oligoastenoteratozoospermie 12
Raspunsuri - Pagina 23
samira33 spune:

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
AndaLogan spune:
Buna tuturor de pe acest forum. Sunt noua pe aici si cred ca sunt intr-o situatie nu tocmai buna. Dupa 2 ani in care am incercat sa facem un copil,varsta 28 ani, eu si sotul meu, acesta nu a venit si am inceput sa ne facem o serie de analize s avedem ce ar fi in neregula. Sotul a fost depistat cu oligoastenoteratozoospermie cu 300000 de gigei,si fsh la el 7.4, lh 4, testosteron 11.6, ma intreb daca sunt sanse sa raman insarcinata natural fara FIV sau altceva, cu toate ca dr ne-a recomandat FIV, insa deocamdata nu dispunem de bani . Eu o sa merg sapt ce vine sa imi fac FSH si AMH sa vedem. Voi ce parere aveti? Mentionez ca am inceput cu branca ursului selezin ACE.
tannoo25 spune:
buna, anda,
sunt fete care au reusit sa ramana insarcinate natural, avand sotii tot cu oats;
mi-ar placea, ca macar una din ele sa-ti dea detalii despre ce si cum a fost facut;
o spermocultura aveti?
la tine ce probleme sunt?
unde ati facut spermograma?
aristica spune:
anda scoate-i branca ursului care este, doar daca are efect, un vaso-dilatator. ii poate face mai mult rau decat bine. daca ar fi fost un tratament minune, toata lumea ar fi mancat frunze de branca ursului pe paine. dar nu e. incearca sa-i dau Spermotrend in loc de selezin ACE.
asa cum zice tanno, exista si minuni, chiar daca nr. de spermatozoizi este foarte mic.
dar trompele tale sunt o.k?
ovulezi (ecografic, nu demonstrat prin temperatura sau teste de ovulatie)?
Ai 28 de ani si daca n-ai avut interventii pe ovare, eu zic sa nu faci amh-ul, ca esti tanara si e o carca de bani. mai bine faci o ecografie in ziua jurului ovulatiei, faci si o histerosalpingografie si testele pt hormonalele de ziua 3 (prolactina, estradiol, progesteron, LH, FSH). la 7 zile dupa ce ai ovulat 9atentie, repet, ovulatie demonstrata ecografic), fa-ti iar progesteronul. este ceea ce se numeste "progesteron de ziua 21", doar ca ziua 21 tine cont de un ciclu menstrual de 28 de zile. Deci nu se potriveste fiecarei femei.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
tanno, samiruta in primul rand vreau sa va spun ca inca fumez. Am programat renuntarea pe 20 august. Cum sotia ta, tano, e graviduta, crezi ca-i o.k. daca stau mai intr-un colt de masa si suflu fumul in directia opusa ei? ca oricum sus, la unirii, in zona pentru fumatori, nu e fum nici de la celelalte mese, ca-i camera aerisita bine.
Pentru mine ar fi o.k luni, pe 8 august, seara, pe la 18:00.
Inainte n-am sanse ca sambata asta ii rup turta fetei si-s full in fiecare seara cand ies de la munca.
Iar pe 9 august fag bagajul pentru plecarea in Sunny Beach.
Cand ma intorc sunt in programari pentru gaurirea amanata luna asta.
Deci tano va fi cu pruncu-n brate pana mai prind eu o seara libera.
aaaa, iar adrianaady zice ca nu stie daca ajunge, ca duminca aia se intoarce din concediu. Sa vad daca reuseste si maria sa ajunga prin bucuresti.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tannoo25 spune:
aristica, hai ca m-ai facut sa
cu fumul;
si eu fumez; vorba ta, la unirii sus e aerisit; nici nu se simte fum de tigara acolo, asa ca, stai fara griji in privinta asta ![]()
sa vedem ce zice si samira; daca e ok si pentru ei ziua stabilita...
Zuzet spune:
Maaaaaaaaiiiiii....va intalniti fara mine?????
Pai pe mine m-ati uitat sau m-ati scos din gasca fara stirea mea?![]()
Deci vin si eu.....ba mai mult....vin si cu o propunere de locatie buna si pentru fumatori si pentru nefumatori: terasa Hanului lu' Manuc sau Hanul Berarilor (foarte, foarte faine ambele si aproape de Unirii).
Deci...ce ziceti?
tannoo25 spune:
zuzet, ti-a lasat betty mesaj pe mess cu invitatie la intalnire; deci nu te-am scos din gasca ![]()
fete, stabiliti voi locatia, ca le aveti p'astea cu organizarea ![]()
samira33 spune:
da,da,da...e super ok ziua de Luni si ora e super pentru mine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna