Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata fete dragi...
multumesc pt urari...am avut un we SUPER MINUNAT...am si poze, aseara le-am descarcat..DAR si aseara mi-a murit din nou calc, dupa ce am dat acum nici o saptamana 310 ron pe el...din pacate iar trebuie dus sa vedem ce naiba are....asa ca pozele se mai lasa asteptate din pacate...

In rest....a fost de vis, ne-am relaxat, ne-am alergat, am mancat, ne-am odihnit, a fost super, super, super.... mai vreau

peste o luna si 3 saptamani plecam in concediu abia astept...ca apoi...incepe chinul...trebuie sa vad incotro cu munca mai exact

A venit si canapeaua, nu mai am sufrageria goala...avem si masuta....

...acum va urez o superba zi in continuare, o saptaman usoara...si cine stie, daca am ceva noroc, diseara o sa reusesc sa va pun cateva poze...vedem...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy ma bucur ca v-ati simtit asa bine

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna fetelor

Va salutam pe toate, aveti pupici de la Adelusha
Ne bucuram muuult mult pt Raresh, la care ne-a tot gandit mereu. Magda, sa veniti sanatosi acasa si sa dea DD ca de acum sa fie totul bine.
Noi stam mai mult pe afara sau plecate in excursii si n-am mai apucat sa intram. Profitam la maxim de vreme.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Si noi acum am intrat in casa, mai tot timpul,pe afara,acum mai stam un pic si iesim iar.
Camy - ma bucur ca v-ati simtit bine si sa folositi sanatosi canapeaua.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Gata, am ajuns aseara acasa !!! Rares e super bine, zici ca i-au pus nemtii motor turbo !
Singurul nor pe cerul patriei e dat de faptul ca un stent pus asa devreme trebuie redimensionat dupa aproximativ un an...

Va multumim mult pentru si care au avut un efect atat de minunat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
magda
ma bucur fffff mult pt voi..pupam luptatorul micut

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

buna....dimineata????????

Magda ma bucur tare mult pt rares..eram SIGURA de rezultatul asta!!!

mi-au rezolvat si calculiciul..tyrebuia dar sa-mi reinstaleze windows-ul pt ca ne schimbase placa de baze ...s-a rezolvat si asta, acum sper sa nu mai am probleme cu el...

am si niste poze la incarcat pe webshots....ca pe picassa nu reusesc..am facut doar cateva albume albe..pe care nu reusesc sa le mai sterg ...daca cineva poate sa le stearga..pls!!

revin putin mai tz cu pozele, vad ca se incarca destul de greu...

noapte buna!

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Magda, bine ati revenit. Ma bucur mult-mult de vestile bune!

Camy, ce fain a fost in vacanta! Am vazut pozele voastre: familie frumoasa, peisaje superbe.

Alina, cand am dat de "Aliniereaaaaaa!" ta, mi-am adus imediat aminte de copilarie, de pe cand eram scolarita cu codite. La comanda de mai sus ne aliniam cu totii uitandu-ne la tenesi, sa stea frumos "la linie" ...

Mergi la inceput

buna dimineata

am buna tare pentru toate mamicile de fulgusori

ma pregatesc pt servici

Mergi la inceput