Strumfi de iul-aug 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 13
mychydutza spune:
HRISTOS S-A INALTAT!!!!

neatza fetele......da eu vreau o cafea mareeeeee ca am un somn in mine de nu vaz bine!
vivela, cum te impaci cu matza? cum se intituleaza??????
cat despre viata in bucuresti, pe mine cel mai tare ma streseaza traversatul. in ultima vreme am senzatia ca asist la o vanatoare de pietoni pe zebra si culoarea verde. mai zilele trecute un idiot care venea pe contrasens aproape a luat pe capota o pietoana, exact in fata mea. mi-a stat inima in loc, m-am speriat ingrozitor. eu una prefer sa traversez prin loc interzis, ca asa sunt cu simturile ascutzite, si nu astept atentie din partea nimanui. mi-e groaza cand o creste andrei si o sa vrea sa plece singur...

nu pot sa nu-mi aduc aminte de Belgia, acolo ori pe unde ai traversa te lasa sa treci......eu eram stresata de nu mai puteam cand o vedeam pe sormea cum se "arunca" pe zebra, fara sa se uite daca nu o calca cineva. mai nasol a fost cand a venit la bucuresti si proceda la fel ![]()
![]()
![]()
![]()
maine sunt libera, ca pleaca socrela din bucuresti si n-am cu cine-l lasa pe andrei.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
monicabo spune:
Azi e inaltarea? Nici nu am mai stiut... bine ca ai zis tu acm, Mychy
Atunci: Adevarat s-a intaltat!!
Cu traversarea, ai dreptate, sunt o multime de accidente pe trecerile de pietoni
Mychy, mai am o intrebare la tine, ca tu parca stiai: unde este magazinul ala cu pantofi pt copii, unde gaseati voi multe modele faine, din piele si la preturi rezonabile? Undeva pe Giurgiului, parca... imi poti da detalii mai exacte, daca stii? Merci!
Vivela, da, cu condusul e un haos total.. Nu stiam ca in Poliesti-ul a adoptat alt stil de condus ![]()
Stefania, bafta la cresa in continuare!
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ioanaiub spune:
buna dimineata,
multumesc de cafeluta, nu refuz niciodata ![]()
Alina, bafta, sa iei cea mai buna decizie 
la noi e liniste, orasul in care nu se intampla nimic
... a, ba da, se schimba conductele de apa, deci toate strazile sunt un santier ... asta ca sa ma laud si eu cu ceva probleme in trafic
... daca vreti sa scapati de stres, veniti la noi, va garantez ca seara, dupa ora 18 strazile sunt aproape pustii ![]()
mychydutza spune:
monica, cred ca te referi la incaltamintea Hokide!!!
am pastrat o postare mai veche a karligutei, ref la magazinele lor din bucuresti
intr-adevar se gasesc doar in 2 locuri din tot Bucuresti-ul.. in SIR, la etajul 1..... un magazin destul de largut in interior (pt.o recunoastere mai simpla; restul standurilor cu articole pt.copii fiind cam inghesuite).... si magazinul BAMBINA de langa Piata CULTURAL, chiar pe straduta cu Oficiul Postal 82 care e chiar langa piata.... f.usor de gasit, e pe colt asa, cu o gramada de articole in geam si pe afara pe terasa.... de la intersectia Luica cu Bd.Alex.Obregia (fost Metalurgiei) se fac 2 statii de masina; si ca sa fie mai sigur, prima straduta pe dreapta dupa ce treci de ING BANK ... magazinul BAMBINA este la 20 metri pe partea stanga.
eu lui andrei i-am luat de la niste butiquri de pe soseaua giurgiului, de la UFO, de piele. seamana cu astea rosii http://www.bravopatratel.ro/index.php?page=shop.browse&category_id=52&option=com_virtuemart&Itemid=1
vad ca au magazin pe nerva traian. incaltamintea de la ufo e super rezistenta, moale, piele interior, si pt o pereche de sandale am dat 40 ron.
Vivela spune:
Mychy, matza se intituleaza kiti. da, stiu, e stereotip, da' nu i-am pus eu numele, ci david. tocmai vazuse niste desene cu kitty the dottie sau ceva in genul asta si numai asa ii zicea. si pana la urma asa i-a ramas numele. eu aveam alte planuri marete cu ea, un nume "studiat", dar na, e doar o matza, tot la pis-pis raspunde.
