oligoastenoteratozoospermie 12

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

cred ca veniti cu partenerii ... nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Tannoo, al meu cred ca va fi in delegatie.

Dar este vreo problema pentru tine sa fii doar cu femeile? Am crezut ca te-ai obisnuit dupa atatia ani. Vino-ti in fire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tannoo,eu incerc sa aduc si soata.
de obicei nu se arata interesat de intalnirile mele cu fetele insa acum daca ii spun ca o sa ne cunoastem si cu tine cred ca o sa vina...asta daca nu trebuie sa plece in strainatate la inceputul saptamanii.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Eu vin singura. Consortul doar ma asteapta cu masina, ca prefer sa iau metroul, ca sa beau si-un pahar de bere
Deci ramane la 18:00, luni, 8 august, in fata la Mc-ul de la Unirii? Si ne hotaram acolo daca urcam la ultimul etaj sau mergem undeva, prin apropiere? Votam democratic, la fata locului, nu?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

aaaaa, sa fiu singur intre atatea fete ...

zuzet, pe forum e una, face-to-face a alta

asadar, ma gandesc, ca, daca veniti singurele, o sa vina doar nevasta-mea...

Mergi la inceput

samiruta eu vorbisem cu adrianady pe mess, dar cum a plecat azi in concediu, nu stresez fata. O sun duminica seara sau luni dimineata sa vedem daca vine si ea. Ca aveam ceva important de vorbit cu voi doua. Mi-a mai taiat Albu din vitamine, mi-a mai dat chestii in plus, si mi-a mai zis cateva chestii legate de doctori/proceduri si tre' sa ma sfatuiesc putin cu voi, ca nu-s complet dumirita.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ok people,Luni la ora 18 in fata la Mc ne vedem!!!
tannoo,hai nu te porsti...cum sa nu vii???doar tu esti sarea si piperul intalnirii!!!

o zi buna tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndaLogan spune:

mersi de sfaturi o sa incerca nu am avut nici o problema cu ovarele pana acum.

Mergi la inceput

anda, nu e neaparat nevoie sa ai o problema cu ovarele ca sa nu se prinda o sarcina sau sa se opreasca din evolutie
tu, ce investigatii amanuntite ai facut?

Mergi la inceput

tannoo, anda spune ca n-a avut nicio problema cu ovarele pana acum, caci eu o intrebasem daca s-a intervenit chirurgical la ele. dar daca ea n-a avut niciun fel de problema, nu are rost sa faca amh-ul. ca la 28 de ani n-ar trebui sa existe aceasta problema cu rezerva ovariana.
Anda - daca nu stai foarte bine cu banutii, incearca sa faci celelalte lucruri pe care ti le-am scris anterior, si lasa amh-ul in pace.
Important e sa ovulezi si sa ai trompe permeabile. La fel de importante sunt, pentru tine, testele din ziua 3 ale ciclului menstrual. Astea nu costa o avere.

Mergi la inceput