Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetele ..multumesc de raspunsuri legat de kk!!
Chiar nu stiam daca era cazul sa ma ingrijorez...

Lavi.. balesc pe aici cand ma gandesc ce ai mancat tu pe seara...si eu am mancat ceva dulce azi:placinta cu mere..dar asa doar sa simt putin gustul..Eu tot sper ca almeu cantar incepe sa tina cu mine,dar sincer mi se pare de neclintit!!!

Strumf..superba piscoata!!Daca faci bebei asa frumosi,eu una zic sa mai cladesti unul cat mai repede...Dar cand ma gandesc cat tragem deja cu primul..nu stiu ce sa mai zic!!

Sper sa mai apuc sa vad si celelalte poze..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumf..cred ca am selectat aceeasi culoare ca si tine la nume..Acum am observat..eu am selectat acolo aceasta culoare caci sunt fan mov..nu am vrut sa te copiez...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy pt tine si pt buburuza mica!!

lalely, nu te descuraja... schimba ceva..nu stiu..in meniul zilnic.

monas, doamne ce minunatii aveti!!!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ina pupam falcutele la dolofan!! parerea mea este sa il ajuti sa faca kk daca vezi ca de asa se chinuie asa tare.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

gata, cum nu pot eu sa stau linistita fara sa mi caut motive de agitatie, am gasit unul habar n-am cu ce sa ma imbrac la botez e ziua, vreau o rochita, dar nu lunga pentru ca nu e de zi, nici foarte scurta, nu stiu daca sa caut o culoare puternica sau sa merg pe o noanta nude, vreau sa fie si mulata dar si vaporoasa asa de vara...habar n-am, sunt complet in pom! de unde ziceam ca e botez linistit si restrans, acum m-a pocnit ca trebuie sa arat traznet...nu stiu nici parul cum sa l fac, daca sa l las liber sau sa imi fac un coc...am si eu motiv de stres acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

buna seara fetelor
intru mai rar ptr ca a mea printesa si-a schimbat programul rau
adoarme pe la 3-4 dimimeata si se trezeste dupa 7-8 ore,astazi dupa 9 ore
asa ca eu o parte din zi mi-o petrec dormind
afara e foarte frumos si iesim la plimbare cate 2-3 ore
chiar nu prea mai gasesc timp sa mai stau la palavre cu voi
mai intru seara citesc si cand sa scriu face ochi printesica
am vazut si pozici cu bebei foarteeee frumosi si mamici de mamici
Ally ai un ursulet minunat
Strumfi eu parca n-as zice ca piscotica ta stie sa planga, e o scumpa sa-i pupi falcutele
Lavi, cat e de dulce Edy
Va pupacesc pe toate si cand mai am timp mai intru sa dau un semn
Maine ajunge surioara mea din Ro, sunt happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Ina i-ai facut vreun vaccin decurand?
a mea in ziua cu vaccinul nu a vrut mai deloc sa manance...de dormit a dormit cat de cat
insa alt bb nascut in aceeasi zi cu noi...dupa vaccin a facut o criza de nervi..a plans de nu mai putea mamasa sa-l potoleasca

off cate avem probleme cu kk asta
de cand a zis ioanales despre hernie ombilicala ....de ieri am observat si eu lsa fata si chiar m-am tinut sa va intreb, ca buricul parca s-a umflat cat un bob de mazare..oare o fi hernie ombilicala
oricum m-am hotarat sa ii pun supozitor zilnic..maine ii pun cand o schimb primul pampers ...azi a facut kk dupa 3 zile
am mers si eu pe principiul medicilor sa o las sa faca ea ca-i normal la unii bebeii...
dar daca ma gandesc cand a avut o perioada grea cu parturi si scremete maxime..mi se parea ca de la atata incordare ii fug ochisorii

mai, se pare ca v-am animat putin cu pozele...am descarcat si eu acum cateva sa va arat cum regurgiteaza fata imediat dupa ce papa dar nu le pot incarca

Stefy.....nici cu pletoasa ta cipriopata nu imi e rusine

Scrish asta da framantare....cand te-am citit am crezut ca ai o problema cu L....si asta e ceva important dar eu setata de ceva vreme cu fimea ca nu face kk ca nu paapa nimic altceva nu ma mai intereseaza....dar daca ma gandesc ...eu cu ce ma imbrac la botez????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

deea ti am dat de gandit nu? ma framanta un pic treaba asta dar trebuie sa ii dau de cap... sa stii ca si luca a avut o perioada in care facea la 2 zile jumate, 3. tot asa il ajutam cu un sfert de supozitor, de cele mai multe ori a fost de ajuns doar stimularea funduletului, glicerina nici nu se topea si el deja facea direct la mine in palma de ma umplea de noroc nu te stresa ca se rezolva, e doar o perioada. citeam pe blogul unei pediatre ca de fapt se numeste ca e constipata daca sta 7 zile fara sa faca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

sera buna Iony!!!
ce program are motzata ta....daca o trezestu dimineata mai devreme nu oisi schimba oare programul de adormit seara???..zic si eu

a mea si-a facut un program ff frumos..doarme toata ziua imediat dupa ce papa sau la maxim o ora....de vreo 2s nu mai are pauza de somn intre mese
iar seara doarme de la 22 la 4...apoi la 7-8....eu ma declar ff multumita....bine ca mai are si zile agitate...ca luni cand a plans..insa azi nu i-am auzit glasciorul...doar vorbeste singura in patut si cand ma striga tipa sau plange a cerseala...nu nervoasa

gata ma bag si eu la nani caci lacrimez de la uitatul in mini laptopul asta

noapte buna fetele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Deea,ce program frumos are printesa ta
nu stiu trebuie sa inecerc si cum ai spus tu sa vedem
acum doarme dupa baita, sper sa nu se trezeasca dupa o ora
Chiar voiam sa-mi cer scuze Deea ca nu ti-am mai scris,dar sotul meu nu mai stie nici el cum a facut atunci cu caruciorul asa ca o sa avem si noi batai de cap cand va trebui sa-l montam
si sa nu uit ai doua fetie superbe, sa-ti traiasca si sa-ti aduca doar bucurii

Mergi la inceput