Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetele din Iasi recomandati-mi va rog si mie un medic f bun pediatru la care sa o trimit pe sora cu nepotelul de 1 an. nu imi place medicul la care merge. i-a dat sa ia fier fara vitamina C si ii da imediat abtibiotic la o prima raceala!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, ca imi vine sa ma duc in lume. azi iar a dormit rau de tot, o data 40 min, o data 30 min. si acum nu il pot adormi. De cand s-a trezit e tot marait, il vad ca e obosit, ii pica ochii in gura. si nu vrea sa adoarma nici leganat. Acum l-am pus pe paturica cu 3 jucarii. nu mai pot!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cris, nu doarme Vladut in masina? sa faci o tura cu el? Isa a adormit inainte de amiaza jucandu-se in patut, o ora si ceva. nu ma gandeam ca mai doarme dupa-amiaza, ca urma sa iesim la cumparaturi. dar a luat-o somnul pe masina si la intoarcere am pus-o iar in patut, a dormit de la 6 la 7.30. daca nu vrea, lasa-l sa se joace, de-acum e ziua mai lunga si poate oboseste mai tare...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

cris, nu doarme Vladut in masina? sa faci o tura cu el? Isa a adormit inainte de amiaza jucandu-se in patut, o ora si ceva. nu ma gandeam ca mai doarme dupa-amiaza, ca urma sa iesim la cumparaturi. dar a luat-o somnul pe masina si la intoarcere am pus-o iar in patut, a dormit de la 6 la 7.30. daca nu vrea, lasa-l sa se joace, de-acum e ziua mai lunga si poate oboseste mai tare...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

copilul asta asa de greu adoarme, ceva de groaza... si pe masina, ii trebuie vreo 40km sa adoarma, oricat de obosit ar fi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani Constantinilor si Elenelor !!

Sa cresteti mari !(nu v-am urat zilele trecute):
Hannah Isabela
Vlad
Sabina Maria
Iulia
Anamaria
Priscilla Serayah
Victor Petru
David
Antonito
Iulia
Dimitrie
Eva
Miruna-Ioana
Medeea
Mara Nicolle
Ioana Maria

Paul-Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA eu am vaccinul pt SARAMPION la 15 luni.si la 4 ani,Andres cu Sofia asa l-au facut,parca.
impreuna cu varicela ,rubeola si nu mai stiu ce,
la tine nu se face deloc la 15 luni,sau vor sa-.l grabeasca datorita epidemiei?
de varicela mi.auspus ca nu pot face inainte de 1 an..cu sarampionu asta nu e la fel?sau unde voi faceti curand anul,merge?
tu de ce apartii,de Andalucia?
sa stii ca sunt diferite,ca se plangeau toti,ca in Comunidad de Madrid se fac cele mai multe,si ca in celelalte regiuni difera schema gratuita,fac mai putine...o tampenie,de parca voi nu platiti la fel la stat !!!! dar deh,indoapa si ei aici tot...Stiu ca e schema mai mare,dar nu stiu diferentele...
vezi daca aveai sarampion ,varicela,rubeola la 15 luni.
daca nu,atunci e bine ca va introduce !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Laurica, sac de dormit este si subtire. cand l-am nascut pe V am luat de la mondocarp, de pe net. subtire ca si un cearsaf de pat.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Merci, o sa caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna seara dragele mele!

Multumim din suflet pentru urarile de ieri. Noroc cu voi ca daca nu citeam forumul, uitam complet ca fata mea face noua luni. Doamne ce-a trecut timpul! Inainte sa nasc ziceam ca eu nu stau mai mult de sase luni acasa ca innebunesc. Acum si septembrie cand ma voi intoarce la servici mi se pare prea repede...

Saptamana asta am ramas in urma rau cu cititul ca am tras rau cu bila, am tot avut crize de marti incoace si in timp ce imi dregeam bila mi-am terminat stomacul de la pastile si nemancat... macar daca slabeam si eu ceva... . Eladea tu ziceai ca vrei sa iei masuri dupa ce termini cu alaptatul. Te refer4i la operatie? Ca mie cam asta mi s-a recomandat si sincer nu prea ma tenteaza.

In parc am reusit sa ies doar in cateva dimineti saptamana asta, mai ales ca seara a tot plouat dar mi-ar placea tare mult sa ne intanim odata mai multe mamici. Acum ca nu am masina ies numai in IOR dar daca ne hotaram sa ne vedem pot veni cam oriunde.

Acuma sunt cu capul in cinspe mii de parti cu liste si bagaje. Ma tot gandesc daca am pus tot daca o sa-mi ajunga borcanelele. Nu stiu ce sa fac cu masa de seara ca in ultima vreme i-am tot dat iaurt simplu sau cu cereale si asta n-am cum sa-l iau cu mine si nu stiu daca am curaj sa experimentez iaurtul turcesc (desi cel traditional e delicios ). Sunt cam suparata ca nu m-a dus capul sa-mi comand de pe net un sterilizator de voiaj si acum n-o sa am acum sa sterilizez biberoanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Am dat enter din greseala si am trimis mesajul. Acum nu mai stiu ce mai vroiam sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Noi am fost la festivalul berii mama ce harmalaie era acolo...am fost mai mult pt Antonia...vroia la masinute...e chiar langa noi si nu puteam sa-i zic ca nu o duc cand toti copii erau acolo.

Ne chinuie rau un dintisor de sus...ieri a fost fff nervos...a stat agatat de mine am zis ca o iau razna...s-a calmat de la nurofen.

lala- ti-am raspuns cu hainutele dar pierdusem mesajul si nu am mai scris....am luat pt 12 luni...David are 9500 kg si 75-76cm...ii vin numai bine...voi ce marime ati luat?

Crispo- numai idei bune imi dai mamaliguta cu prune deshidratate are succes...acum imi face mofturi la legume...cu greu papa cateva lingurite

Larisa- parca ma vad pe mine in descrierea ta cu programul de papa David manca binisor legumele...dar de vreo 2 sapt cu greu papa cateva lingurite
Pediatru bun la care mergem noi...Siminiceanu Nicoleta are cabinet pe langa billa la gara...terramedbaby se cheama....nu da antibiotic la orice raceala.

Ramo distractie placut la nunta

Giorgia- cred ca iti e tare greu fara Antonia si cu intarcatul...nici eu nu stiu cat mai rezist...vrea numai tzatza...

La multi ani tuturor de poarta numele Sfintilor Constantin si Elena

La multi ani si delfinasilor sarbatoriti de ieri si azi !!![/red]

Mergi la inceput