Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}
Raspunsuri - Pagina 7
My_Lady0091 spune:
nb,alexxa!
Rebecca era pe tratament fara antibiotic,doar Sumetrolin,Eurespal si un complex de vitamine si minerale..insa a facut febra..39,4 acum 38,7.
si pediatra a trecut-o pe antibiotic pentru pneumonia ei interstitiala
are KLACID 125mg
si Nurofen si Panadol..la 4 ore..schimbam!
sosete cu otet i-am pus..si stam de garda sa urmarim febra
astazi avea 39,4 si avea o energie..era asa joviala,parca nu avea nimic
somn usor fete si pupici la puiuti!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
busy...petreceri frumoase sa aveti!cine te ajuta cu pregatirile?asteptam pozeeeeeeee
alexxa,eu incerc sa ajung,vorbim la tel daca-i sigur
gata sesiunea?cu varuitul si amenajatul cum stai??
camy,tipa cu care erai in balansoar era surioara ta?
getik???ce-i cu tine?
bobomom,cu e in Romanica?Bobo s-a acomodat cu clima?
Lauriciu,voi??
roxalyyyyyyyyyyyyyyyy....stiu ca ne citesti!!
restu'???![]()
![]()

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Am facut cafeaua
.
Eu sunt suparata tare
...pe educatoarele lui Razvan de la gradi ![]()
My Lady- eu nu am inceput inca examenele,acum din iunie,nici data nu o stiu,afiseaza cu 10 zile inainte 
Curatenia am terminat-o,am amenajat, mai vroiam sa ne cumparam o biblioteca,dar ne-am razgandit
( adica ,eu nu
)
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura B spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Sanatate multa Rebeccai
Allexa, de ce esti suparata pe educatoare?
Busymummy, spor la treburi si petrecere frumoasa!
Camy, cum va mai simtiti tu si Flavius?
Sunshine, si eu eram la fel acum doi ani, cu parabenii. Citeam ce scriu fetele pe aici si ma intrebam ce or fi aia. Nu am studiat problema, dar intre timp au aparut si la noi in magazine diverse creme ori sampoane pe care scrie paraben-free. Am inteles de pe forum ca astea sunt mai naturale si mai bune pentru piele, asa ca daca pot le cumpar asa. Daca nu... nu
toata lumea. Eu ma retrag la somn- sunt franta de oboseala, dar si bucuroasa ca echipa de hochei a Vancouverului s-a calificat in finala nord-americana
llexa, de ce esti suparata pe educatoare?
vias spune:
buna ziua
Lady sanatate multa Beccai 
Si eu nu am sora..este verisoara mea..si finuta mea ![]()
LauraB 

eu nu ma simt f bine, Flavius in schimb, da 

Allexa ia sa-i spui tu politistului ca-l amendez daca e asa capcaun
si educatoiarea ce a facut??????

nu am chef de nimic, sefu' nu e in Brasov....asa ca ma pot ocupa de intalnirea DC in Brasov in liniste 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
Rebecca a facut ieri 39,4 maxim...dupa 00.00 si-a revenit.
dimineatza pe la 09.00 avea 39,7...am facut impachetari la greu,numai sa nu ajungem la Urgente!
acum e ok cu ferbra insa nu vrea sa manance.trebuie sa ia si antibiotic printre altele ..ce ma fac cu ea???refuzaam mancarea cu vehementa
fete..eu am dat un car de bani pe lotiunea care am luat-o..si scrie ca-i bio

allexa06 spune:
My Lady - las-o in pace cu mancarea acum, daca nu vrea nu-i problema,important este sa fie hidratata,daca bea lichide suficiente,e bine asa.O sa inceapa sa manance imediat ce se va simti mai bine
Stefanut mi-a pus o masinuta pe tastatura si mi-a micsorat scrisul,cum il maresc, ca nu stiu
.Cine ma ajuta ?
Ce-am patit cu educatoarele va povestesc eu un pic mai tarziu ca acum trebuie sa mancam si nu am timp sa scriu...ceva de genul scenetelor din Caragiale...

allexa06 spune:
Am rezolvat ,am reusit sa maresc scrisul 
My_Lady0091 spune:
?????nimeni?
noi fugim in policlinica,la ORL,e posibil sa fi facut laringita,tuseste ragusit rau si cand tuseste plange![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sincer....atat ma termina...mereu e cate ceva...niciodata pauza de respiro

Laura B spune:
. Eu as fi pe aici, dar sunt mai mult adormita. Lady, imi pare rau sa citesc ca cea mica iarasi e bolnavioara... Of, of , of, nici my terminati in tratament ca trebuie sa incepeti altul. Va pup mult, sper sa scapati repede de stare asta de rau.