Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}
Raspunsuri - Pagina 8
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura B . nici my terminati in tratament ca trebuie sa incepeti altul. |
da..Laura,tot timpul a fost cate ceva,de cand a venit pe lumea asta:colici,roseola,infectie tzantzari, bube pe piele de care nu mai scapam si tratamentul carora s-a dus la 500 euro,cel putin,enterocolite la greu,proleme asimilare D3,CA,FE.,rahitism incipient,ganglioni inflamati multe luni-alte analize,dupa un an refuz de a papa lapte,hrana cantitati din ce in ce mai muci,viroze cu duiumul,ROTAVIRUS....si pneumonie intrestitiala mai nou..
nush unde gresesc..

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
1. MA DISPERA RECLAMA ASTA LA CEREALE...NU POT A SESCHID O PAGINA CEVA, CA-I VAD
ALEIA 

2 Lady sper ca ai mers la spital cu Becca, chiar daca stati internati, e mai bine...stiu un copilas care a murit din cauza ca s-a sufocat, avand laringita
..
Stiu cat de greu e pt tine, dar nu ai ce face...pt Becca orice 
Magda...de cand zic ca te sun...te rog sa ma ierti..nu ma mai ajung deloc cu timpul asta, dar sa stii ca ma bucur tare mult sa citesc vesti bune despre puiul mic 
..acasa nu mai am net...ca nu l-am platit..am uitat...azi merg sa-l platesc...
in rest..nimic special...alerg peste tot, incerc sa rezolv 1000 d elucruri odata..ma simt ca un magar 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
magdaz_ina spune:
Daca va pricepeti la probleme legislative, va rugam sa ne dati si noua o mana de ajutor aici ! 
rares - living on the edge
vias spune:
din pacate nu stiu cum sa te ajut, nu cunosc legislatia...sper sa gasesti ajutorul de care ai nevoie 
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
'neata ![]()
lady of ce rau imi pare de Beccuta...draga de ea...
daca ii ragusita, sunt toate sansele sa fie laringita....si David a facut o data....aia trebuie tratata neaparat...
magda imi pare rau dar nu te pot ajuta...sper sa gasesti repede raspunsul 
camy asta este, n-avem ce face....trebe sa facem 1000 de lucruri odata...asa sunt si eu uneori 
la 17:40 suntem programati la pedi...abia asteptttt...sa dezbatem pb laptelui si sa ,organizam' un program de mancare...
va pup
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
nu e ragusita!!!!tusea era ragusita.are amigdalita cu pungute apa care se sparg!!(de asta nu poate manca solid).eu le pun pe baza febrei!
doc.ORL-ist a zis sa continui medicatia data plus sa ii dau inca 2 zile panadol la 6 ore,ca faace sau nu febra..si nurofen daca are puseuri de febra intre dozele de panadol!iar tratamentul inclusiv pana marti!apoi mi-a dat trimitere la pediatrie,unde a spus sa ii scot eurespalul si si sa ii bag RINATHIOL.mi-a mai prescris AERIUS 2,5 ml seara.a mai spus ca ea nu ar fi mers cu KLACID atibiotic,ca nu-i rau,dar mai ok era CEFALOSPORINA!
.si daca am inceput antibioticul..sa continui cu asta!
apoi am sunat la pediatra noastra sa ii relatez cooncluziile din spital!ea a zis ca e ok Klacidul,ca are si aftele astea!
dimineatza-mancare
2,5 ml Rinathionl
5 ml Sanostol
1/2plic Enterol(probiotic)
amiaza-mancare
ora 13.00-antibiotic Klacid 3,3, ml
seara-mancare
2,5 Rinathiol
2,5 Aerius
5 ml Sanostol
1/2 enterol
ora 1-antibiotic
pe parcursul zilei-2 zile Panadol la 6 ore!
sooooo...Sumetrolinul,Eurespalul,Humexul,le luai degeaba!
le-am pus si eu la frigi,l-am dat la 4,5gr. sa nu inghete(am multe medicamente care se pastreaza sub 25 gr,si in casa deja sunt peste 25)
noi sambata trebuia sa ajungem la Brasov-Homorod la niste rude!pedi a spus ca daca azi si maine nu mai face febra,sa ne incumetam la drum(cu medicatia dupa noi),daca nu,nu!vom vedea
.ne-ar face bine o iesire,ca tare m-am mai saturat in casa!
fete,intrebare:aveti aparate de aerosoli??cum se folosesc?cat ati dat pe ele??eu in farmacii am vazut scoruri intre 250 si 400.
mi-a recomandat pediatra din spital sa cumpar!nu musai,dar a zis ca era ok daca ii faceam si aerosoli!cu solutie ser fiziologic,ACC si inca ceva!a zis ca ii faceau si ele in spital daca avem aparat!
abia astept sa ii treaca viroza asta(ca asa a zis ORL-istul ca e boala virala,luata...) si e si normal..slabita dupa ROTAVIRUS-imediat a interceptat virusul imputit!!!
dupa ce ii trece ma duc cu ea la ecograf:
-organe interne(aici in Bacau,ca avem..nu i-am facut niciodata si vreau-preventiv,dupa ce am auzit-fetita unei prietene are hernie omilicala,un fel de galma intr-o parte a burticii
-inima(s-a nascut cu suflu sistolic gr.I si vreau sa vad in ce masura s-a inchis fisura aia
)
GREU...GREU..GREU!
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
offfffffffff sper sa va fie cat mai bine...imi doresc sa aud ca Becca e sanatoasa 
allexa06 spune:
Ei , ai sa vezi ca se va face fetita bine pana sambata si o sa puteti pleca 
http://community.webshots.com/user/allexa06
28061982 spune:
Buna
Lady,sanatate multa Beccai! Sa se fca bine repede micutza si sa iasa analizele bine, eco si restul! De aparatele de aerosoli stiu doar din auzite ca sunt grozave. Noi am fot la Salina anul asta si e super super Se merita mers si acolo
Camy si tie iti doresc sanatate multa, sa te tii de regim si sa fe totul bine. Pozele nu le-am putut vedea Le-ai sters?
Magda ma bucur mult ca sunteti bine si nu te gandi de acum la stentul ce trebuie inlocuit. E o victoie importanta pt Rares si trebuie sarbatorita.
Va pupam pe toate.
Fetelor dragutelor, ce mananca puii vostri dimineata ca la noi e bibe de lapte u doua masuri de cereale in el si tot aud de lapte in canuta si painica cu dulceata sau cascava. Parca nu-mi vine sa-l inlocuiesc pe dl laptic ca la sclifosita mea care nici acum nu are 10 kg mi-e ca ramane cu burtica goala. Voi ce le dati?
Pupici de la noi
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 GREU...GREU..GREU! ![]() |

rares - living on the edge