Strumfi de iul-aug 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 15
lulu77 spune:
roxy, fara schef sunt, ca dragul de el...s-a reprofilat, dar sunt cu noua schefa
si deci ..... RESTUL E CANCAN ![]()
ioana, si aici e innorat, dar sper sa treaca, sau macar in week-end sa fie frumos.vreau la plaja ![]()
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
ioanaiub spune:
he he, in week-end nu conteaza vremea, ca oricum suntem la o nunta
... si plaja am facut destul, deja mi-am facut un strat de bronz
... eu azi as fi vrut soare, pentru bucuria copiilor ![]()
sunflower1979 spune:
salut!
ce mai faceti, mamici? noi am participat miercuri, de 1 iunie la o intalnire DC la Piatra Neamt, la un loc de joaca si a fost super! Laura25 s-a ocupat de organizare, de sponsorizari, am avut si cadouri trimise de la Bucuresti, ce mai, a fost minunat.
s-au facut poze de catre un fotograf profesionist si Laura le-a pus pe webshots (incerc sa pun un link aici). daca pe mine nu prea o sa ma vedeti in poze, e pentru ca pe Denis la apucat fix in dupa-amiaza aia o diaree
, asa ca eram mai mereu la baie cu el. insa el aprare in cateva, chiar cum ii picta doamna de la locul de joaca o buburuza pe obraz.
1 iunie - Piatra Neamt
inca ne chinuim cu diareea, in sensul ca nu face legat, desi cu tratament si regim s-a oprit la un scaun pe zi (si ala prost). in plus tuseste de nu se mai poate, a luat viroza de la gradinita, cred, caci la serbare toti behaiau pe acelasi ton. cand il apuca cate un acces de tuse, il tine peste o ora. i-am dat cate siropuri, nimic nu functioneaza, am vrut sa-i iau un remediu homeopat, dar nu pot sa descriu exact tusea - e frecventa, si ziua si noaptea, obositoare si mai mult seaca, dar uneori reuseste si rupe ceva.
in fine, de aseara i-am luat sirop Coughend si Stodal granule, din care i-am tot pus la topit cate 5 si i-am dat azi noapte de cate ori tusea, asa ca dimineata tusea a fost mai scurta si foarte plina.
uff, sper sa le dam de capat repede problemelor. ieri si azi nu a mers la gradinita.
va spuneam ca am avut si serbare, foarte frumoasa, s-au strans doar 50 lei din care s-au luat tort, sucuri pt copii si parinti, prajituri, s-a imprimat o revista cu si despre ei (drept cadou din partea noastra pt copii), s-a completat tinuta de la serbarea de 8 martie cu sortulete pt fetite si funde pentru baieti, asta ca sa nu facem costumatii speciale si ce a ramas, a reprezentat cadoul celor 2 educatoare si 2 ingrijitoare. destul de rezonabil, zic eu.
o sa pun si ceva poze, sa vedeti ce dragalasi erau copiii, care au dansat in final polka
. deci revin acusica!
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
Timi07 spune:
hello,
salutari la toata lumea si weekend fain.
Sunflower l-am admirat pe Denis...imi pare rau ca nu s-a putut bucura din plin de petrecere. Ser sa-si revina cat mai curand si sa va puteti bucura in liniste de weekend.
sunflower1979 spune:
Multumesc frumos, Timi
! uite ca am reusit sa pun cateva si din cele facute de mine!
1 iunie
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunflower1979 Multumesc frumos, Timi ! uite ca am reusit sa pun cateva si din cele facute de mine!1 iunie Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007) |
e baiat mare, deja tine fetele in brate 
Vivela spune:
ce scump e Denis 

. si chiar ca a crescut, e baietel mare. dar ce zic eu "baietel", adevarat cavaler
.
Cristina, imi pare tare rau sa aud ca Denisucul are probleme iar cu burtica si ca e racit :(. sanatate multa
.
eu am trimis barbatelul meu cu taxu' sa se tunda, ca parca e einstein la podoaba capilara. am emotii pt ce o sa iasa, ca am lasat treaba asta pe seama barbatului
.
maine ne ducem iar la mosie...sa aveti we placut.
violetan spune:
Cristos s-a-naltat!
Neata, fetele, ce ne mai chinuim la capitolul asta de 2 saptamani!
Se vede ca a venit vara! Ma rog, cel putin asa zice la carte...
Stefania, uite linkul: http://community.webshots.com/album/580241588XMCCTt
Eu am fost (si sunt) super aglomerata la birou, noroc ca-mi place de nu mai pot, altfel clacam cu siguranta.
Sa va scriu cele mai recente perlute ale taurasului, cat am ras! ![]()
Laur doarme dupa amiaza. Tati, langa el.
Laur se trezeste brusc si spune: Tatiiiiii, lipseste ceva! Stii ce?
Tati: Nu stiu, tu stii?
Laur: Da, eu stiu.
Tati: Ce lipseste?
Laur: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu stiu, am uitat.
Si se culca la loc.
Laur (dupa ce face pishu’): Mami, ce e pipi?
Mami (trag de timp): Cum, mami, nu stii ce e pipi?
Laur: Eu cred ca pipi e o senzatie care trebuie facuta.
Mami: Laur, mi-am facut frumos unghiile? Iti plac?
Laur: Nu trebuia sa te ojesti asa; trebuia sa te faci cu rosu sau albastru.
Laur: Mami, deci cine vine la noi azi?
Mami: Mamaie vine sigur.
Laur: Nenea Doru nu?
Mami: Nenea Doru are treaba, e plecat din Bucuresti.
Laur: Dar unchiul Dan nu vine?
Mami: Unchiul Dan are treaba, trebuie sa termine ceva pentru birou.
Laur: Nici Cata nu vine?
Mami: Si Cata are treaba, lucreaza azi.
Laur: Da’ mamaie n-are treaba? ![]()
Pup toate fetele si revin mai incolo, ca acum trebuie sa-l spal si imbrac pe laurash.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
monicabo spune:
Neata!
Haideti, nu mai veniti cu cafelute, sucuri, ceaiuri ceva?![]()
![]()
Noi am fost weekendul trecut la tara, fetele s-au simtit tare bine, s-au jucat, au alergat prin gradina, s-au umplut de nisip din cap pana in picioare, cand am ajuns in casa, le-am bagat direct in baie
. Plus o punga de haine la masina de spalat.
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
neatza
sunflower, denis e un adevarat barbatel. e tare frumos! si pozele mi-au placut......
vio, Laur e pontos ca intotdeauna!chiar asa, ce sa mai vina si mamaie????????
lulu, cam banuiesc eu cum e noua "schefa"....naiba sa le ia pe toate![]()
![]()
.
eu sunt lovita rau de caldura asta.....azi noapte n-am dormit, a racit andrei, ieri a stranutat toata ziua, cu muci , lacrimi......guturai in toata regula. azi noapte n-a dormit din cauza de muci, a tusit, a plans ca era obosit si nu putea dormi, si tot asa 

.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"