Prietene la bine si la greu - 120
Raspunsuri - Pagina 10
dana n. spune:
Neata!
Licurici, sunteti doua frumoase Mie mi se pare ca Amalia are fata de frantzuzoaica
Smaranditza, si eu tot numai sarat as manca...dulciurile ma lesina. Oare am tot fetita? Si eu votez ptr Anna(de fapt este o varianta si ptr noi in caz de fetita)
Noi matinali ca de obicei, in schimb m-am trezit cu o energie de nedescris
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 13+
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Cand faci IA? Bafta |
Azi ma duc din nou la monitorizare. Cezara estimeaza sa gaseasca dominantul pe la 14-15mm. In functie de asta, ma cheama miercuri sau joi la inseminare. Sunt curioasa cat au crescut toti 3.
dankutza spune:
Am fost la babyexpo si printre tot felul de tampenii pe care le-am luat, am luat si niste ciupici pentru la toamna. Cucuoana mi-a zis ca sunt ideali pt gradi, cresa. Asa ca poate va tenteaza si pe voi sa le luati la puii vostrii. Sunt de o calitate foarte buna. Chiar isi merita banii.
http://tikki.ro/website/ProductCategory.php?sizeId=3
laurairina13 spune:
Dankutza, aia ii avea la vanzare si pe picasa si erau mai ieftini, plus ca ii punea cu colet simplu la posta si plata prin cont, era doar 3 ron parca. Si mie imi plac tare mult, dar nu m-am indurat inca sa ii cumpar..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
citat din mesajul lui dankutza Am fost la babyexpo si printre tot felul de tampenii pe care le-am luat, am luat si niste ciupici pentru la toamna. Cucuoana mi-a zis ca sunt ideali pt gradi, cresa. Asa ca poate va tenteaza si pe voi sa le luati la puii vostrii. Sunt de o calitate foarte buna. Chiar isi merita banii. http://tikki.ro/website/ProductCategory.php?sizeId=3 |
Is tare faini, numai sa stea incaltata cu ei. Vlad se descalta de toate ce i le pun in picioare, sa vedem ce o sa iau ptr. interior la gradi
laura - andreea spune:
Buna dimineata si cafia la discretie!
Dankutza, multa bafta.
Referitor la pantofiorii-botosei: si eu am cumparat pt Giulia pt ca mi s-au parut foarte usori, piele de buna calitate si am vazut ca sunt foarte la moda aici insa pedi a zis ca nu-i recomnada tocmai pt ca au talpa asa moale si glezna nu are sustinere solida. Eu tot pt gradinitza ii luasem. I-am mai dat o vreme pt ca dadusem vreo 40 Euro pe ei si-mi parea rau sa nu-i mai poarte insa acum deja sunt history.
Intreaba si tu de curiozitate si daca vrei pe kinetici pt o a doua parere.
Licurici, pup fetele frumoase.
Va pup pe toate si ma indrept spre lucru ca am absentat ultimile zile ...
poze
Lalu_79 spune:
Buna ziua si de la noi
Eu votez pentru Anna, desi imi place mult si Teodora.
Dankutza, bafta la monitorizare, sa mearga totul brici si sa vii in curand cu vestea cea mare.
Andre, please help! Am o prietena draga care incearca sa aiba un bebe, auzisem de la tine de branca ursului si i-am spus si ei sa incerce.Poti sa-mi spui reteta exacta,cum se administreaza, daca e mai buna tinctura sau capsulele? Ea e in Londra, vreau sa-i cumpar tratamentul pt 2 sau 3 luni si sa i-l trimit prin Atlasib, sper sa nu fie probleme.Multumesc mult.
Despre noi, nu stiu ce sa va povestesc.Ziua incepe pe la 6h30, maxim 7, Ari e in mare forma iar eu ca anesteziata la ora aia. Incerc si eu sa devin matinala si sa nu-mi mai plang de mila, azi am inceput saptamana si ziua cu 30 de minute de Zumba, apoi dus, o cafea si chiar ma simt mai energica si mai optimista....acum sa vad cat tine minunea. Ari e o vorbareata, canta toata ziua,mor de dragul ei.Acum ma duc sa-i incalzesc portia de boci(asa spune la bors) si apoi sper sa o bag la nani.
Va pup pe toate, fara exceptie si multe pentru gravidutele noastre.
Andrecluj spune:
Hello, fetele!M-am gandit io, asa, sa fac prezenta, sa vin cu niste cafele ca am cam somat in ultima vreme. M-a intrebat Ancutza de Chiara . Pai nu pot spune mai mult decat ca a depasit visul vietii mele. E minunata. Nu prea vorbeste, insa spune cateva cuvinte grele, deci si aici e leita ma-sa, incepe cu ce e mai greu. Alearga toata ziua, sta la mare aproape non stop, doarme inca de 2 ori pe zi, papa bine, e absolut minunata. Eu sunt decisa pentru cresa, tati nu ca zice ca are experiente proaste, eu as da-o pentru simplul fapt ca e mult prea rasfatata si nu voi reusi s-o invta reguli si ordine pentru ca nu pot pentru ca sunt total topita dupa ea. Pana am scris asta am uitat ce am vrut sa mai spun. La Licurici trebuie sa spun ca arata tare tare bine, iar rechinasa e o frumusete!La Smara ca votez clar Anna. La Dancutza ii urez mult noroc, la Many vacanta cat reuseste ea de placuta, cu o imbratisare calda de la noi si un pup dulce.Botosei din care a postat Dancutza sunt pe ebay in Anglia si ies cu transport cu tot vreo 4, 5 euro, Chiara e la a 3-a pereche si imi place tare mult cum se misca in ei. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Lalu_79Andre, please help! Am o prietena draga care incearca sa aiba un bebe, auzisem de la tine de branca ursului si i-am spus si ei sa incerce.Poti sa-mi spui reteta exacta,cum se administreaza, daca e mai buna tinctura sau capsulele? Ea e in Londra, vreau sa-i cumpar tratamentul pt 2 sau 3 luni si sa i-l trimit prin Atlasib, sper sa nu fie probleme.Multumesc mult. |
Lalu_79 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Cu draga inima. Eu luasem tinctura pe vreo 12 luni, am ramas gravida dupa 2 luni, ce am avut prin casa am impartit pe la fete aici si toate sunt gravide, asa ca regulile imi sunt proaspete ca le tot explic. Femeia ia de 3 ori pe zi 10 picaturi in apa inainte de masa, pana la ovulatie. La ovulatie se opreste pentru ca poate face rau la fat daca a ramas insarcinata. E foarte util un test de ovulatie sa stie cand sa se opreasca exact, apoi asteapta ciclul. Barbatul ia continuu de 3 ori pe zi, 10 picaturi in apa inainte de masa. Ideal e ca pe perioada tratamentului sa nu fumeze, sa nu bea cafele si sa nu consume nimic mentolat, nici macar pasta de dinti. Noi am fumat, am baut cafele, am respectat doar lipsa mentolului. Mult noroc, anunta-ma daca are efecte pozitive ca ma minunez in fiecare zi de produsul asta. |
Merciiii, abia astept sa i le trimit si, cu ajutorul lui D-zeu, sa vin cu vestea cea buna.Pupici