LMA Razvi, Vlad, Darius! mai-iunie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Maribell ce faceti?Ati mers la doctor?

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Buna dimineata!

Tocmai am servit o foarte aromata cafea cu lapte (mi-a iesit bine), asa ca va iinvit si pe voi la una, cu gandul la concediu...

Aseara am intrat sa scriu, dar mi-a distras atentia subiectul indicat de Cris si am lesinat de ras pe acolo pana cand m-a lasat bateria laptopului

Iar am lipsit cateva zile, din cauza problemelor de calculator si internet. Si acum abia se misca, sper sa ma tina nervii sa termin mesajul asta

Datorez felicitari intarziate ( ) puilor Mihai-Alexandru, Dominic Alexandru, Vlad Andrei, Darius Gabriel, Razvan, Sofia, Iustin Gabriel. La multi ani, copii frumosi! Sa cresteti sanatosi si plini de noroc! La multi ani, parinti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna dimineata

Corina ne vedem azi la intalnirea LLL?

fac eu capitol nou

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

La multi ani, pui mici si dragi , sa va fie viata plina cu zile senine, cu bucurii si impliniri!
Mihai-Alexandru, Dominic Alexandru, Vlad Andrei, Darius Gabriel, Razvan, Sofia, Iustin Gabriel

scuzati-mi ignoranta, poate isi face cineva un pustiu de bine si ma lamureste si pe mine ce vaccin se face la 1 an - in schema Infanrix: e ala penta sau hexa? (nu le-am stiut niciodata, nici nu mi-am propus, recunosc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Va invit sa continuam AICI

Mergi la inceput