Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}
Raspunsuri - Pagina 11
A_driana spune:
VAAAAI camy te iubesc pt ,oferta' pe care mi-ai facut-o...iupiiii...dar la voi sunt ,pe toate gardurile' mate de oaie? mi-ar trebui din cele mai subtiri...eventual daca ai drum pe unde sunt, sa-mi spui cam cat costa, ca nici idee n-am macar...
in real, carrefour n-am gasit...promit sa ma uit si la metro si selgros...daca nu gasesc, o sa te rog tare tare sa-mi trimiti...
lady un car de
va trimit si o tona de sanatate la pice
David s-a trezit, a ,gatuit' o canita de suc de portocale...si eu incet incet ma pregatesc de ,control'...ioaiii...ce frico-emotionata sunt...
p.s. lady gata, subiectul pipa ii deja istorie definitiv?...imi esti datoare cu o ,povestire' (a ramas doar a pipei, ca bibe l-am scos fara sa vrem, dar macar am scapat de-o grija)
Adriana, mamica pufarinului David
getik1 spune:
buna fetele ce facetii?
sper diseara sa reusesc sa intru un pik mai mult la povesti dar nu promit

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
A_driana spune:
pai te rog sa promiti si sa te tii de cuvant ![]()
v-am pupat....ne ,vedem' diseara
vias spune:
eu sunt suparata...inca-s la servici, am mult de lucru, si cand am sunat-o pe soacra-mea acum...il culca pe Fla de pranz 

..si m-am certat cu ea....tipa ca tampita cu copilul in brate...
cum sa culce acum copilul de pranz???? pai la noapte ce facem? iesim in parc???? 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
A_driana, nu am cautat niciodata mate
de nici un fel, dar daca gasesc (ma voi uita special pt tine) o sa cumpar si o sa-ti trimit 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
ady,mai peseara sau maine dimi!acu' plec la sala!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui camy_pus eu sunt suparata...inca-s la servici, am mult de lucru, si cand am sunat-o pe soacra-mea acum...il culca pe Fla de pranz ![]() ![]() ..si m-am certat cu ea....tipa ca tampita cu copilul in brate...cum sa culce acum copilul de pranz???? pai la noapte ce facem? iesim in parc???? ![]() ![]() ![]() |

imi amintesc de cand eram la servici si soacra cu Iarina...Sa te mai incurajez ca asta e doar inceputul ?...

Oricat am vrea noua tot ne pare rau ca nu suntem langa ei si unele lucruri le vedem disproportionat si iar, oricat am vrea, fiecare are stilul lui de a ingriji un copil, cea mai importanta ramane dragostea fata de copil iar soacra mea o are din belsug.

rares - living on the edge
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 acu' plec la sala! ![]() |

rares - living on the edge
A_driana spune:
'seara
am fost la control...m-am kkt atata pe mine pt nimic
...adica recoltatul pt papanicolau a fost floare la ureche...totul este curat si frumos...asteptam doar rezultatul, care sper sa fie bun...
fetele cu cezariana, ati folosit careva Contractubex, a ajutat la ceva?
am deschis un subiect despre asta, dar va intreb si pe voi...
noapte buna sa aveti
getik1 spune:
ady as vrea sa scriu mai multe dar nu pot imi cad ochii in gura de somn
ca atare ma retrag la nani dar nu inainte sa va zic ca ari este argint viu nu sta locui un minut si ma epuizat pe langa toate treburile din curte care le fac in mare parte singura ca cez este la munca si socramiu o putoare de om asa ca .... munca cat cuprinde
.
ne auzim dimi la cafea
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik