Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

buna dimineata

intru rapid cu o intrebare: cat de mult va regurciteaza bebeii?

azi noapte si azi dimineata Natalia a mancat ca nesatula (la propriu, o auzeam cu inghite lacom), am avut si sanii super plini si imediat dupa masa si cam la 10 minute a dat afara din lapte. A doua oara, la final a dat afara si putin branzit.

Iar sa am problema cu ea ca mananca prea mult, prea repede?

pup fetele, revin cat pot de curand

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

cred ca e haplea, iar sanii plini inseamna ca si tasneste laptele fara sa mai faca ea nimic.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Lavinia, am atasat 3 poze cu el cand radea mai in forta si cu mari zgomote...Ce baieti veseli avem noi mai, mai!!! Cra,Cra!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

deea multumesc pt griji..n-am patit nimic din fericire..doar f f f busy cu sora-mea
va multumesc pt sfaturi legate de slabit....gata...sunt hotarata si ca sa nu imi sariti in cap am bagat ca mic dejun o canita cu lapte degresat si cereale cu fructe:)

scrish- o sa ma uit la betty blue dar pana acum am gasit la monique center cele mai bune preturi...90 ron 10 sedinte de electro..eu am mai fost la ei si in trecut pt ca au super preturi numai ca nu imi convine f tare locatia..sunt la unirii si sunt probleme cu parcarea....
acu stau si ma gandesc..cum ma duc eu cu fata la electro..o iau in scoica si o legan langa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

scrish- am vazut unde e betty blue....parca e un pic mai buna locatia...desi..nu stiu cum o fi cu parcarile...am vazut si preturile..cred ca tot mai bine e la monique ...sa vedem..oricum mersi mult de tot...
la tine s-au vazut rezultate cand frecventai salonul?

fetele din bucuresti...nu ne mai vedem si noi|? o intalnire in parc? ceva....n-aveti chef?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna mamici frumoase cu bebei si mai frumosi.

Strumphitza multumesc din suflet pentru contul comun si parola. M-am delectat aseara ca n-a dormit Ghighirica pana la 2.

Nu nominalizez pe nimeni, fara deosebire sunteti superbe iar bebicii va intrec. Doamne cat sunteti de tinere si de slabe. Eu pe langa voi sunt o hoasca batrana.

Am fost si noi la pediatra de dimineata, totul este ok, mai putin icterul prelungit pentru care mi-a recomandat sa ma mulg si sa-i dau laptele de la mine fiert de 2/3 ori pe zi, sa-i dau mai des papa ziua ( la 2 ore) si noaptea sa nu-i dau. Asta din urma nu stiu cum o sa o realizez.

Antguess multumim

Trimit mesajul asta ca mi-e frica sa nu-l pierd, e cam firav netul la noi

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata..

M-am trezit la 5... si bebe urla continuu..Ma omoara colicii astia,nu ii mai suport deja!Invidiez mamicile care nu au astfel de probleme...
Nu mai zic ca ii dau suzi si in 2 minute ii pica si fac ture...sunt asistent de suzi!!!
O sa il scot afara poate se calmeaza..ca eu sunt deja plina de nervi!!!

Poate daca ii lipesc suzeta aia de fata se calmeaza..
Glumeam bineinteles!!!

Nu mai zic ca incep sa stau prost cu productia de lapte..asa mi se pare!Cred ca trebuie sa iau si ceva de stimulare in afara de ceai...

linisteste-te lalely ca nu esti singura cu bebe urlacios!

Acum 2 nopti a urlat si maimutzica mea incontinuu de la 9 seara pana la 7 dimineata cu mici pauze incat era sa innebunesc... plangeam si eu cu ea, nimic nu o calma, nici macar pusul la san (ea se linisteste cat de cat cand e la tzitzi indiferent ce o supara )
Si eu si sotul eram chiauni de somn si nu mai puteam nici unul sa facem ture cu ea in brate prin casa ca eram efectiv terminati, ea se zbatea in brate (nu ca s-ar fi oprit din plans dar credeam ca poate o mai consolam cumva, mai facea cate o pauza...) astfel incat am pus-o in patut (pentru siguranta ei ca mi-era sa n-o scapam din brate...eu nu mai puteam de spate, cele 5 kg ale ei se simt) si am atipit efectiv pe la 6 dimineata in gemetele ei (ragusise deja de la atata plans )!

