Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}
Raspunsuri - Pagina 10
My_Lady0091 spune:
Alexxa,felicitari pentru prima sedinta,la sala...si-a revenit in simtiri, militanul?
o zi buna fete!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:

Ei, da'de unde ,cica doar la asta,atat...ca apoi ma obisnuiesc.
http://community.webshots.com/user/allexa06
DianeAli spune:
Au trecut 17 luni..de cand nu v-am mai citit:((
17 lunite are si Eddie al meu!
As avea o poveste luuuuuuuuuuunga...-cam cat 17 luni-de povestit:),dar o sa ma rezum doar la a va face o idee despre cum au decurs aceste luni din viata lui Edward.
Am nascut cu cezariana de urgenta,dupa ce m-am chinuit putin,vreo 14 ore in travaliu. Dar Eddie a iesit frumos si sanatos si asta a fost cel mai important,restul..deja am uitat!
Am fost obosita primele 6 saptamani. am trecut prin 'n' stari psihice si sufletesti,dar nu m-am pierdut.
De la 3 luni Eddie a dormit toata nopatea-adica 12 ore,si eu am pierdut incet laptele de la san.
La 4 luni a cazut din pat,fara probleme,dar ne-am speriat de numai!
De la 5 luni,doarme singur singurel in camera. Adoarme singur,nu trebuie sa il plimb in brate cam tot de atunci.
De la 6 luni am folosit prmergatorul-cu acordul medicului-nu mai avea stare.
De la 7 luni am scuipat suzeta,si nu a mai vrut-o,desi ar fi fost bine venita pt dintisori-care au inceput sa apara tot la 7 luni. tot acum am inceput sa-l familiarizez cu olita.
De la 10 luni juma,am inceput primii pasi singur.
Dar la 11 luni abia am mers mai sigur pe picioruse.
La 1 anisor am avut primul cucui!
Pana la 1 an,a avut la activ doar calatorii cu masina,dar destul de lungi 9-10 ore si am incercat sa le facem noaptea ca el sa nu simta oboseala si sa doarma,a fost ok.
La 1 an juma am avut primele calatorii cu avionul-zic primele pentru ca in 24 de ore am decolat si aterizat de cel putin 3 ori,cu zbor peste ocean. Spre surprinderea noastra totul a decurs super ok. S-a adaptat bine la toate schimbarile,inclusiv de fus orar-cam in 3 zile. tot acum ne-am imbolnavit prima data:( si am luat antibiotic-asta inainte cu o saptamana de a zbura,si eram disperati ca o sa fie o experienta groaznica cu avionul. dar si-a revenit bine dupa cateva zile dupa ce am ajuns la destinatie.
La 13 lunite am mers la gradinita :)) si i-a placut. Fiind iarna si in Philadelphia s-a imbolnavit la gradi si am mai facut o tura de antibiotice.
La 14 lunite juma,am plecat la Miami si am facut cunostinta cu oceanul. cred ca i-a prins bine si vremea calda si sarea,de atunci nu am mai bolit(deocamdata). Tot acuma am inceput sa facem la olita cacaici si pisulici mai des. si caca aproape deloc in pampers,doar pe olita la cerere:)
La 16 lunite juma am revenit in tara,noroc ca e cald si aici.
La 17 lunite, gradinita in cluj, si nu mai purtam pampers,decat la somnic. Dar bineinteles ca mai scapam pisulic pe noi,si eu cred ca e perfect normal,si nu vreau sa il stresez.
Avem 12 dintisori(cu premolari) in gurita, si acum ne chinuie caninii! Avem si 'temperament' bineinteles -ca toti copiii de varsta noastra! Si desi toata lumea spune-vai ce copil cuminte!- numai noi stim ce dracusor avem!
Poate ca am mai uitat detalii,dar in mare cam astea au fost evenimentele mai importante. Dar ma puteti chestiona cu absolut orice!:))
Doresc tuturor Mamicilor si Fulgusorilor muuuuuulta Sanantate! liniste si fericire in fiecare moment! si sa aveti fulgusori cumintei!
Va pupacesc si va imbratisez cu drag!
My_Lady0091 spune:
Bine ai revenit,Diane!!!si speram sa ne mai scrii!
intre timp odiseea s-a separat, o parte din fete le gasesti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164148&whichpage=6
asa ca poti scrie unde doresti si unde te simti bine,acolo,aici,in ambele parti!
te pup si te imbratisez

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
'neata ![]()
alexa bine ca v-a dat piciul desteptarea ![]()
diane bine ai revenit...sa-ti traiasca nazdravanul, te asteptam sa mai scrii...
lady eu nu aveam pitici ca ar avea pruncu ceva, ca el mi se pare ca arata f bine....pb era cu laptele
...
ca intrebai de cremvusti...noua pedi ne-a zis sa NU-i dau conserve si mezeluri...si in nici intr-un caz cremvusti...nu sunt sanatosi nici pt adulti...
nu spun ca David nu va gusta un cremvuste in viata lui, dar incercam sa evitam...
eu o sa-i fac cremvusti in casa...daca as reusi sa gasesc mate de oaie 
si am gasit o reteta faina de branza topita...
David azi papa asa:
dimi- ,soldatei' de paine cu unt si un pic de lapte cu fulgi de porumb
pranz- spanac cu ou
gustare ora 16- fructe(mar, banana, avocado, capsuni)+2,3 biscuiti
seara la culcare probabil mamaliga cu lapte
si am incheiat raportul ![]()
Adriana, mamica pufarinului David
DianeAli spune:
Multumim! My Lady si A driana! Ma puteti lamuri sau actualiza cu separarea odiseei?? adica ce s-a intamplat?
A_driana spune:
adica s-a separat odiseea din motive de conflicte ,de idei'
...cateva am ramas aici si scriem in continuare...iar celelalte s-au dus la ,prietene la bine si la greu'
tu poti sa scrii unde doresti, aici, acolo, in ambele locuri...
p.s. felicitari pt fecior care nu mai are pampers la 17 luni 
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
buna si d ela mine
Diane Ali bine ai revenit..i-auzi la voi..plimbari prin State 

. Si felicitari pt Edi care la 17 luni nu mai are pampers ziua 

Alina pozele le-am sters, am anuntat ca nu le tin mult..am atatia "prieteni" ca ma cam feresc
..cu papa de dimineata eu zilnic ii dau biberonul si apoi la o ora dupa ceva de genul: mamaliga cu br si smantana, ceai cu branzica intinsa pe painica prajita, ceai cu unt si magiun Topoloveni..(cateodata si dulceata facuta de noi cu zahar)pe painica prajita, cereale, iaurt, cascaval, gris cu lapte, iaurt cu biscuiti, si musai un fruct, in general banana, mar, portocala, kiwi, pepene, piersici...deastea ![]()
A_driana bafta la gine! 

Am vazut ca nu gasesti mate de oaie.,..vrei sa-ti cumpar eu din Brasov si sa-ti trimi??????...ca merge inca posta ![]()
![]()
am f mult de lucru, nu-mi mai vad capul, maine mergem la petrecerea de ziua copilului facuta de cei de la GSK, m-au invitat 
...si pt copil merg, iar duminica este "Ziua parintilor de ingeri", vom merge in centru sa-i trimit lui Darius un balonas plin de dragoste de la noi
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
Adriana,cauta in METRO-matze si in magazinele mari,gen Slegros etc.
Diane,ce au zis fetele,nu mai repet si eu![]()
abia ne-am intors dela pediatrlie-dermato,caci a facut iritatie de la febra-bubitze in jurul gurei,la ceafa...si afte multe pe varful limbii,gingii!
bineinteles alte medicamente!