1 iunie - Intalniri Desprecopii in Romania
Raspunsuri - Pagina 6
alinuk spune:
Cris
am desfacut si eu acum o jucarioara din aceea
Ma gandesc sa verifici bateriile pe care le-ai pus, sa nu cumva sa fie consumate.
a noastra functioneaza... si inca cu un sonor ft puternic
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Cris am desfacut si eu acum o jucarioara din aceea Ma gandesc sa verifici bateriile pe care le-ai pus, sa nu cumva sa fie consumate. a noastra functioneaza... si inca cu un sonor ft puternic Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani) www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi! ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Multumesc
Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
O vestuta pentru David
marius spune:
Noi (cei din Oradea) suntem mai retrasi sa zicem, desi nu prea as crede nici asta insa la repezeala cateva poze ar fi :
http://www.romleas.ro/1%20iunie%202011/
Insa voi mai pune si de la noi ca sunt multe insa stau rau de tot cu timpul.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
LoraG76 spune:
Foarte frumoase pozele de la Oradea, m-am bucurat sa vad cateva fetze cunoscute!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)