Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Aoleo am uitat sa mentionez strumph, io sunt aia cu commentul pe picassa. Cred ca am mai dat cateva comments pe la niste fete, daca va deranjeaza stergeti-le.

Eu mereu ma incurc si pana ajung sa scriu pe forum uit ce bebelusi am vazut si care cum ai cui erau...dar uite ca acum m-am motivat si incerc si eu ;)
Marea mea problema e ca ma incurc in nickurile de pe forum si cele de pe picassa, adica nu stiu mereu cine e mamica de pe picassa, carui nick de pe forum sa o atribui.

Anamira, ai o fetita foarte dulce si rochia de la botez a fost f frumoasa. Si tortul aproape la fel de dulce parea
AlexinA, sunteti o familie foarte frumoasa. Ador bentitele acelea cu fundita. Si paturica cu urechi de iepuras e f faina, poate gasesc si eu pe bleu asa.
BB_Yasmi, ai avut o rochie minunata la botez! Si te ividiez pt par, foarte faina coafura
Catank, ce mutricica perfecta are fetita ta si ochisorii codati!
Nu stiu ale cui sunt Ayanna si Bryanna dar le-as fura pe amandoua
Stefana, ce baietel expresiv ai! buzele acelea or sa franga multe inimi
Nici Luca nu stiu al cui e, dar f faine poze si are o expresie atat de serena si delicata

...s-a trezit piticul! continui cu impresiile dupa

am mai pus si eu cateva poze azi

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am venit si noi de afara!!!

Astazi am iesit mai devreme ca parca nu mai aveam stare in casa ! Rau este ca am plecat in tricou si m-am bronzat ca si tractoristii ...este prea cald ,33 gr au fost azi.

Strumpitz, piscotica ta este tare dulcica, minunata! Am admirat pozele si fii-miu ia scris si 2,3 vorbe .

Ioanna, la multe lunite pt bebelina ta !!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

uauuuuuuuuuuu Lavinia, a facut ”ceva ” kk Lucas astazi!

Mergi la inceput

Fetelor voi ce mai mancati seara? ca eu sunt in pana de idei...vreau ceva light dar gustosssssssssss. Pana ma hotarasc merg sa imi fac un sandw.cu, cascaval si piper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

aha ina, tu erai aia cu comentariul nu ai somn maica la ora 7 dimineata ? multumesc chiar ma uitam ca am vazut ca ai pus pozici noi de ieri si azi si bubulinultau sta asa bine in slingul ala, oare sa-mi cumpar si eu ? nu m-o durea spatele si mai tare de la el daca o car pe grasana asa ?

Yasmi, daca face kk de 2 ori pe zi macar zic si bogdaproste si ii cumpar si bilet de london -timisoara

V-am spus ca piscoata mea o sa aiba semn din nastere pe ochiul drept? de cand am nascut-o il avea rosu pe jumatate, partea inspre nasuc .. dar am crezut ca o sa se retraga, ca atunci a avut si infectia aia la ochisor si ma gandeam ca de aia e rosu... acum i-a trecut infectia si s-a vindecat total si tot rosu e cred ca se vede si prin poze ... oricum, abia acum am facut legatura ca eu in ianuarie cand am fost de i-am facut la privat eco 4D sa o vedem, in pozici si chiar pe filmulet se vede clar ca la ochiul drept e o pata mai neagra, nu era aceeasi culoare ca la stangul... stiu ca mi-am facut griji atunci ca tot analizam pozele si filmuletul si la un momemt dat am dat uitarii nu m-am mai gandit, dar atunci ma ingrijorasem ca o sa fie ceva in neregula si uite ca asa e ... acum nu stiu ce sa spun, poate s-o mai retrage si n-o ramane asa rosu, sau poate se mai inchide la culoare si se inmaroneste ? off ..acum am la ce ma gandi

I-am dat de papa si i-am bagat si completare 60 ml lp, deci acum nu poate spune ca nu are burta plina, si a stat ce a stat ea cuminte in patut la ea si acum a inceput concertul, e plictisita cred sau poate obosita ca azi nu prea a dormit si ea pe zi doarme destul de multisor, cel putin 4-5 ore si azi nu prea a executat ca a avut alta treaba, de urlat

Isi suge un degetel, mai bine spus mai multe... ca isi cam baga cam tot pumnisorul in gurita si tare nu vreau sa se invete sa isi suga degetul ca tac-su si-a supt degetul pana a fost la scoala zicea soacra mea ca abia l-a dezvatat de supt degetul si nu vreau sa ajung si eu asa cu piscoata, plus ca nici mie nu-mi place sa vad copii pe strada sau in metrou/autobuz cu degetul in gura, am vazut copii destul de mari , 9-10 ani cu codite mergand la scoala si sugand la deget in autobuz cat de neiginenic si inestetic este ...bleahh

Gata, a depus armele, a pus labutele in sus si a adormit, ca i-am dat drumul la feon la capul ei acolo aproape, pe viteza mica , nu pe aia mare, ca aia e extrema, sa o fac sa taca atunci cand urla rau de tot apoi o mai coboram cand coboara si ea nivelul urlatului

Pfff ...poate acum pot sa ma duc si eu sa pun capul pe perna sa dorm nitzel... dar daca ii opresc feonul cam incepe a se foi si mi-e ca se trezeste si n-am facut nici o afacere , deci tre ` sa ma sacrific iar

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

aha ina, tu erai aia cu comentariul nu ai somn maica la ora 7 dimineata ? multumesc

Eu da! el nu!

