Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CONTROL PEDIATRU IERI
9 luni
9,500 kg
72 cm parca??
noua lista de alimente:introducem ou si peste alb.
iaurt au spus ca ei nu recomanda nici acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Pediatra mi-a recomandat sa evit anul asta fructele gen capsune, zmeura, kiwi. Am sa le evit, ca eu cunosc 2 persoane care sunt alergice la seminte, adica tot ce inseamna kiwi, zmeura, rosii, castraveti, ce vreti voi..

Trezitul la noi inseamna in 90% din cazuri leganat.
V bea cam 150-200 ml apa pe zi.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Pediatra mi-a recomandat sa evit anul asta fructele gen capsune, zmeura, kiwi. Am sa le evit, ca eu cunosc 2 persoane care sunt alergice la seminte, adica tot ce inseamna kiwi, zmeura, rosii, castraveti, ce vreti voi..

LUNA 9
Andres a facut alergie nasoala la kiwi..noroc ca am avut antihistaminic in casa si i-am dat repede. asteptam sa ne dea programare sa ii facem testul de alergie la ou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

aelita, bunica are 95 de ani si traieste intr-un satuc uitat de lume. Cel mai apropiat spital e la multi Km departare, unchiul nu are masina si nici nu cred ca e transportabila. Iar ca sa trimita salvare acasa... pt un batran de 95 de ani... nu cred.

Am un prieten care a dezvoltat alergii la capsuni cand era in liceu.
Prin fierbere se distrug factorii alergeni. La kiwi se pot evita semintele.

rodyka, da, avem zhu-zhu dar nu sunt interesanti (inca). Pastele alfabet care le luam eu pt Elise erau cu ou (nu mai stiu de la ce firma).

michelle, bv pe Bianca. Draga de ea, cum papa bucatele...

M-ati innebunit cu magiunul de topoloveni. De unde il cumparati?

By the way, cat am fost la Barlad am papat iaurt Covalact. Bun, bun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

LUNA 9

eric si acum face alergie la capsuni (fructe)...ii iasa bubite pe obrajori...dar la gem nu-i pare nimic...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No, nu e buna asta cu somnul o data pe zi. S-a trezit la 15, deci dupa o ora juma. Deja ii e somn, ii e ciuda pe suzeta cand ii e somn, ca stie ca aia inseamna sigur somn, ioi, ce se zbate. Acum sta linistit in pat cu suzeta, mangaie o sapca. e rupt de somn. Si eu stau dupa el sa vad ce face, doarme sau nu? ca vreau sa mergem afara!!! inca nu am apucat!

Magiun Topo - carrefour sau kaufland.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai fete, nu stiu prin ce minune, dar Filip a acceptat www.bebecurier.ro/p-momma-cana-hrana-4-un-maner" target="_blank">canita asta sa bea apa cu ea... in plus o si roade si se jaoca cu ea...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ananas sau pepen verde le'ati dat?

mara bea cam 150 200 ml apa pe zi

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

capsuni: nu vad nici urma de alergie. eu nu zic ca nu ar putea face si mai tarziu, dar n-a facut nici la banana (inceputa diversificarea cu ea!), nici la rosii. tu fete, la noi e zona agricola, adica aici in sud cu asta se ocupa lumea, sezonul la capsuni e pe terminate deja, au inceput ciresele de vreo saptamana, iar majoritatea celorlalte fructe sunt vesnic "de sezon". merele, perele, prunele vin insa mai din nord. sunt aici fructe de care nu am vazut niciodata nicaieri (chirimoya, nispora) ptr ca au termen de pastrare foarte scurt, nu prea se exporta, dar inca nu le-am probat cu Isa... acuma eu as vrea sa probeze fructele pe masura ce e sezonul lor, asa ma pot asigura ca sunt mai "bio", ca 100% sigur nu-s...

aelita, vaccinul asta nu e in schema de vaccinare (noi l-am fi avut pe urmatorul la 15 luni doar), dar mi-au trimis scrisoare ca e epidemie si de aia au hotarat sa puna vaccinul bebeilor de 6-11 luni. (el sarampión)

alice, pepene verde i-am dat o bucatica, a strans-o intre gingii (ca intre dinti n-are ) si a curs tot sucul pe barba. dar i-a placut.

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Apa- m-am bucurat ieri si alaltaieri ca a baut 25 ml. azi a baut 5 ml.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput