Strumfi de iul-aug 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

roxy, fara schef sunt, ca dragul de el...s-a reprofilat, dar sunt cu noua schefa si deci ..... RESTUL E CANCAN

ioana, si aici e innorat, dar sper sa treaca, sau macar in week-end sa fie frumos.vreau la plaja

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

he he, in week-end nu conteaza vremea, ca oricum suntem la o nunta ... si plaja am facut destul, deja mi-am facut un strat de bronz ... eu azi as fi vrut soare, pentru bucuria copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salut!
ce mai faceti, mamici? noi am participat miercuri, de 1 iunie la o intalnire DC la Piatra Neamt, la un loc de joaca si a fost super! Laura25 s-a ocupat de organizare, de sponsorizari, am avut si cadouri trimise de la Bucuresti, ce mai, a fost minunat.
s-au facut poze de catre un fotograf profesionist si Laura le-a pus pe webshots (incerc sa pun un link aici). daca pe mine nu prea o sa ma vedeti in poze, e pentru ca pe Denis la apucat fix in dupa-amiaza aia o diaree , asa ca eram mai mereu la baie cu el. insa el aprare in cateva, chiar cum ii picta doamna de la locul de joaca o buburuza pe obraz.
1 iunie - Piatra Neamt

inca ne chinuim cu diareea, in sensul ca nu face legat, desi cu tratament si regim s-a oprit la un scaun pe zi (si ala prost). in plus tuseste de nu se mai poate, a luat viroza de la gradinita, cred, caci la serbare toti behaiau pe acelasi ton. cand il apuca cate un acces de tuse, il tine peste o ora. i-am dat cate siropuri, nimic nu functioneaza, am vrut sa-i iau un remediu homeopat, dar nu pot sa descriu exact tusea - e frecventa, si ziua si noaptea, obositoare si mai mult seaca, dar uneori reuseste si rupe ceva.
in fine, de aseara i-am luat sirop Coughend si Stodal granule, din care i-am tot pus la topit cate 5 si i-am dat azi noapte de cate ori tusea, asa ca dimineata tusea a fost mai scurta si foarte plina.

uff, sper sa le dam de capat repede problemelor. ieri si azi nu a mers la gradinita.
va spuneam ca am avut si serbare, foarte frumoasa, s-au strans doar 50 lei din care s-au luat tort, sucuri pt copii si parinti, prajituri, s-a imprimat o revista cu si despre ei (drept cadou din partea noastra pt copii), s-a completat tinuta de la serbarea de 8 martie cu sortulete pt fetite si funde pentru baieti, asta ca sa nu facem costumatii speciale si ce a ramas, a reprezentat cadoul celor 2 educatoare si 2 ingrijitoare. destul de rezonabil, zic eu.
o sa pun si ceva poze, sa vedeti ce dragalasi erau copiii, care au dansat in final polka . deci revin acusica!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

hello,
salutari la toata lumea si weekend fain.

Sunflower l-am admirat pe Denis...imi pare rau ca nu s-a putut bucura din plin de petrecere. Ser sa-si revina cat mai curand si sa va puteti bucura in liniste de weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Multumesc frumos, Timi ! uite ca am reusit sa pun cateva si din cele facute de mine!
1 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunflower1979

Multumesc frumos, Timi ! uite ca am reusit sa pun cateva si din cele facute de mine!
1 iunie

e baiat mare, deja tine fetele in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ce scump e Denis . si chiar ca a crescut, e baietel mare. dar ce zic eu "baietel", adevarat cavaler .

Cristina, imi pare tare rau sa aud ca Denisucul are probleme iar cu burtica si ca e racit :(. sanatate multa .

eu am trimis barbatelul meu cu taxu' sa se tunda, ca parca e einstein la podoaba capilara. am emotii pt ce o sa iasa, ca am lasat treaba asta pe seama barbatului .

maine ne ducem iar la mosie...sa aveti we placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cristos s-a-naltat!

Neata, fetele, ce ne mai chinuim la capitolul asta de 2 saptamani! Se vede ca a venit vara! Ma rog, cel putin asa zice la carte...

Stefania, uite linkul: http://community.webshots.com/album/580241588XMCCTt

Eu am fost (si sunt) super aglomerata la birou, noroc ca-mi place de nu mai pot, altfel clacam cu siguranta.
Sa va scriu cele mai recente perlute ale taurasului, cat am ras!

Laur doarme dupa amiaza. Tati, langa el.
Laur se trezeste brusc si spune: Tatiiiiii, lipseste ceva! Stii ce?
Tati: Nu stiu, tu stii?
Laur: Da, eu stiu.
Tati: Ce lipseste?
Laur: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu stiu, am uitat.
Si se culca la loc.

Laur (dupa ce face pishu’): Mami, ce e pipi?
Mami (trag de timp): Cum, mami, nu stii ce e pipi?
Laur: Eu cred ca pipi e o senzatie care trebuie facuta.

Mami: Laur, mi-am facut frumos unghiile? Iti plac?
Laur: Nu trebuia sa te ojesti asa; trebuia sa te faci cu rosu sau albastru.

Laur: Mami, deci cine vine la noi azi?
Mami: Mamaie vine sigur.
Laur: Nenea Doru nu?
Mami: Nenea Doru are treaba, e plecat din Bucuresti.
Laur: Dar unchiul Dan nu vine?
Mami: Unchiul Dan are treaba, trebuie sa termine ceva pentru birou.
Laur: Nici Cata nu vine?
Mami: Si Cata are treaba, lucreaza azi.
Laur: Da’ mamaie n-are treaba?

Pup toate fetele si revin mai incolo, ca acum trebuie sa-l spal si imbrac pe laurash.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!

Haideti, nu mai veniti cu cafelute, sucuri, ceaiuri ceva?

Noi am fost weekendul trecut la tara, fetele s-au simtit tare bine, s-au jucat, au alergat prin gradina, s-au umplut de nisip din cap pana in picioare, cand am ajuns in casa, le-am bagat direct in baie. Plus o punga de haine la masina de spalat.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza
sunflower, denis e un adevarat barbatel. e tare frumos! si pozele mi-au placut......
vio, Laur e pontos ca intotdeauna!chiar asa, ce sa mai vina si mamaie????????
lulu, cam banuiesc eu cum e noua "schefa"....naiba sa le ia pe toate.
eu sunt lovita rau de caldura asta.....azi noapte n-am dormit, a racit andrei, ieri a stranutat toata ziua, cu muci , lacrimi......guturai in toata regula. azi noapte n-a dormit din cauza de muci, a tusit, a plans ca era obosit si nu putea dormi, si tot asa .

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput