Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

multumesc frumos, fetelor! Acum se fac aprox 2 ore de cand a vomitat si apoi a adormit. Va tin la curent cu ce se intampla la urmatoarea masa. Dimineata a varsat in jeturi repetate. Adik a varsat odata, apoi a mai tras putin din titi, si iar a varsat de 2-3 ori. Dupa ce am schimbat-o nu a mai papat mult.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

bb_yasmi La cat mai multe lunite:) ai baiat mare deja

mada- si dani mai vommita asa..in jet....de obicei nu apuca sa se ude pe el ca jetul sarea direct pe mine...nu cred ca tre sa iti faci griji. cum spuneau si fetele...o bula e aer mai nazdravana

unde stai? cat de des te duci prin Ior? pe la care intrare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Madutza eu nu cred ca ai motive de ingrijorare. Chiar daca vomita mult bebeii nu vomita chiar tot, mai ales ca dupa a papat si doarme linistita. Poate a prins o bula de aer si cand a iesit aia a iesit cu tot cu lapte. Oricum vezi tu cum se prezinta mai incolo.

bb yasmi la multe lunite. Cat despre analiza nu te stresa prea tare, repeta si daca iese tot asa faci tratamentul si gata.

Miki ma intereseaza si pe mine locatia aia, mai zi amanunte.

Na plecam si noi afara.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

pai e o locatie noua pe litoralul nostru, ca si concept..e un complex cu vreo 6-7 blocuri cu apartamente si garsoniere care in mijloc au piscine atat pt copilasi cat si pt adulti, baruri, spatii verzi amenajate frumos, locuri de joaca pt copii, programe artistice pt copilasi mai mari ( vlad al meu era prea mic, dar erau in permanenta cateva animatoare care se ocupau de ei-costume, desene, muzica..si seara era program cu mizica live si concursuri de dans pt copii..)..sincer la piscine n-am prea stat ca am preferat marea si nisipul pt pitic..si ceva animale in tarcuri pe drumul spre plaja, destul de rustic sa zic asa..plaja amenajata cu sezlonguri si umbrelute, apa curata dar nisipul nu era f fin, erau si scoici mici..dar daca reusea vlad sa mearga descult..si bar, leagane pt copii pe plaja..terenuri de fotbal/tenis parca..o pizzerie vestita f aproape, doar traversai soseaua..
seara mai mergeam in mamaia, cu masina personala..e destul de mers pe jos, nu ne-am riscat.. dar veneam de acolo zapaciti de atata agitatie cu un copil duracel..si noi toti 4 epuizati la cat alergam dupa el si mai ca-l pierdeam la fiecare pas din cauza aglomeratiei..

conditiile in apartament erau bune, o singura problema aveau la scurgere la apa la bai dar am inteles ca era generala si probabil s-a si rezolvat intre timp noi aveam 2 dormitoare si un living cu bucatarie deschis cu balcon mare..frumos n-am ce zice..

acum eu nu ma numar printre oamenii carcotasi..erau destui acolo care faceau fite si cautau nod in papura comentarii negative erau gen curatenie care lasa de dorit, mancare prea grasa - desi erau zeci de feluri si gratare in permanenta si aveai de ales orice pt toate gusturile..drumul spre plaja neamenajat si miros urat..dar era amenajat rustic cum spuneam, cu tarcuri de animale pt copilasi..hamacuri, ..deci depinde de persoana cum vede lucrurile...

altceva nu stiu ce sa va mai povestesc, intrebati-ma voi mai exact..

puteti intra pe site sa vedeti poze eventual..
aa, si pt pret incercati sa cereti o oferta personalizata pe email, noi am mai negociat preturile care erau atunci pe site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

multumesc frumos, fetelor! Acum se fac aprox 2 ore de cand a vomitat si apoi a adormit. Va tin la curent cu ce se intampla la urmatoarea masa. Dimineata a varsat in jeturi repetate. Adik a varsat odata, apoi a mai tras putin din titi, si iar a varsat de 2-3 ori. Dupa ce am schimbat-o nu a mai papat mult.

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

mada dupa ce vomita nu-i mai da sa pape vreo 2 ore . nu o sa mai vomite dupa aceea ca se relaxeaza si stomacelul.

pup

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Madutza si eu am patit la fel acum vreo doua zile. Atat de tare m-am speriat- eu nu am fost de fata cand a vomitat ca o pusesem deja la somn, doar am auzit. Si cand am ajuns langa ea am inlemnit cat de ud era totul - paturica, canapea :(((
Apoi am cautat ca disperata pe net si acolo zice ca vomitatul e nomal si se considera problematic daca intervine dezhidratarea (fontanela lasata) sau daca depaseste 12 ore de vomitat dupa fiecare masa.

Eu la urmatoarele 2-3 mese, dupa ce a si ragait, am mai tinut-o culcata pe mine, la verticala cam 15-20 de minute inainte sa o culc.

Deci nu te stresa, cum ziceau si fetele nu e motiv de ingrijorare. Se mai intampla eu m-am linistit complet! ;)

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!!!

Multumesc fetelor legat de aprecierile adresate bebelinului meu scump!

Strumpitz, draga de tine sincer iti sp te apreciez maxim ca la cat esti de obosita/epuizata mai si glumesti si ne faci si pe noi sa fim mereu cu zambetul pe buze cand te citim Multumim !!!

Nu mai stiu cine intreba dar raspund : Eduard doarme singur la el in patut de cand s-a nascut. Ziua mai doarme la mine in pat cat stau eu pe forum....ca adoarme singur mititelul cand il mangai pe cap(ii place maxim).

Lavinia
, la multe lunite printisorului tau!

Madutza, Gabi, Ama, Mihaela(Somleac), Micki
!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

s-a trezit dupa 2 ore si jumatate, a mancat dar nu prea mult, facut kk in timp ce manca. Cand am lasat-o jos a vomitat putin, putin dar tot jet. Nu am schimbat-o inca, mai astept putin sa nuite iar daca o agit acum.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza, cum mai este micuta? A adormit la loc?

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

bb yasmi la multe lunite. Cat despre analiza nu te stresa prea tare, repeta si daca iese tot asa faci tratamentul si gata.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

ma stresam sa nu ia si bubu mic. dar oricum azi repet analiza si vedem.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumim de urari!!!

miki, m am uitat la preturi...si ..sincer mi se pare fff scump in raport cu antalya, SUAI. ma gandesc ca nu se compara nici calitativ, de fapt sunt sigura. ca sa mergem 2 adulti+1 copil +bebe m ar costa undeva la 1000 euro+transport+ masa de seara+alte activitati....iar in antalya in jur de 1500 euro superior ultra all inclusive.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput