Prietene la bine si la greu - 120
Raspunsuri - Pagina 9
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina un pahar de bere. de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci! |
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
smaranditza spune:
Ma bag si eu la niste alune sarate. Spre deosebire de sarcina trecuta in care eram marea devoratoare de dulicuri, in sarcina asta sunt setata doar pe acrituri si saraturi. Daca nu am ceva sarat in casa sunt in stare sa ling sare. Tocmai am mancat niste branza cu rosii, un castravete sarat si as mai baga si niste alune sarate rau.
Apropo de sarcina, Licuriciule, arati BESTIAAAALLLLL!!! Ia spune tu si la balenutza de mine, asa-i ca nu ai pus nici un kg in sarcina asta? (emoticon care viseaza cu ochii deschisi si moare de invidie ). Eu ma rotunjesc de la o saptamana la alta si am o pofta de mancare ceva de speriat.
Tot ma alin(t) cu gandul ca dupa ce nasc n-am cum sa nu slabesc alergand dupa doi copii mici si unul mare.
Aaa, si subscriu si eu: rechinasa seamana leit cu zmau.
Ramonika, faina trici ai luat. Dar sa stii ca DHS nu mi se pare mare firma... chinezisme si lucruri de Taiwan vand si ei... Eu habar nu am cat o costat trici asta ce am primit-o cadou, dar nu sunt fff incantata de ea. Stiu, stiu...calul de dar nu se cauta-n gura. Oi fi eu mai carcotasa probabil, dar mi se pare ca are o gramada de neajunsuri. Pt cine nu a luat inca trici si vrea DHS le pot enumera la nevoie.
Ma duc sa ne uitam cu sotul la un film, ca de maine, din nou la munci.
fetele!
Mami de Timi nazdravan si 29+
smaranditza spune:
Am revenit cu o rugaminte, ca nu se mai poate asa: va rog sa votati intre cele 3 nume de mai jos care va place cel mai mult. Poate ajungem si noi la un consens pana se naste pishcotzica.
1. Anna
2. Teodora
3. Elizabeth
Mami de Timi nazdravan si 29+
simina_kin spune:
vot pt Teo
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
many_bani spune:
Vot Anna
Si multa
Buna dimineata
Sunt matinala, am o zi foarte incarcata, Vlad doarme, tati a plecat cu masina mea la ITP, asa ca savurez o si apoi la munci.
Azi merg si la dr. sunt putin ingrijorata am hemoragie de 10 zile, mai putin ca la cm dar nu stiu de ce nu trece, vom vedeam
Asa ca va urez o sapt. frumoasa
dankutza spune:
Anna
Many scuze de intrebare, dar ce repaus sexual a avut sotul tau inainte de ... procedura. Incerc s afac the right thing si nu stiu cum e mai bine. Saru'mana si bafta la dr.
Laura imi place cum arati. Esti f f f sexy la varsta asta de sarcina. Sper ca peste cateva luni sa trimit si eu poze de genul asta de pe "faleza" Teiului.
many_bani spune:
citat din mesajul lui dankutza Anna Many scuze de intrebare, dar ce repaus sexual a avut sotul tau inainte de ... procedura. Incerc s afac the right thing si nu stiu cum e mai bine. Saru'mana si bafta la dr. |
La noi s-a recomandat intre 3-5 zile pana la data punctiei. Am avut punctia duminica si am prestat ptr. ultima data vineri dimineata.
Dar a fost un domn care in ziua punctiei nu a miscat nimic, au mai recoltat odata si a fost ok. Profu. a zis ca a avut repaus prea mare.
Cand faci IA? Bafta
laurairina13 spune:
Niatzaa!!
Bei, eu cred ca lumili umbla pe afara cat e ziulica de luuunga, de e cam pustiu pe aici, eu spre ex. pot sa ma laud ca am iesit si sambata si duminica doua ture de plimbare cate aproape 2 ore, ca deh..avem trici.
Multam frumos de complimenturi, dap, Amalia e bucatica rupta zmau, mai sper ca macar fiimiu( de o fi baiat) sa imi semene. Cat despre sarcina, am luat pana acum 4kg, din care ultimele 2kg in ultimele 3 saptamani(shame on me) Asa am luat si data trecuta putine la inceput, si stiu ca spre final acumulez niste kilograme de te miri unde, dar se aduna spre 20 Tot incerc sa ma temperez, dar a dat o foame si o pofta de diverse.....
Smaranditz, si eu sunt cu pofta de sarat si muuult acru, am halit doar mere acre in ultima luna, muraturi, am mai lins pe langa o bere cu zmau, seminte si alte prostii sarate. Dar nici la dulce nu zic pas, di' asta am inceput sa pun kilograme serioase in ultimul timp.
Eu votez Anna, imi place ca e cu 2n.Teodora am acasa, deja nu mai prezinta vro noutate.
Dankutz, tin pumnii sa iti iasa pozicile rotunde pe faleza cat de curand
Many, sa vii cu vesti bune de la dr. Ati stabilit unde fugiti in vacanta? Ce faci, de la toamna te intorci la munci?
Si eu abia astept vesti de la Magda, sper sa auzim doar de bine!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 24+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Hehe, am uitat sa zic de premiera mondiala, Amalia are programata iesire cu trici si tataie pe afara in dimineata asta. E prima data de cand s-a nascut ea si se ofera un bunic sa o scoata din casa la plimbare. Bine ca si eu tot am batut apropouri la marele greu ca nu ma pot bizui sa o scot cu burtoiu mare dupa bine.
Bineinteles ca am emotii daca se descurca cu ea, si in primul rand ea sa fie ok, sa nu o apuce plansu si bazdacii ca nu e obisnuita cu el la plimbare..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 24+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Many, sa vii cu vesti bune de la dr. Ati stabilit unde fugiti in vacanta? Ce faci, de la toamna te intorci la munci? |
Plecam in 22.06 in Belek, apoi prin august ceva in tara, eu vreau Sovata dar inca nu este votat. Da, din oct. ma intorc la birou si poate mai repede daca schimb jobul, asa zic acum dar cine stie ce va fi pana atunci.