Pufi de ian-feb 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
Ruxita spune:
nyny, sorina, mersi de urari, Ela e doar Elena si atat, n-are alt nume, ca la noi nu se poarta 2 nume, a dus ieri la scoala bomboane ca cica sunt vreo 5 Elene, dar numai ei ii spune lumea Elena, restul au al doilea nume pe care il si poarta in principal. Elena si Costantin numai sfinti n-au fost, dar ma rog... Ela tine foarte mult la ziua numelui ei.
dece, ms de impresii, o sa vedem pana la urma cum facem, suntem cam multi, drumu o sa ne sparga la buzunar, dar tre sa stam uniti si nu imprastiati, da, sunt consienta de lungimea drumului cu trenul, dar m-am gandit ca o mare parte din drum se intampla noaptea (buc plecare 11 dimi, salonic sosire 7 dimi), n-am fost niciodata cu avionul, cred ca e si scump... sa ajungem si o sa vedem mai exact.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_bz Ruxita...La multi ani pentru Ela! si saru-mana de cinste! Nyny...La multi ani pentru mama ta! si sa va fie de bine plimbarea si gratarul! Am fost si noi o tura pe afara..tot asa face si Iris, alearga, nene...zici ca cine stie ce urgenta are! Bonus...afara tot nu vrea sa mearga singurica, asa ca...fug si eu, cu ea o data.. Sorina, mami de Diana si Iris |

Am vazut deja printesa mica... e

... ca de obiceiMamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| citat din mesajul lui Ruxita nyny, sorina, mersi de urari, Ela e doar Elena si atat, n-are alt nume, ca la noi nu se poarta 2 nume, a dus ieri la scoala bomboane ca cica sunt vreo 5 Elene, dar numai ei ii spune lumea Elena, restul au al doilea nume pe care il si poarta in principal. Elena si Costantin numai sfinti n-au fost, dar ma rog... Ela tine foarte mult la ziua numelui ei. |
Eu tot timpul mi-am imaginat ca Ela vine de la Mihaela
.Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
MP, Nyny...
saru-mana de comment-uri, sunteti tare dragute!
La noi vin niste nori negri, de ploaie, si bate vantul, si tuna...voiam sa mai tragem o tura de parc, dupa masa de la 18 a princesitei...sa vedem cum o fi vremea, poate trece norul, sa mergem sa descarcam atomix-ul
...
Ruxita spune:
m-am jurat in barba sa nu mai ies din casa fara pelerina de ploaie de la carucior, nu ca ne-ar fi prins ploaia (dormeam cand a inceput sa ploua), dar m-am gandit la cei pe care ploaia i-a prins, sau n-a incepput totusi brusc? Zdravana ploaie...
nyny, Kay e cuminte ca o fetita, adica nu se joaca pe langa bancuta, dar ii place in nisip, si acum nu-l pot duce la nisip ca e umed, de 3 zile nu ne putem duce la nisip... daca il scot din carut se duce in "drumul lui", nu vrea deloc sa mearga in directia impusa de mine, am vazut ca alte mamici se descurca in sensul asta cu hamul, iar daca n-ai ham, ai un calutz salbatic... chiar ai vostri pufi merg de mana? le puteti impune directia de mers?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
je am avut o sambata siecsi rau...
a inceput de dimi cand jiji s-a trez la 7 si pe la 9 a adormit din nou 1 ora juma...la revedere somn la amiaza....incercat toate cele pana la 4 juma cand...a adormit intr-un final cu dansul ploii....cam 45 min maxim cand s-a trezit plangand...si-a tot continuat...40 min...cu ochii inchisi si tot plangea..offfffff....ma capiase....cum ma asezam jos ueeeee....l-am si certat
....nu mai stiam ce sa-i fac....
a venit si ta-su...pe care abia il asteptam din calatorie...de unde..eram cu capsa pusa rau...m-am descarcat si pe el...si nici acu nu ma conversez....fara niciun motiv...poate adoarme jiji intr-un final...si ma calmez...
noroc ca pe la 7 am iesit 2 ore afara...si ne-am mai aerisit si binedispus....
ruxita....sunt sigura ca veti alege varianta de drum cea mai buna pt voi...cea mai ieftina si ok pt kay ar fi masina...ca opresti cand ai chef...
am uitat ce-am citit...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:

Mai avem un dintisor!
Azi am observat ca a spart gingia un incisiv sus, celalalt de sus sparge si el zilele astea. Abia astept sa mi-o vad dintoasa.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
| citat din mesajul lui decenuela je am avut o sambata siecsi rau... a inceput de dimi cand jiji s-a trez la 7 si pe la 9 a adormit din nou 1 ora juma...la revedere somn la amiaza....incercat toate cele pana la 4 juma cand...a adormit intr-un final cu dansul ploii....cam 45 min maxim cand s-a trezit plangand...si-a tot continuat...40 min...cu ochii inchisi si tot plangea..offfffff....ma capiase....cum ma asezam jos ueeeee....l-am si certat a venit si ta-su...pe care abia il asteptam din calatorie...de unde..eram cu capsa pusa rau...m-am descarcat si pe el...si nici acu nu ma conversez....fara niciun motiv...poate adoarme jiji intr-un final...si ma calmez... noroc ca pe la 7 am iesit 2 ore afara...si ne-am mai aerisit si binedispus.... ruxita....sunt sigura ca veti alege varianta de drum cea mai buna pt voi...cea mai ieftina si ok pt kay ar fi masina...ca opresti cand ai chef... am uitat ce-am citit... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Imi pare rau de zi maraita, poate va mai creste si voua un dinte/masea. Pe JM sunt sigura ca stii cum sa-l impaci. Sau tre' sa te impace el pe tine?
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() Mai avem un dintisor! Azi am observat ca a spart gingia un incisiv sus, celalalt de sus sparge si el zilele astea. Abia astept sa mi-o vad dintoasa. ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Bravo Mara!!!!
Hai cu dintii

Si noi am descoperit azi al treilea dintisor de jos si cu cei de sus avem 5
Mire acusi o sa avem si noi dintoase, si le vom pune sa rada intr-una ca la fetele la concursuri de frumusete

La multi ani Elenelor si Constantinilor!