Pe la 7 dimineata a iesit sotul cu ea afara in carut ca altceva nu mai aveam ce sa facem si eu m-am bagat la somn ca aveam sanii fleasca, ea a mai plans vreo ora incontinuu plimbata apoi a adormit epuizata
A fost cea mai grea noapte de pana acum!!! Eram varza cu nervii si plina de frustrari, mai ales ca uneori se oprea din plans brusc si se uita pe pereti vreo cateva minute cu fata senina, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, se uita cand la mine cand la tati... apoi iar incepea sa urle...
Nici acum nu stiu ce a avut, dar nu parea ca o doare burtica... o fi fost puseu de crestere cerebrala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeeeeee

noi cred ca vom face vaccinurile de la stat

dya eu nu as face asa experiente pe copilul meu micccccccccc

iar nu prea am dormit
ca antonia a adormit pe la 2 noaptea
iar petra a avut multi coliciiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Buna mamici frumoase cu bebei si mai frumosi.

Am fost si noi la pediatra de dimineata, totul este ok, mai putin icterul prelungit pentru care mi-a recomandat sa ma mulg si sa-i dau laptele de la mine fiert de 2/3 ori pe zi, sa-i dau mai des papa ziua ( la 2 ore) si noaptea sa nu-i dau. Asta din urma nu stiu cum o sa o realizez.

Draga Somleac si noi avem icter la 7 saptamani cu o valoare a bilirubineiI in jur de 7-8mg/dl, deci cu mult sub 20mg/dl care e limita superioara peste care daca creste valoarea bilirubinei e afectat sistemul nervos central si bebe ar necesita tratament sistemic (medicamentos = fenobarbital) si/sau local (radiatii UV adica pus la lampa cu UV). La tine chiar nu e problema, caci vad ca bubulina ta e mai mica cu 3 saptamani, deci are tot timpul sa se remita icterul. Eu te-as sfatui sincer sa mai ceri parerea altui pediatru -"second opinion" cum spun americanii- sper sa nu te superi, insa daca fierbi laptele matern ce calitati mai are el oare? Se degradeaza tot si proteinele importante si imunoglobulinele care asigura bebelinei tale apararea contra infectiilor. Si de ce sa nu alaptezi noaptea? Cum altfel stimulezi secretia lactata? (prolactina, hormonul care e responabil de lactatie se secreta mult mai mult in somn... )

Un sfat pertinent (dat si de pediatra mea) ar fi sa pui bebelina cat poti de mult la lumina naturala cat mai dezbracata (eu o tin la geam in razele soarelui doar in pampers sau goala pe o paturica de unica folosinta cate 15-30 minute zilnic, vorbim, gangurim pana se plictiseste ea). In rest sa pape normal tzitzi la cerere si nu te ingrijora ca oricum la cei alaptati trece mai greu icterul fiziologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

deea
te rog
nu te mai chinui
eu ce sa mai zic
alaptez la san
si fata mea nu bea deloc noaptea
intre 1 si 6 dimineata
si atunci bea doar un san
ca atat am sa-i dau
dar nu am facut proba suptului niciodata
\pt ce?
ia in greutate cat de cat?
ce rost are stresul asta?
sanatoasa sa o tina dumnezeu
restul creste in ritmul ei
eu nici nu stiu cat suge petra
nu am vrut sa aflu
daca ii e foame
suge la 1 ora
daca nu si la 5 ore
asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ailed dotaDodo a ta mi se pare ca seamana cu Ghighi a mea.

Ama , e normal sa regurgiteze mai ales daca mananca ca o haple. Si Ilinca regurgiteaza uneori branzica.

Antguess electrostimularea e super. Si eu am facut un tratament si am slabit bine si ce a fost mai tare e ca am continuat sa slabesc si dupa aceea.

Ivyana waw ce noapte groaznica ati avut. Sunt multumita atunci ca a mea chiar daca nu doarme macar nu urla.

Viss ce probleme are baietelul tau? Imi pare foarte rau ca veti probleme medicale asa de mici. Multa putere iti doresc.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput