Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

fa ceai de musetel infuzie ca pt tine si da-i o lingurita.. mie mi-a spus Lavinia de chestia asta si la noi a functionat

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Ok, intrebare stupida probabil, dar cu zahar sau fara?

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

evident ca fara

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Neatza fete dragi,
Dodo azi noapte s-a culcat la 1... a dormit cate trei ore ...eu sunt grogy
Simo, sanatate mamei tale , cu rrelax and tone am incercat 10 minute in fiecare zi, mie mi se pare ca se vede ceva la aspectul pielii cel putin si parca si burta s-a retras putin....radea iubi ieri de mine ca m-a intrebat ce fac cand l-am bagat in priza si eu i-am spus ca ma duc la sala..
Yasmy, si eu am supa de rosii in frogider
Ally ce faci bun?
Azi i-am luat infarix -hexa lui Dodo ca dupa amiaza vine pediatra si il face. Ce stiti de reactii la el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Simonelu, tinem pumnii sa reuseasca operatia mamei tale, multa sanatate si recuperare super rapida pt a venii repede, repede acasa sa te ajute cu flacaii .

Lavinia
, sotului i-am facut o fasole cu ciolan afumat(mie nu-mi place) si mie snitele cu o salata ceva.

Delia, asa rau imi pare ca nu ai rezolvat cu laptopul...vreau si eu sa te cunosc....de fete nu mai spun.

Andreea
, ce mai faci mami? Rares ce mai face???

Yoni, frumoasa foc printesica ta!

Roxy
, ce ai facut in week.? Ti-am simtit lipsa aici!

Strumpitz

, cum s-a prezentata nora-mea azinoapte???

Micki, un mare pt tine si copilasii tai!

Madutza, sa inteleg ca inca dormitezi???

Cami
, tu ce mai faci scumpa??? Cum mai sunt fetele?

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Anaxena, te-am tot strigat aici si am rugat fetele sa te sune de ma doare gatul!!! Am vazut pozele cu superbii tai copilasi...Tu ce mai faci mami??? Cum te imparti si cu munca si cu ,copilasii?

Mergi la inceput

Stefy, ce frumos ca mergeti in tara! Banuiesc ca abia astept sa te lauzi cu printesica ta minunata...Noi nu stiu cand mai ajungem ca peste 2 sapt avem botezul si il facem aici. Vin nasii la noi....abia asteptam!

Deea, ce viata si pe tine...auzi tu , ne scria din gradina , din balansoar...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

buna ziua mamici

imi cer scuze ca nu am mai intrat, a fost sora=mea aici si m-a tinut cam ocupata..am umblat cu ea sa isi rezolve treburi cu acte pt ca ea nu cunoaste bine bucurestiul si am ajuns tot timpul tarziu acasa...ieri a plecat asa ca..am reusit si eu sa revin

inainte sa vina imi faceam planuri ca o sa avem si eu si bbtul niste timp pt noi pt ca ea vroia fetita pe la ea dar nu am reusit....

pe 8 mai mi=-a venit prima menstruatie..a fost ok cateva zile si pe 12 m-a pocnit o mare hemoragie...cu schimbat tamponul din juma in juma de ora de m-am dus la urgente pt ca ma speriasem...mi-a dat dr niste calciu si ergomed si acum sunt mult mai bine...deja se pare ca imi trece...

Evelinne e minunata, dupa ce a avut program de colici in fiecare seara pana pe la 2-3 ..uneori si pana la 6 dimineata, de 3 zile se culca pe la 11 si se trezeste sa pape abia la 7. am senzatia ca s-a schimbat programul de colici pt ca la un moment dat in timpul zilei se crizeaza un pic si in rest...nici urma de ei

imi tot faceam griji acum ceva timp ca nu zambeste...si de cateva zile a inceput sa o faca..are cel mai scump zambet pe care l-am vazut vreodata insotit de 2 gropite in obrajori...e minunata.suntem topiti

de crescut pare sa creasca binee, papa 120 ml de lp la 3 ore in timpul zilei si noaptea dupa cum spuneam..deloc.

o sa incerc sa citesc din urma desi cred ca am tare mult de recuperat...
daca mi s-au adresat intrebari, am sa rog fetele sa le repete..daca nu....ei bine de acum voi fi prezenta mai des.

sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ailed cu carnita sau fara?? cum ai facut supica??

gabi sa treaca cat mai repede. mie mi a venit a 2 oara deja, exact 3 zile ma tine si inca 2 asa niste pete.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

salut fetele!

ma mai primiti si pe mine pe aici? nu de alta ...dar sa ma laud
Noutati nu am, doar ca Ioana mea este la fel de cuminte...avem acelasi program, dormim noaptea 5-6 ore...ziua papam sin la 3 ore...ridem, gingurim, ....etc

Legat de durerile de colici eu consider ca fiecare copil are mai mult sau mai putin. Toate picaturile care le incercam la ora actuala sunt ''apa de ploaie'' sa nu zic ....chioara.

Daca cuiva crede ca i-a functionat, eu cred ca doar o ''impresie'' sau chiar micutii nu-i mai dureau burtica. Eu la a mea nu-i dau nimic...doar ceiut de chimen si e ok. Mai are crize de plins...din cauza colicilor evident, dar in maxim 7-10 minute ii trece.
Incerc sa o calmez ''sufleteste'' decit cu fel si fel de... leacuri minune. Parere personala! Scuze fetele la care a functionat...

simonacip ...sanatate mamei tale! Si Arsenie este un scump... de tine nu mai zic
strumphy... si la mine sfircurile sunt la fel dar nu ma vait tu cum crezi ca se cresc copii? taci si indura...totul se uita
bb_yasmi ...la botez ai fost o dulce... bb si mai si, te-a depasit
roxy... unde ai fugit? imi este dor de postarile tale? Tare faina si bine mai arati... Eu nu m-am ingrasat cit am fost gravida si m-am ingrasat acum. Pap si dorm cot la cot cu cea mica dar am lapte...maninc constient... dau fuga jos, ...acum am alte prioritati!

alina_n ce baiat mare ai...oauuuu cum trece vremea '
miki ... iti doresc multa rabdare! Citesc si ma ingrozesc... va fi bine cind va mai creste micutul.... Multa incredere!

madutza sunt invidioasa pe Cristi, vreau si eu unghiile rosii,

fug...si revin
tuturor

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Deea ce ai facut la dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

bb_yasmi multumesc
ce bine de tine ca te tine asa putin. sper sa se regleze si la mine luna viitoare mai ales ca vreau sa incep sa iau si pastilele pe care le-am luat pana cu cu 2 luni sa raman gravida

Mergi la inceput