Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 11
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Neata fetele. Luciana sa stii ca asa mi-am si propus doar cand am chef nu ca robotul.Aseara am avut niste treaba sotul a mutat niste mobila si era destul de tarziu cand am ajuns acasa iar eu vroiam sa il intreb daca e obosit tare dar am zis mai poti? la care el raspunde ce sa pot? si atunci ne-am uitat unul la celalalt si am inceput a rade.Dar spre miezul noptii ne-a venit si chef si putere. Acum eu stau si ma gandesc la altceva.Saptamana trecuta mi-au iesit 2 cosuri pe gat si nu le-am dat importanta, acum mi-a iesit unul pe picior deasupra genunchiului care s-a dovedit a fi furunc.Am vorbit cu o profa de a mea ieri si a zis ca daca mai iese vreo unul sa fac vaccin ca am un stafilococ.Acum ma gandesc ca este o infectie ceva si poate de asta nici nu am ovulat luna asta. Care stie ce pot face sa treaca mai repede si detalii mai multe despre ei va rog sa imi spuneti ca nu am avut timp deloc sa caut. Va pup si va doresc o zi buna. ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos. |
plus ca daca apare altul asta inseamna ca e o infectie in corp si trebuie facute investigatii pentrru starpirea problemei
de asemenea, aveti grija ca se ia - am auzit asta din varii surse
daca iti sare pe piele infectia aia din buboi (desi e greu de crezut si ma indoiesc) toti spun ca se ia si poate face si cel ce a luat contact cu infectiozitatea
deci grija mare
lucianamoga spune:
Mihaela tare faza cu suflatul in fund 

Si nici macar nu poti sa spui ca nu e adevarat 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
irmaria spune:
Buna dimineata fetelor!
Tare faza cu suflatul .... :))
Eu stiam ca in Bucuresti la Parhon parca se iau mostre din buba infectata si se creaza un vaccin special pentru virusul care a creat infectia.
In Craiova aseara a fost vijelie si ploaie cu tunete si fulgere. Cand s-a potolit mi-am revenit si eu cu durerea de burta si de cap.
Cred ca sunt meteo sensibila :)
viitoare 
lucianamoga spune:
Uf , stiti ce pofta m-a lovit acum ca tranetul :(am simtit si gustul si mirosul)dulceata de capsuni 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
deci, eu nu mai inteleg nimic
prietena asta a mea, de care va spuneam ieri mi-a repetat azi urmatoarele:
la spital bucur a facut HSG - i-au descoperit trompa dreapta naspa
la polizu, cu alt medic a facut laparo - n-au mai avut cica ce sa ii faca trompei
apoi a auzit de Tutunaru - s-a dus la el si, a urcat-o pe masa (fara ca ea sa apuce sa ii zica istoricul cu trompa - deci el nu stia nim ic despre problemele medicale ale prietenei). i-a facut eco si i-a spus ca are probleme cu trompa dreapta.
atunci prietena mea i-a spus ca da, asa e, ca a facut si hsg si laparo
si el i-a zis: pai dec e nu zici asa si ma lasi sa ma holbez in pasa'? ![]()
deci......se poate? si la eco?
tipa asta mi-a zis ca are aparatura fff performanta (la clinica particulara, Fortis, pe langa Casin)
Mihaelafalt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
sotzu' meu are unul chiar acum...pe terminate si i-a iesit exact langa noada, la intretaierea feselor l-am dat cu ihtiol vreo 2 seri apoi i-am pus varza, ca trage infectia spre exterior i s-a spart i-a curs vreo 3 seri acum e inca rosu, usor inflamat, ca o galma mai estompata si asteptam sa vedem ce se intampla i-am pus si tampon ne-am si distrat pe tema asta: eu ii ziceam ca l-au ajuns blestemele ca trebuie sa poarte tampon acum sa vada ce inseamna sa fii femeie, la ciclu si el radea de mine ca, atunci cand il dezinfectam la fund, il mai dadeam si cu spirt si, pt. ca il il ustura ma punea sa suflu si radea de mine ca zicea ca ii suflu in fund la propriu si ce bine e si mai merge ceapa coapta aplicata acolo |
moni mersi ies si eu indata sa cumpar unguent cu ihtiol ca nu am in casa, dezinfectia locala cu ce ai facut cu apa oxigenata? Mie profa mea mi-a zis sa pun rivanol acum sa fie umed tot timpul acolo si cand sparge sa dau cu apa oxigenata, of Doamne alta bucurie.Da oare cat tine ca sambata viitoare am o nunta si am o rochie scurta si nu as vrea sa se vada urat.
Tare faza cu tamponul si suflatul in fund, sotul meu a avut anul trecut unul pe obiect.
Sper sa nu mai apara ca nu mai vreau nici o analiza nimic.

Doamne ajuta-ma sa raman
si sa am si eu un copil sanatos.
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Mihaela analiza la secretie ai facut , ca atunci am citi ca ar fi iesi daca aveai stafilococ Daca gasesc ceva de ovulatie iti spun ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Am facut analiza de secretie acu cateva luni, dar profa se referea ca am un stafilococ si din cauza asta mi-a iesit furunc.
Si faza cu suflatul era la monica ai incurcat borcanele.

Doamne ajuta-ma sa raman
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Uf , stiti ce pofta m-a lovit acum ca tranetul :(am simtit si gustul si mirosul)dulceata de capsuni ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Sa iti trimit un borcanel din productia proprie de anul trecut?

Doamne ajuta-ma sa raman