altfel, e cuminte, nu miauna decat foarte incet cand ii e foame, doarme noaptea. as zice ca nici n-o simt ca e in casa. s-a atasat de mine mult, vine si ma "pupa", ma musca incet de lobul urechii, unde ma duc e ca o umbra. vrea sa fie langa mine, nu cere altceva. cu mancarea sta mai prost, ca nu vrea mancare speciala de pisici, am incercat mai multe feluri, si mai ieftine si mai scumpe. sincer nici eu n-as manca daca as fi pisica, nu pot sa cred ca boabele alea au ceva organic in ele si ca sunt sanatoase. pisica totusi e un animal carnivor, nu "crochetovor". ![]()
da' am mai citit pe site-uri de "pisicomani" - tzicniti rau unii, au ajuns sa "guste" din crantanele sa vada care sunt mai bune, fac tot felul de studii si poliloghii pe variate feluri de mancare, se contrazic, daca ar fi de fata cred ca s-ar parui. si pun pariu ca ei sunt vai de mama lor, da' "copiii lor blanosi"
sunt pe primul plan. mancarea lor "de calitate" (aka croantzele alea) costa cat 2 kile de piept de curcan...
(iar proprietarii probabil mananca parizer de 6 lei kg).
de-ar stii ei ca matza mea roade si oase de pui cred ca mi-ar intenta proces pt "retragerea drepturilor proprietaresti"
.
monicabo spune:
Mychy, merci de info. bune ambele.
Imi aduc aminte si de postarile lui Karli vis a vis de magazinele cu incaltaminte Hokide
Insa cred ca imi ramasese in minte magazinul ala de la giurgiului de unde ai zis ca i-ai mai luat lui Andrei incaltari. Si la preturi ff rezonabile, daca-s asemenatoare cu alea de pe site-ul dat de tine.
Exact asta caut, inaltari (sandale acum) nu f scumpe, din astea de zi cu zi, de umblat prin parcuri, ca si asa le poarta doar o vara. Nu-mi vine sa dau prea multi bani, plus ca trebuie sa iau pe 2 copii.
Mai da-mi te rog ceva detalii, adresa exacta sau o localizare cat mai precisa a magazinului cu incaltaminte UFO, ala de pe Giurgiului. Ca am de gand sa-l vizitez si eu, doar ca nu cunosc zona, este total opusa fata de cea in care stam noi... de aia ziceam de detalii cat mai multe, sa putem gasi... Merci!
Monica, mami de 2
Vivela spune:
incaltari UFO se gasesc peste tot, la preturi f rezonabile. si la noi la piata sunt cateva magazine, am vazut si la obor, si la piata trapezului...banuiesc ca sunt in toate cartierele.
si mie imi plac, sunt rezistente si destul de frumoase.
monicabo spune:
Vivela, uite ca pe aici prin zona mea nu stiu magazine cu incaltari UFO, si zau ca umblu, si le cam stiu pe astea de copii; n-or fi ajuns si pe aici... in fine, de asta va si inteb pe voi, ca ma deplasez eu dupa incaltari daca merita, doar sa stiu oarecum zonele exacte..
Apropo de "puncte de interes", am vorbit anul trecut cu un coleg de scoala, am zis bun, hai sa ne vedem, eventual venim toti, si sot si copii, dar sa-i zic un bar/carciuma/cafenea in zona (aici la noi; era pe seara, trebuie ceva oarecum in zona, fara fum de tigara etc)... si zic, "hau", acum, de cand am copiii intreaba-ma de parcuri, magazine pt copii, etc, nu de din astea, baruri, cafenele, ca nu mai sunt la curent 
Monica, mami de 2
mychydutza spune:
monica, la buticul de pe giurgiului, nu au decat un singur model, .........soacramea i-a gasit lui andrei si la Piata Resita. tu poti incerca la magazinul asta http://www.bravopatratel.ro/index.php?page=shop.browse&category_id=52&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
cred ca e undeva pe langa uzina Timpuri Noi. da un telefon, intreaba daca au, cere detalii despre locatie. vad ca au mai multe modele....si la pret bun.
ddanagh spune:
Barbatul si gratarul
Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se
declanseaza urmatoarea serie de evenimente:
1) femeia cumpara mancarea.
2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul.
3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o aseaza pe o tava, impreuna
cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta
deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului.
Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:
4) Barbatul pune carnea pe gratar!
5) apar apoi mai multe activitati de rutina: femeia aduce farfuriile si tacamurile afara.
6) femeia informeaza barbatul ca gratarele mai au putin si se ard.
7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda
totodata inca o bere la ea, in timp ce se ocupa de situatia de urgenta.
Si apoi inca un punct foarte important!
8 ) Barbatul ia carnea de pe gratar si o da femeii!
9) apoi urmeaza din nou rutina: femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea,
tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.
10) Dupa masa, femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele.
Si din nou, foarte important!!!:
11) Toti il lauda pe barbat pentru calitatile lui in arta gatitului si ii multumesc pentru mancarea excelenta.
12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost
nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la
concluzia ca pe femei nu le poti satisface oricum niciodata!
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)