Pufi de ian-feb 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza
M-a pus naiba sa-i masar tensiunea lui Kay si mi-a dat valori 15 cu 13, ce tensiune mai e si asta la copii??? Bine eram deja curentata de tahicardia mea (130), tensiunea lui a pus capac... si da-i citeste despre rezultate fals crescute, in primul rand manseta care tre sa stea lipita de brat cu 2 degete mai sus de cot, stransa de brat inainte s-o umfli... si asa m-am mai linistit, pe scurt imi caut singura motive de panica... dar chestiunea a debutat cu stirea sotului ca azi e sfarsitul lumii dupa un profet din America...

si azi e si ziua numelui Elei, cu ocazia aceasta dam cioco la toata lumea, Bucuria, cu fructe insiropate cu alcool si niste lapte de pasare!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata!
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi!

Sarumana de cafea, Dece !
Simply.... fetita frumoasa, care o sa scape repede de canini!
Ruxita...o luna in grecia! felicitari! Asta da vacanta! Si mie imi e un dor de grecia, de nu mai pot...dar nu ma vad ajungand anul asta. Poate doar cu avionul. Cand am mai fost, am fost cu masina, si mi s-a parut lung drumul, desi am condus jumi-juma cu omul..
Loredana...am admirat fetita frumoasa si cretzulina, in costum de baie!
Miki...Kiti e la fel de frumos si tunsulici!

Am citit in etape, si am cam uitat ce-am citit...
O zi frumoasa, tuturor!

Sorina, mami de Diana si Iris

pentru toti membrii familiei (except me care am fost la Sanct Petersburg), va fi prima iesire din tara (bine, tara mare incluzand si Moldova). Mama vrea cu autobusul, dar eu nu-mi imaginez o pozna ca asta, cum sa tii copilul imoblizat 18 ore intr-un scaun? Am zis ca iau trenul pana in Salonic si de acolo poate un alt tren... inca nu am gandit in detaliu calatoria, pana acum mi-a fost frica sa ies din Bucuresti, abia acum am prins curaj, dar nu unul exagerat...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Sa traiesti cu numele Ela! Multumim mami de cinste, sa-ti traiasca fata!

Dece somn usor lui Luca! Fetelor l-am vazut ieri pe Luca, este numai un zambet, iti vine sa-l rontai non-stop.

Si vad pe realitatea ca in sfarsit au fost eliberati caii salbatici, care urmau sa ajunga salam la italieni. Saracii caluti cred ca sunt tarumatizati pe viata dupa experienta asta cu "oamenii". Asta numai la noi se putea ntampla!

Sa aveti un weekend frumos!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Buna dimineata!

Multumesc de cinste, Ela si de cafeluta, Dece!

LA MULTI ANI PENTRU ONOMASTICA, sarbatoritilor de azi!

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/121-brosa-betty.html" target="_blank">Brosa "Betty"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Sa traiesti cu numele Ela! Multumim mami de cinste, sa-ti traiasca fata!

Dece somn usor lui Luca! Fetelor l-am vazut ieri pe Luca, este numai un zambet, iti vine sa-l rontai non-stop.

Si vad pe realitatea ca in sfarsit au fost eliberati caii salbatici, care urmau sa ajunga salam la italieni. Saracii caluti cred ca sunt tarumatizati pe viata dupa experienta asta cu "oamenii". Asta numai la noi se putea ntampla!

Sa aveti un weekend frumos!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

ne-am trezit suntem fresh...si bine dispusi...iesim afara ca n-avem incotro...sau shopping...habar n-am..

fetele....in ceea ce priveste afirmatiile doamnei....hm....treba cu rontaitul..... cred ca in momentul respectiv...era mai nemancata decat mine ...:)))))))

despre caii....mai bine nu vedeam...mie mi-e o mila de mor de animale...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna,va multumim de aprecieri si comentarii!

Zic si eu la multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor,sa fie sanatosi si voiosi!Sa aveti o sambata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ruxita hai sa-ti povestesc....sa ai tema de casa....

acu 3 ani-4....nu mai stiu, n-aveam masina...si am plecat in grecia in zakynthos...drum lung...Jm nu suporta avionul asa ca am ales varianta tren pana la salonic....apoi pana la atena...de acolo autocat pan e insula.

drumul bucuresti-salonic...il faci in 24 de ore aproape...hai 20....capiezi prin bulgaria...ce-i drept e cuseta stai in pat...dar eu , personal am innebunit...la intoarcere la fel..din salonic ...tren pana la buc...m-am jurtat ca nu mai plec in vacanta cu trenul...ne-am crtat..am uitat de vacantza de tot...

daca iei tren pana la salonic...apoi autocar pana la destinatie...e posibil sa nu se pupe orele si sa ai de asteptat prinautogara lor( ce-i drept..autogarile lor parca sunt aeroporturile noastre)...

eu ti-as propune asa...nici varianta 18 ore cu autocarul..nu e f ok..desi drumul buc-salonic il faci in 8 ore cu masina....

intereseaza-te unde e exact mama ta. vezi ca poti din timp sa-ti iei bilet de avion la pret ok...du-te tu cu kay...cumva cu avionul pana la cea mai convenabila destinatie si sotul+ ela cu autocarul.

si autocarul face opriri 3-4...cred...de pipi/papa....

nu stiu ce sa zic..mai ales ca tu nu ai fostcu kay nicaieri drum mai lung si nu stii cum va reactina...

offff...de aia e buna frate, o masina

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

gata si perioada rosie a lunii asa ca de maine trecem iar la cura
maine dimineatza ma sui pe cantar sa vedem daca am pus ceva in saptamana asta cat nu am tinut asa de drastic dieta..eu sper sa nu

ce liniste pe aici..sunteti in plimbari?

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Aloha-ha...

Urez si eu La multi ani tuturor celor ce poarta numele Elena si Constantin.

Ruxita La multi ani pentru Ela... stai sa inteleg... O cheama Mihaela Elena ?

Am iesit si noi o tura pe afara. Mai intai prin parc si dupa aia, la parintii mei. Pe mama o cheama Elena si ne-am strans toata familia la un gratar in curte. Cald... arde soarele rau, copiii nu inteleg ca trebuie sa stea la umbra si dai si alearga dupa ei, obositi, plangaciosi.... pffuuu... bine ca am ajuns acasa. Au adormit instant. Astept sa se trezeasca si o luam de la capat.

Nu stiu cum sunt alti pufi, dar pe David cand il dau jos din carut trebuie sa alerg dupa el non-stop. Nu sunt obisnuita, pt ca Mara statea cuminte langa mine... chiar ma gandeam ... cand era Mara ca el, eu eram gravida in 4 luni. Ea statea frumos langa mine, se juca langa banca cu jucarele, sau statea in tricicleta... el nu frate. Zici ca are motoras la picioare. Nu merge... alearga...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Ruxita...La multi ani pentru Ela! si saru-mana de cinste!
Nyny...La multi ani pentru mama ta! si sa va fie de bine plimbarea si gratarul!

Am fost si noi o tura pe afara..tot asa face si Iris, alearga, nene...zici ca cine stie ce urgenta are! Bonus...afara tot nu vrea sa mearga singurica, asa ca...fug si eu, cu ea o data..

Mergi la inceput