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

chiar ma uitam ca am vazut ca ai pus pozici noi de ieri si azi si bubulinultau sta asa bine in slingul ala, oare sa-mi cumpar si eu ? nu m-o durea spatele si mai tare de la el daca o car pe grasana asa ?

_

Spatele deloc, dar clavicula / umarul da, daca il porti m mult de 1 ora sa zicem.
Eu folosesc slingul cand e impractic caruciorul, d ex la mici cumparaturi, in vizite, cand am de mers prin oras etc, dar la plimbari lungi tot caruciorul e baza.

Cu semnul pe ochisor - nu cred, Strumph! lasa, sa mai treaca ceva timp, f posibil sa dispara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Strumpitz, piscotica ta este tare dulcica, minunata! Am admirat pozele si fii-miu ia scris si 2,3 vorbe .

multumim de complimente si comentarii dar cred ca ursuletul tau e deja promis la niste fetite in ro, nu mai are nici o sansa englezoaica mea ?!! oricum, o sa fie un don juan Edy asta al tau ca are niste ochi de o sa le dea pe spate pe toate domnisoarele

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

nu mai pot comenta pozicile ramase...desi pe unele vechi le tot admir de ceva timp...o sa o fac cand scap de buburuze caci cea mare ma solicita acum. vrea sa-i desenez harta romaniei

Mada ma bag eu la cristinelul..imi place baiatul..si parinti..sunt din bucuresti...soacra lui fimea o stiu ca-i verdnica..daca sta asa pe net si cu 2 copii si cu o casa mare..mi-a dat incredere ca nu mi-o munceste pe fiimea
deci sa nu te aud ca-l dai altcuiva.....

fi-ta aia mica sau aia mare? ca mie imi plac amandoua Frumoase foc

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

ai aia mare...pai vrei sa isi ia cristinul nevasta baba..da nici eu nu o dau ca el mai tanar se uita apoi dupa gagici

Mergi la inceput

...asa, unde ramasesem...tastez cu1 mana, deci pana imi exprim eu impresiile se fac copiii de dat la scoala...

Azaz, ce familie fericita!
Monas cine o fi? m-am inmuiat vazand poza taticului topit de dragoste cu odraslele in brate, ca o inghetata la soare
Mandreeac - ce grasunel fericit!
Madutza, wow, ce frumosi sunteti toti! as da orice pt tipul tau de ten si pt buclele fetitei tale.
Ioanna16 , f frumoase trasaturi are fetita ta Ochii sunt minunati
Roxy_S, vai ce dodoloatza aurie si pufoasa! nu-ti vine s-o mananci ca pe o briosa?
Happiness_4_us, Maria are trasaturile uimitor de frumos conturate deja.
Antguess, esti o mamica foarte frumoasa! Niciodata sa nu te mai gandesti la tine in alti termeni. Da-le incolo de kg in plus / minus ca le reglam noi, tu oricum esti o femeie foarte frumoasa! si deja mamica a 2 copii, e mare chestie!

asa, iar s-a trezit asta micu. dar nu ma las pana nu termin!

....va urma! :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Yasmi..ai venit cam tarziu...acum sa vedem daca ne intalnim cu ginerele cum se comporta...daca ii da un suc ceva la mama soacra....
da la cat e de frumos si cuminte nu cred ca-l mai las eu

si sincer nici veselul Lucas nu-mi displace ....si de un kk acios chiar am nevoie caci mandra mea abia a facut azi dupa 3 zile si tot cu supozitor...uite un de la noi toate eu stefy si anna sa nu zica cristi ca fimea doar se logodi si incepe sa pupe si alti baieti

Ana aseara neavand somn am citit niste tabele de crestere si scria ca in prima luna bb creste 4cm in a2a 3cm....asta media ca exceptii vezi ca sunt printre noi
gata de maine pun si eu supozitor zilnic...off ne- reglam noi poate cu mar cu para cu morcov la diversifiicare

azi fata a mancat bine pot spune..insa de cand ati vb voi de vomat si regurgitata imi ca sta gandul la asta acum
nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...
Scrish
nu mai am timp sa intru sa vad si celalalte pozici...sper sa o pot face maine

Ailed azi nu ai zis nimik..pe unde ai plimbat fetele?
nu ti-am raspuns la pm..dar cine stie,..eu am descoperit o rulada buna rau
gata v-am pupat..ma duc sus sa o controlez pe stefy sa nu se uite la emisiunea aia cu burlacul

Mergi la inceput