Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

frumoase poze,frumosi si pozatii

noi suntem pe tratament:pneumonie intrestitiala.tusea aia urata adica,de care nu mai scapam!!avem 1 sapt tratament cu sumetrolin si eurespal!!

si am facut si controlul de 18 luni!stam bine:11 kg 300(a luat inapoi 1 kg pierdut), 82 cm inaltime,circ.craniana ok, masurat bust-ok..si ne-a dat multisanostol(complex de multivitamine-printre altele si pentru oase-ei nu i s-a inchis de tot fontanele,doc a zis ca pana la 20 luni i se inchide!)

a mai spus sa continuam cu laptele formula pana la 3 ani.a spus ca am facut o alegere buna ca ne-am reintors la el!!!a ajutat-o mult sa-si revina din enterocolita data de ROTAVIRUS!
plus ca a spus sa ii dam probiotics de fiecare data cand plecam la distante lungi pentru proteectie!

ce ma deranjeaza e ca ne-a dat crema de protectie solara de la BIODERMA pt copii cu 50 + SPF insa citind prospectul..descoper ca are parabeni!!!si am dar un car de bani pe ea,aproape 60 lei

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Magda,bine ati revenit!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Poveste din Germania

Poze din Germania

ma bucur tare mult ca acesta este rezultatul...dar nu pot sa nu ma gandesc la voi..parintii lui

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy f faine pozele...dar nu-mi vine sa cred cat de mult s-a schimbat Fla...nici nu l-am recunoscur
lady sanatate la micuta si sa scapati cat mai repede de pb

eu i-am cumparat crema de protectie de la DM, Sundance FP 50, UVA+UVB, filtru de protectie mineral reflectorizant, fara parabeni, 19 lei.
sper sa fie buna, eu nu-mi permit sa dau zeci de lei pe creme...si ,indeplineste' toate criteriile mele...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

camy,unde anume ati fost la munte??imi pare cunoscut!!

magda..nu ne povestesti mai multe de Germania?atat?!

Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana
dar nu-mi vine sa cred cat de mult s-a schimbat Fla...nici nu l-am recunoscur

aprob!nici io
Citat:
lady

eu nu-mi permit sa dau zeci de lei pe creme...

Adriana, mamica pufarinului David

nici eu..am mers pe mana pediatrei..orbeste as zice!oricum am lut-o..asta e!si intr-o crema nu numai parabenii sunt problema..deobicei cremele sunt toate chimicale.eu creme bio,nu cred ca exista!in mintea mea q.e.d. exista si nu-mi poate schimba nimic parerea.

Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

camy,unde anume ati fost la munte??imi pare cunoscut!!

magda..nu ne povestesti mai multe de Germania?atat?!

Citat:

la 5 km mai sus de Cheile Gradistei...

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

cum mai sa nu-l mai recunoasteti??????
oricum..azi voi scoate pozele, daca mai vrea cineva sa se uite...acum sa o faca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !Si eu pe aici,am vazut si eu pozele, foarte faine,foarte frumoasa zona si linistitoare,v-ati incarcat bateriile ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput