oligoastenoteratozoospermie 12
Raspunsuri - Pagina 17
elenusia spune:
Felicitari Gabriela
Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine pana la capat.
Doamne ajuta-ne la toate fetele sa ne tinem ingerasii in brate.
Exact cum spune Carmen, cand vad asemenea minuni parca devin mai increzatoare . Cu ajutorul bunului Dumnezeu nimic nu este imposibil.Sotul meu a fost diagnosticat cu oligospermie astenospermie marcata.

tannoo25 spune:
gabriela, chiar citeam mai zilele trecute postarea ta la un alt subiect ...
super veste ne-ai dat!
felicitari!
Doamne ajuta sa fie bine pana la termen.
camcris spune:
buna seara
ma alatur si eu voua daca puteti sa ma primiti
povestea mea: eu am o trompa greu permeabila descoperita prin laparo 2009 iar sotul oligoteratozoospermie si hiposperimie, iar dr. albu a spus ca nu-i asa grav
ne-a recomadat IA sau FIV dar ne-a trimis la dr. mihalca radu androlog de la medlife care a zis ca nu-i problema din partea lui pe andrologie
atunci de ce nu raman gravi de 3 ani?????
acum vreau sa fac o histero la albu din ian. dar nu reusesc sa scap de o candida nenorocita si de e-coli
azi declar din nou Z1 

deci ce sa facem??????????? asa m-am saturat de dr. astia ca-mi vine sa-i iau la 
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
tannoo25 spune:
camcris, bine ai venit!
si sedere cat mai scurta pe aici ![]()
i-a fost prescris vreun tratament sotului tau?
camcris spune:
L-carnitina, vitamina e, centrum de la A-Z, dupa parerea mea apa de ploaie 
tu ce parere ai?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
tannoo25 spune:
centrum, chiar cred ca e apa de ploaie;
mai bine ii dadea spermotrend;
vit e cred ca ia numai in primele tale zile de cm, nu?
l-carnitona am luat si eu, dar...poate, in functie de organism, efectele difera 
care sunt parametrii spermogramei?
alinuknuknuk spune:
Gabriela felicitari!!! sarcina la termen iti doresc!
Camcris, sedere scurta! Subscriu la msj lui Tannoo..Spermotrend ul l-a ajutat si pe sotul meu foarte mult. In acelasi timp a luat si laptisor de matca pur (asta o stiam de la Tannoo
)
Aristica merci de pontul cu rochia de mireasa!Si te asteptam si pe tine cu un rezultat pozitiv, cat mai curand!
Doamne ajuta!
20+
mikas spune:
Buna tuturor,
pt cine e interesat/a am o cutie de L-carnitine-250, 90 capsule de vanzare. Am achizitionat-o din state,si nu a mai fost nevoie ca sotul meu sa o foloseasca. Daca va intereseaza, imi puteti da mesaj privat.
Multumesc,
nico_72 spune:
Felicitari Gabriela!Cum ai reusit ai luat tu si sotul ceva tratament?Si sotul meu are oats severa si de 1 an de zile nu se intampla nimic.
irmaria spune:
gabrielarusu felicitari si sa fie bine pana la la final!
Astfel de vesti ne umblu sufletul de speranta la toate cele care ne dorim un copil.
viitoare 
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c