Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}
Raspunsuri - Pagina 5
My_Lady0091 spune:
frumoase poze,frumosi si pozatii![]()
noi suntem pe tratament:pneumonie intrestitiala.tusea aia urata adica,de care nu mai scapam!!avem 1 sapt tratament cu sumetrolin si eurespal!!
si am facut si controlul de 18 luni!stam bine:11 kg 300(a luat inapoi 1 kg pierdut
), 82 cm inaltime,circ.craniana ok, masurat bust-ok..si ne-a dat multisanostol(complex de multivitamine-printre altele si pentru oase-ei nu i s-a inchis de tot fontanele,doc a zis ca pana la 20 luni i se inchide!)
a mai spus sa continuam cu laptele formula pana la 3 ani.a spus ca am facut o alegere buna ca ne-am reintors la el!!!a ajutat-o mult sa-si revina din enterocolita data de ROTAVIRUS!
plus ca a spus sa ii dam probiotics de fiecare data cand plecam la distante lungi pentru proteectie!
ce ma deranjeaza e ca ne-a dat crema de protectie solara de la BIODERMA pt copii cu 50 + SPF insa citind prospectul..descoper ca are parabeni!!!si am dar un car de bani pe ea,aproape 60 lei
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Magda,bine ati revenit!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
| citat din mesajul lui magdaz_ina Poveste din Germania Poze din Germania |
ma bucur tare mult ca acesta este rezultatul...dar nu pot sa nu ma gandesc la voi..parintii lui

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
camy f faine pozele...dar nu-mi vine sa cred cat de mult s-a schimbat Fla...nici nu l-am recunoscur 
lady sanatate la micuta si sa scapati cat mai repede de pb 
eu i-am cumparat crema de protectie de la DM, Sundance FP 50, UVA+UVB, filtru de protectie mineral reflectorizant, fara parabeni, 19 lei.
sper sa fie buna, eu nu-mi permit sa dau zeci de lei pe creme...si ,indeplineste' toate criteriile mele...
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
camy,unde anume ati fost la munte??imi pare cunoscut!!
magda..nu ne povestesti mai multe de Germania?atat?!

My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui A_driana dar nu-mi vine sa cred cat de mult s-a schimbat Fla...nici nu l-am recunoscur ![]() |
aprob!nici io
| lady eu nu-mi permit sa dau zeci de lei pe creme... Adriana, mamica pufarinului David |
nici eu..am mers pe mana pediatrei..orbeste as zice!

vias spune:
la 5 km mai sus de Cheile Gradistei...
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
cum mai sa nu-l mai recunoasteti?????? 

oricum..azi voi scoate pozele, daca mai vrea cineva sa se uite...acum sa o faca...![]()
![]()
![]()
![]()
allexa06 spune:
Salutare !Si eu pe aici,am vazut si eu pozele, foarte faine,foarte frumoasa zona si linistitoare,v-ati incarcat bateriile ?![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06