Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Rodyka-nespore se gasesc si aici (asa se numesc)-de celelalte nu am auzit-, dar nu pot sa spun ca sunt fructe foarte apreciate. Mult mai bune sunt rodiile -aba astept sa-i dea pediatra unda verde.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna mamici, am revenit si in camera cu acces la internet in dormitorul nostru, nu stiu prin ce minune nu prindem wireless si cardul orange s-a terminat

pana acum am fost bine, dar acum am facut 37.6, am luat paracetamol, cred ca a scazut. eu zic ca e mai bine totusi, am scapat si de greata si durerea de stomac AELITA sunt la a treia zi de antibiotic mai am pana la 7

azi m-am tot fatait, e greu sa stai in pat cand iti e mai bine, am dat ordine in stanga si dreapta eu sper sa ma fac bine, ca sa ajung sambata la un botez, macar vreo 2-3 ore pe seara dupa ce se trezeste piticul.

CRIS eu cred ca atunci cand va fi obosit se va culca singur, stii cat il mai leganam si eu pe andrei...eeei, acum daca incerc numa sa il legan se zbate , se suceste, asa ca il las pe jos, se joaca ce se joaca, apoi vine la pat si pune capul pe canapea si imi arata sa il ridic, se mai foieste putin cu capul pe perna, caua portiuni reci, apoi il mut in patut si gata doarme 3 ore, dar nu legate inca azi s-a trezit de vreo 2 ori, a treia oara l-am luat langa mine in pat si asa frumos am dormit amandoi si dupa ce s-a mai trezit o data, jumate de ora a motait in toate pozitiile

mamicilor, aveti niste minunatii de copii de la febra nu mai stiu daca ii retin pe toti, asa ca nu mai zic pe cine am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Racusor -iti doresc insanatosire grabnica si sper sa nu fii nevoita sa te internezi!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu acum mi-am dat seama , cand mergem la mare voi fi la ciclu. Oare pot lua ceva, sa-mi intarzie ciclul sau sa-mi vina mai repede? Bine, in afara de o sarcina, ca eu as vrea sa incercam in toamna, daca ne iese sa nasc tot in vara...nu ma vad gravida in 9 luni, iarna.... Daca ma fac ca si la Raul, adica 85 de kg sa mai imi iau si multe haine pe mine

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Pediatra mi-a recomandat sa evit anul asta fructele gen capsune, zmeura, kiwi. Am sa le evit, ca eu cunosc 2 persoane care sunt alergice la seminte, adica tot ce inseamna kiwi, zmeura, rosii, castraveti, ce vreti voi..

Trezitul la noi inseamna in 90% din cazuri leganat.
V bea cam 150-200 ml apa pe zi.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

eric si acum face alergie la capsuni (fructe)...ii iasa bubite pe obrajori...dar la gem nu-i pare nimic...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

borcanasul cu zmeura+capsune+mar e de la 6+ dar nu se vede nici urma de sambure atat de fin e pireul...si eu cred ca de asta nu e nici o problema...dar fructe crude nu m-as incumeta inca

Alice...adica o bunica pe care sa ma bazez ca vine sa stea cu Matei si sa ma ajute cand am nevoie... noi inca nu am stat despartiti nici o noapte...maxim 4 ore

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

ananas sau pepen verde le'ati dat?

mara bea cam 150 200 ml apa pe zi

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

da i-am dat pepene galben in combinatie cu banana
a papat totttttt

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Apa- m-am bucurat ieri si alaltaieri ca a baut 25 ml. azi a baut 5 ml.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

si noi la fel dupa ce gandeam ca inregistram un succes cu cana cu pai...azi esec total
si totusi ma gandesc cu groaza ca la vara trebuie sa il hidratez cumva...nu poate ramane numai cu ce suge dimineata si seara
nici cu suc de mere, nici de portocale ...nu merge si basta!

Noi 2

Mergi la inceput

Nici Raul nu bea apa, hai sa zic ca bea 10ml/zi. Eu ii dau intotdeauna dupa masa si cand venim de afara. Bineinteles , cand ii da de gust, se joaca cu ea, dar, in schimb bea suc. Mult!!! Cred ca daca i-as da ar bea si 1/2l. Eu ii dau cate o sticluta mica de suc, de la hipp pe zi. Si apa, la discretie...

Poze luna 10

Mergi la inceput

Sa va zic si cat a reusit sa manance Raul azi : 3 cartofi si un file de peste!!! Am chemat bonaA sa stea cu el, ca eu de LA 2 a tb sa ma duc la masaj. I-am pus la aburi 3 cartofi, cu gandul ac mananc eu 2 cand ma intorc. Vin acasa, Raulica al meu cu gura pana la urechi. Caut cartofii, nicaieri. O intreb pe Ani(bona), daca a mancat ea cartofii ( nu ar fi fost nici o pb). Si ea linistita imi spune ca i-a mancat Raul. Nici eu nu pot manca 3 cartofi la o masa, nu stiu unde i-au intrat lui Raul!!! Dar dupa masa nu i-am mai dat nimic de mancare. Eu nu i-am dat niciodata asa mult. Noi nu prea depasim 200 g de mancare la o masa. Imediat bem lapticul si la culcare...

Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

vaii Paula...cam mult, da bine ca i-a placut! al meu se ineaca cu ei. in schimb eu ia-m dat ciorba de ciorba acrita cu borsde casa si taietei de casa. a mancat de a spart...

nu stiu ce sa ma fac cu apa..nu vrea si pace. vrea un anumit tip de ceai si sucuri..asta cu sucurile mai nou am descoperit

Mergi la inceput