nu ca eram vreo balerina nici inainte dar macar sa ajung la greutatea de atunci ar fi super, plus ca tre sa scap de burtoaieee

Copiloi , numai 3 pozici ne-ai pus ? noi vrem mai multe e o smecherie Dorothea, ar eun zambet strengaresc in coltul gurii cred ca iti chiuie si chicoteste deja , asa-i ? mai mult ca sigur ca a mea e mai mica decat a ta si deja le face pe toate astea Tu ce mai faci? nu mai treci pe aici pe la noi deloc sa ne spui de voi ? ati iesit la plimbare pe Copou ? vreau si euuuuuuuu ......

Miki, vacanta placuta vad ca esti la mama pentru o saptamana... sper sa te mai odihnesti si tu un pic si sa revii cu forte proaspete acasa la voi

Simona deci o saptamana si gata va mutati la casuta !!! sa va fie de bine si sa va bucurati de noul camin o sa ai de sters praful mai mult acum, dar nu-i bai ... faci un pic de sport cu aspiratorul si mopul in mana o sa fie frumos, o sa ai aer sa respiri... eu nu ma mai imaginez locuind intr-un apartament de bloc, mi-a ajuns cat am stat in ro ... de cand sunt aici si stau la casa e alta viata, aer curat , gradina, flori. terasa... alta viata

Revin ca s-a trezit piscotel si maraie, cred ca e uda si vrea sa o schimb de pampers

_

Mergi la inceput

Hai ca s-a razgandit piscoata si a readormit la loc sper sa nu inceapa sa urle iar in 3 min

Dinora, Julius e tot tati lui ce ochisori dulci are si falcutele alea numa bune de papat e smecher tare cu spacuta dar mai multe pozici nu ai sa ne pui ? eu mereu vreau mai mult, nesatula sunt , in orice privinta

georgyiuly, dar tu ce ne mai spui ? vad ca ti-ai sters pozicile ? de ce ???? ne pui multe pozici noi si ai facut loc?

Revin ca urla

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello mamici

la noi a fost un weekend agitat, stateam pe acasa doar cand manca luca, in rest doar pe afara am stat...ba shopping, ba plimbari, a mai picat si cate un frappe

acum tocmai a plecat doctorita de la noi de acasa, i-a facut vaccinul de 2 luni...am crezut ca mi se rupe inima nu alta, mai ales ca a trebuit sa ii tin eu piciorusul sa nu l miste...si saracul a plans tare tare la intepatura, pe urma s-a linistit si acum vad ca chiar a adormit...ma simt colpesita de emotii, aseara abia daca am dormit ganindu ma la ziua de azi iar acum...m am consumat nervos ceva de speriat. bine ca a trecut! mi a zis sa ii dau jumatate de supozitor de paracetamol la 8 ore ca sa evitam sa faca febra. insa am uitat eu sa intreb daca se face baita in ziua vaccinului? poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns...

tipa vroia sa vina pe seara sa ii faca vaccinul dar tineam minte ca mada spunea ca e mai bine dimineata ca ai timp toata ziua sa observi daca apar reactii adverse...inca odata...ce bine ca exista forumul asta

va pe toate cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua mamici!!!

Am lipsit 2 zile de la apel si avem ceva de recuperat ...!

Revin dupa ce termin de citit...pana atunci va pup pe toate!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Pfffuiii... ce liniste pe aici

Da unde sunteti mamici ? ati iesit cu piticii la plimbari ? stiu ca e cald si soare in ro , deci nu ar fi de mirare... sau inca dormiti dupa atata chef de sambata incoace? 3 zile si 3 nopti ?

eu am schimbat piscoata si i-am dat de papa si acum am pus-o la ea in patut si urla ca vrea atentie , ca s-a invatat in weekend iar in brate , ba la bunici , ba la tac su si iaca eu acum ar trebui sa o tin in brate, dar nu pupa, ca-s rupta de spate... sta bine si ea la in patut

Vreau sa ies afara dar sunt cam obosita , nu stiu ce sa fac... ar cam trebui, sa mai misc si fundu asta mare ... sa mai fac un pic de sport , nu sa stau numai in casa ca o closca

Puii vostir dorm cu gura deschisa, ca a mea o mai vad din cand in cand asa, nu mereu dar mai doarme si cu gura deschisa ... e normal?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am ramas la pagina 15 ...deci mai am pana la 20 dar merg sa pun masa ca imi vine sotul in 2 min,...!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

apropooo simo, de cumparaturi , am gasit costumul de baie dorit care acopera vergeturile de pe burta si are doar partea din fata, in spate arata ca si cel din 2 piese

mamica implinita de fetita si baietel

Cred ca stiu despre care vorbesti..l-am analizat si eu...dar n-are buretei....si mie-mi tre si d-astia. Imi pui o pozica??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

stefy si scrish, gata si primul vaccinel? Sper sa nu aveti reactii. Pup copilasii.
Strumpfi...eu am mincat morcov crud si grep de dimineata, iar acum o salata mare cu castraveti, ceapa rosii foi de salata si putina branza..incearca sa inlocuiesti biscuitii..astia sunt periculosi pt noi...Si mie-mi plac de moor, dar...ce sfatoasa sunt eu dupa 2/3 de tort de inghetata aseara...
Cu casutza ce sa zic...am noroc ca aspiratorul si mopul sunt in seama sotului...iar praf...va fi o placere ca n-am multa mobila...dar tre sa ma obisnuiesc totusi...e altfel decat la bloc.
La Multi Ani parintilot tai! ce fain!
Allyyyyyyplimbari toata ziua, nu?

Mergi la inceput