Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 13
MeAlex spune:
Mihaelafalt, ai dreptate...cred ca uneori nici nu ne dam seama ca suntem stresati...aveti ceva metode de destresare :D? O pastila de plante, un ceai, yoga?
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru
Mihaelafalt spune:
Lorena ce faci ca treci cam rarut pe la noi? Esti acasa dar nu prea intri te simti bine sau ai plecat deja la socri si nu ai net?

Doamne ajuta-ma sa raman
si sa am si eu un copil sanatos.
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Mihaelafalt, ai dreptate...cred ca uneori nici nu ne dam seama ca suntem stresati...aveti ceva metode de destresare :D? O pastila de plante, un ceai, yoga? Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s pentru |
Emocalm de plante foarte bun, sotul meu ia cate o pastila dimineata, sunt din plante si nu au cu ce sa ne afecteze, eu nu iau ca nu mai vreau pastile, am luat un timp si imi era bine, eu luam seara ca nu puteam dormi acum am cateva luni bune de cand nu mai iau.Sotul ia fiindca conduce de dimineata pana seara si are un job stresant si isi face efectul dar nu pot sa zic ca e nesimtit asa cum devii de la pastilele astealalte.

Doamne ajuta-ma sa raman
MeAlex spune:
O sa incerc si eu...desi m-am saturat si eu, iau vreo 8 pastile zilnic.
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Moni foarte bun ce ai scris tu acolo dar oare putem sa nu ne stresam? Gaby felicitari, bine ca tu nu esti stresata, despre mine pot zice ca sunt un pachet de nervi ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos. |
vai Miha,
si eu sunt un pachet de nervi!!! mai mereu....
dar trebuie sa devenim niste nesimtite
serios!
da' niste nesimtite d'alea de pute pamantu' sub ele
ca poate doar asa.....
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui MeAlex Mihaelafalt, ai dreptate...cred ca uneori nici nu ne dam seama ca suntem stresati...aveti ceva metode de destresare :D? O pastila de plante, un ceai, yoga? Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s pentru |
eu mi-am comandat un ceai acuma
uite ce face:
Ceai adjuvant pentru afec#539;iuni ale sistemului nervos
Adjuvant in: migrene, insomnii, anemii feriprive, depresii, tulburari comportamentale, ameteli, stres, oboseala psihica, agitatie, nervozitate, nevroza cardiaca, nevralgii.
Contine: Talpa gastei, Crataegus Monogyna, Conuri de hamei, Centaurea Cynus, Cimbrisor, Urtica Dioica, Valeriana Officinalis.
lorena_86 spune:
miha, sunt aici, va citesc dar chiar nu am dispozitia necesara sa ma bag in seama
sunt ca si o leguma
acum cand vine sotul de la serviciu plecam la socrii si pana miercuri seara nu o sa va pot citi ca acolo nu am net
offf si incepe si perioada fertila si nu stiu cum vom face ca socrul se simte foarte rau si noi jap jap 

nu cred ca avem cum
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Moni e bun si ceaiul dar eu nu prea sunt cu ceaiurile.
Daca as putea fi nesimtita ce bine ar fi.Chiar imi doresc asa as trece mai usor peste toate.

Doamne ajuta-ma sa raman
lorena_86 spune:
buna fetelor

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Lorena drum bun si vedeti voi cum si ce faceti acolo.Multa bafta si sanatate.

Doamne ajuta-ma sa raman