Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

puiul doarme si eu ma bucur tare, ca sa nu trebuiasca sa stea afara sa doarma, asa am sperante ca la 5 sa fim la botez sa stam si noi 2-3 ore

i-am luat sandalute si tenisi de la ZAra, tenisii sunt cam de fite, dar tati i-a vrut pe aia si nu vrea sa ii schimbe, desi eu cred ca i-am cam luat degeaba

ALICE sotul e din Sighisoara, tare frumos mai e acolo

PAULA ce ma distrezi cand povestesti de Raul, dar cam asa sunt si eu cu Andrei. acum l-am invatat ca scamele de pe jos sunt mizerie si le aruncam la cos, dar tot mai baga in gurita anticorpi la greu

azi am iesit si noi afara in salopeta scurta si tricouas si palariuta

nu mai stiu ce voiam sa zic sunt asa moale, nu stiu daca de la medicamente / caldura, dar parca nu sunt in stare de nimic. nici nu fac nimic de ziua mea, e ciudat. sa nu uit, ca luni ar trebui sa duc ceva praji la munca...cu boala asta am uitat cu totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua dragi mamici!!

La multi ani sarbatoritilor ce poarta numele Elena sau Constantin!!! si La multi anisori si delfinasului Paul!!! sa cresti mare , voinic si sanatos

noi am avut o noapte mai buna, am stat mai toata noaptea cu geamul deschis si probabil si de la asta se trage, cum il inchideam si se facea putin mai cald cum incepea sa se miste, de asta seara vom dormi separat si vom lasa usile deschise sa se duca aerul de la noi din camera si la ea ca sa nu mai stau eu stresata toata noaptea ca imi doarme dezvelita.

Ooana nu stiu daca sunt dintii, semne nu vad, ieri am fost si la pediatru( are o tuse de vreo 2 luni si nu inteleg de la ce - cik nu are nimic dar ea continua sa fie) si mi-a confirmat si ea asta. mii si teama de noptile pe care le vom avea in acea perioada

Racusor distractie placuta

Georgia wow da ce doarme Antonia , presupun ca tu dimineata te trezesti ametita de atata somn dupa 11 luni nedormite

noi iesim la aer putin, pe balcon am terminat toata treaba, am facut si o fasolica cu carnaciori si de acu pierdem vremea stand. un weekend placut tuturor

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sa nu faceti paste cu cascaval bbilor. Eu nu am ascultat de Victo si le-am mancat eu. Nu am avut cum sa i le zdobesc. Cand erau calde se intindeau si reci nu le-am putut marunti. Am incercat si cu blenderul si mi s-au lipit toate de cutitele alea...Noroc cu barcanelul...
Racusorsi Raul are tenisi de la Zara si sunt cei mai purtati. Si paseste bine in ei...Am sa-i mai iau o pereche si eu, cand ajungem la Zara.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am fost si eu prin oras la ceva cumparaturi...acum am mancat si cred ca ma bag la un somnic scurt ca deh imi permit

Mycya Antonia e la mama de miercuri...eu am dormit 2 nopti fara ea...sunt fresh...ea a inceput sa doarma mai bine de cand am intarcat/o...sper sa doarma si cand o aduc acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bifam prima vaza sparta!!!. A tras-o de pe un raft(inalt) al cuierului. Pai daca continuam asa, din boacana in boacana pana face Raul anul o sa albesc total. Voi cum faceti? Sunteti tot timpul cu ochii pe ei? Acum e in patut, bazaie, am aspirat de vreo 5 ori holul, dar tot mi-e teama sa nu fii ramas vreun ciob de sticla.... In patut va sta pana la majorat...nu-l mai las pe jos ca numai prostii face...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Paula eu o tin in camera cu mine, sa pot fi cu ochii pe ea mereu, nu stau la funduletul ei ca nu am timp mereu ,nu o las singura ca sigur imi cade pe undeva ori isi trage ceva ori peste picioare ori in cap azi spre ex, era jos in sezut, si-a tras de ciorapel sa il dea jos din picior crezand ca e soseta si uite asa si-a tras de el pana sa dus pe spate si a dat cu capul ...bineinteles ca sa pus pe urlat da eu ce sa ii fac??!! sa o leg de mine sa ii controlez fiecare miscare??!!....

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani Paul!
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!
Oana, de unde ai luat saci de vidat? Sunt din cei pe care ii videzi cu aspiratorul? Cat au costat?
De cand am renuntat la sacul de dormit Stefi se trezeste blocata cu piciorusele printre gratii. Eu n-am vazut la noi saci de dormit subtiri, doar sa cumpar material subtire si sa-i fac la croitorie, ma mai gandesc.
La noi cea mai mare isprava a fost cand mi-a tras ghiveciul cu ficus de pe pervaz, eram langa ea dar s-a miscat rapid. S-a umplut de pamant peste tot, dar am sters repede si n-a apucat sa manance .
Cas i-am dat si eu cu rosie, a avut mare succes desi e cam mica pt. rosii vad ca n-au fost pb. Parca m-as risca sa-i dau salata de rosii cu castraveti , ceapa verde si cas. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Laurica, sac de dormit este si subtire. cand l-am nascut pe V am luat de la mondocarp, de pe net. subtire ca si un cearsaf de pat.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

larisa, programul nostru

8- se trez. papa san.
10,30- fructe- aprox. 200 gr cu, fara cereale (mai degraba).
nani- 2-3 ore (in fctie de kk dc face inainte doarme mai mult, dc nu, se trez sa faca placinta)
14- legumele 230-250 gr.(ar manca mai mult, da nu-i mai dau eu, ca vomita)papam si vreo 2 biscuiti, ca desert
mai atipeste cam juma de ora..pe la 4 asa.
17- iaurt simplu -asta ii place si face scandal cd se termina..asa ca ii dau cam 170 gr
20-cina (cereale,mamaliguta cu branza si smantana, mamaliguta cu lapte, paste cu sos)
21-culcarea cu un pic de supt.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

frumos program mai aveti....numai la noi cam haos.
la noi e asa:
8 trezirea - papa san cam de pe la 6:30 pana la 8 cam din jum in jum de ora
10 - papa fructe simple sau cu iaurt, sau branzica cu fructe cam 200 gr. la astea nu sunt mofturi de obicei. cand sunt mofturi inseamna ca ii e somn si eu de fiecare data daca ii e somn si nu vrea sa manance si atunci il culc fara fructe doar cu san. Dupa fructe mananca san iar cand se trezeste tine ochii inchisi si pana nu papa tzatzi nu e chip. trezirea e la 11 sau 11:30.
Ei si de acum incepe chinul. La ora 14 ar trebui legumele. Pe care le mananca extrem de greu sau chiar deloc. La ora 16-17 se trezeste. Noi mereu la ora 17:30 iesim afara cu gasca si intram in casa la ora 20. Asa ca afara ii dau iaurt cu cereale sau biscuiti sau ma mai chinui cu legumele. Insa am murdarit carutul rau de tot si nu mai am chef de legume in parc. Eu n-am incercat mamaliguta. Ii faceti moale sau cum? La 21:30 se culca cu tzatzi. Nasol e ca de multe ori vine la mine si trage de tricou si evident ii dau sa pape si cum am mult san cand vine masa tine gura inchisa. Insa si daca e prea flamand tot nu mananca in scaun. Uf... tare greu. Trebuie sa ma gandesc cum sa ii fac si eu program ceva ca sa nu albesc totusi la 32 de ani :)

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput