Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Madutule, sa va fie de bine crestinarea
tu arati minunat si ai doi copii reusiti,sigur ti-am mai spus ,dar ma repet o familie minunata,implinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza
cine doreste un ness...mi-am facut unul fercat spuma..moama ce bun este..dar are si zahar

Iony nu-i nimic..ma crezi ca nu mi-am mai batut capul cu asta....dar totusi nu sunt impacata ca nu am reusit sa o dau jos, pt ca am impresia ca imi tine landoul pe ea si nu se fixeaza bine..parca ar fi inclinat pe spate..nu stiu daca intelegi

si tu ai o minune de fetitza si asa cum am mai zis..ma inebuniti si tu si mada cu bentitele bebeluselor....i-am gasit si eu la fata...nu ceva spectaculos e si pe un vedre deschis....dar mi se pusese pe bentitza..o sa ma mai uit si prin afi cand merg..ca in kiabi si c7a nu aveau...insa i-am luat o palariutza/sapctza ca nu stiu cum sa-i zic tare haioasa ....sper doar sa o tina pe cap cand o fi soare

si de la shoping alaltaieri cand am fost ,ne-am intors cu multe hainute de vara ..le-am spalat insa acum cand ma uit la ele, ma gandesc ca am cam exagerat cu cele de 3l...parca's tare mici.dar alea de 6l mi se pareu prea mari....acum asta e

Ina m-am tinut de cuvant cu supozitorul...i l-am pus azi dimi la 4 cand a mancat si la 6 se trezise sa faca kk....poate ,poate reusesc sa o obisnuiesc la 6 sa faca si sa faca singura..caci dupa kk de aseara care era ff pastos si inchis la culoare...acum a facut afanat si galben

cele care dati debridat, cum il dati inainte sau dupa masa
am inceput si eu sa-i dau de ieri, iarasi..insa nu mi-l accepta...din 2,5ml dati incet cu linguritza , cred ca ramane decat cu 1ml, ca mi-l impinge afara....doamne, din gat si-l scoate

Viss am citit ce probleme ai cu micutul sergiu...imi pare tare tare rau. sper sa treceti cu bine si sa nu faca alte compliicatii...ce ma bucura este faptul ca tu degaji un optimism, in ciuda problemei aparute si a oboselii...bravo mami!...asa o sa reusesti sa treci mai usor peste...si sunt sigura ca Doamne Doamne asa cum te a ajutat sa-i faci, sa-i tii in burtica o sarcina normala asa o sa te ocrotesca si acum

Mergi la inceput

fetelor maine este constantin si elena
eu am 6 sarbatoriti in familie
nu stiu ce sa le iau de cadou
soacra socru cumnata nepotul
matusa si verisoara
si nici chef de umblat pt cadouri

daca la socrii le scot niste poze cu fetele si le fac un albun +2 poze mai mari15/20 inramate o fi un cadou bun????

l aceilalti nu am idee

Mergi la inceput

mai da cat mai dormiti
cred ca vremea asta va trage la somnic

am pus pozici..initial vroiam sa pun doar pe cea cu regurgitatul..asa ca va invit sa le vedeti pe toate si sa imi ziceti ce parere aveti de laptele ala branzit asa imediat dupa ce papa..e normal si bebeii vostri mai dau asa laptele???
eu am mai citit ca nu ar fi ceva grav, caci lp odata ajuns in stomac in mediul ala acid se branzeste....sper sa fie de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Neatza

cred ca pun si eu supozitor, asta micu imi plange in brate si se umfla ca un rac la fiert saracul

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata...

Deea..eu nu mai dorm de la 05.20..dar nici sa intru pe laptop nu am timp..Fac gimnastica de dimineata:il iau pe gangurel din patut caci plange..il plimb prin casa...el pare ca adoarme..il pun iarasi in patut,in 2-3 minute se trezeste si o iau de la capat....Sa-mi spui si mie daca are efect Debridatul...

Foloseste cineva Protectis??Sau a folosit??As lua si din asta ca la noi nu tine nimic...Nici nu stiu ce sa mai incerc...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

m am trezit si eu...umflata de somn dar parca tot mai merge un mic somnic
imi iau portia de ceva dulce si ma pun inapoi langa L.

deea superbe fetitele tale!!! eeii,,,,si nici tu nu esti ciufulita asa cum scrii noi de azi trecem pe nativa de la nestle.

lalely,protectis este pt refacerea florei intestinale parca, se da de obicei dupa antib.

iony lasa ca o sa isi schimbe buburuza programul.

ina, deea nu lasati bb sa se chinuie.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

fetelor maine este constantin si elena

Ceeee?! maine-i onomastica mea?

lol complet uitasem

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nah ca pica a doua tura de somn m a sunat mami ca ne "invita" la o "sesiune de shoping" face cinste

ne auzim dupa masa!!!
poop!!!!!!!!!!!!!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

neatza din nou
Yasmi cat mai dormi...sa-mi zici si mie cum e pe nativa
stiui ca eu iar sunt trecuta pe nan..de lla cateva zile de la vaccin...ca s-a uitat dr. pe agenda unde papase fata milulmilul si cica daca era pe nan la cat de bine a mancat ..clar lua mai mult in greutate ca nanul e un lp mai superior...nu iti zic ca nu am msi avut somn..si cum am terminat cutia de milu am si bagat nan fara trecerea aceea treptata
pe o parte parac-i dau dreptate..chiar daca a mancat asa mai prost...incepe iar da isi formeze barbitza aceea cu tenta de gusitza
ea mi-a recomandat nativa..ca-i bun pt constipatie..dar e tot un lapte mai slab...acum in pediatra asta nu prea ma incred eu

Ana voua cum va merge cu nativa??????

Lalely cunosc sportul asta...a mea face su suzi asa de-mi vine sa i-o lipesc de nasuc nu alta...dar nu o scapa din greseala..o scuipa sau o da jos cu mana

Ina inseamna ca maine dai de baut

mi s-a trezit pupitza....ma duc sus....o zi cu soare va doresc oriunde va aflati

Mergi la inceput