oligoastenoteratozoospermie 12

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

WAAAAAAAWWWWWWWWWW, Artistica....you look GORGEOUS!!!!

Foarte frumoasa mireasa, rochia, buchetul.... FOARTE SPECIAL!!!
Sa va fie viata frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sar'naaaa

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Tannoo felicitari pentru bebicul miscacios si rezultate bune la eco. Doamne ce putin mai aveti!!!
Sa fiti sanatosi toti 3!!!

Aristico ce poze minunate, normal cu voi atat de minunati!!! Superba rochie, superb buchet! De unde-ti luasi rochia? La anu urmez si tre sa ma pregatesc!

ALtesa tu cum te mai simti? tre sa faci eco morfo de trim I, nu? sau ai facut-o?

19+

Mergi la inceput

sar'mana - de la Isa'Dorable (sunt rochite aduse din USA), deci ai mare grija ca trebuie comandata cu minim 4 luni inainte.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

Tannoo felicitari pentru bebicul miscacios si rezultate bune la eco. Doamne ce putin mai aveti!!!
Sa fiti sanatosi toti 3!!!

merci,
daaaa, mai avem putin
suntem tare curiosi sa-l vedem pe ...dar, speram sa stea la mami in burtica pana la termen...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna,
Vin si eu cu o veste mare mare , cu o minine de la Dumnezeu sunt insarcinata natural , dupa 8 ani de infertilitate , investigatii, un FIV anul trecut nereusit la Budapesta care si acum platim rate , sotul avand diagnostic de oligosp. severa , am 4 teste pozitive , progesteron 93 si un BETA de 1952, deci se poate ramne si natural cu un diagnostic fff crunt oligos. severa la care toti dr. cand vedea spermograma direct FIV, asa fetelor nu va pierdeti speranta.
suntem super fericiti parca nu ne vine sa credem, parca pltim.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

felicitari, gabi! multa sanatate si sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

ooooooo, da' cemai veste! CATRALIOANE DE FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Felicitari, Gabriela, sa dea Dumnezeu sa ajungeti cu bine la termen!!!
Cand vad asemenea minuni parca sunt si eu mai optimista...

MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

va multumesc mult, i-am facut cel mai frumos cadou sotului de ziua lui . si DD are pt. fiecare ceva pus deoparte.
Asta e o minune mare de la DD si ii multumesc din tot sufletul ca mi-a ascultat rugaciunea.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput