Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

neatza fetelor!
de la 5 sunt pe baricade cu pufoshenia in brate. e tare maraita. o apuca plansul, o linistesc leganand-o, adoarme 10 min si uite asa facem de 4 ore. si mie mi-e atat de somn.
dar nu m,a stresez, ca vad ca patiti si voi asa, deci e ceva normal
programul asta l-am avut si de la 1 la 3

trebuie sa ne pregatim de botez. il avem pe 25 iunie. ati comandat invitatii de pe net? ce site-uri imi puteti recomanda?

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

oofff.da. asa eram si eu cu primul...nu stiam ce are si lui nu-i ajungea laptele de la mine..dar unii bb-i asa sunt ..cu lapte sau fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neatza si de la noi

simo multa sanatate mamei tale! sa fie bine azi si sa decurga totul perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

msbb hai mai des pe aici!!

simo, mami frumoasa!!! multa sanatate mamei tale!!

mada cuma fost la botez????? de abia astept pozicile!!!

cris...aseara ma gandeam la caruciorul tau nu pui o pozica sa il vad asa mai "real"?? ca tare impresionata am ramas atunci al filmuletul de pe you tube.

bebelu, juniorul meu nu se mai trezeste noaptea cam de pe la 7 saptamani!! eu am avut acest noroc la amandoi copilasi. nu toti sunt asa...mai sunt copilasi care se trezesc si al 2 ani cel putin o data pe noapte!

deea offf mami nu i ati mai dat de capat??? si al meu papa cam haotic cantitativ dar se strange cantitatea pe 24h...de ex aseara a papat la ora 20.30 90 ml si urmatoarea masa a fost la 5 dimi 180 ml apoi la 8 , 30 ml eu de abia astept sa mai treaca 3-4 sapt sa incepem diversificarea!!

ailed ma bucur ca e totul bine acum. si al meu face si de 4 ori/zi.

alina.n alex inca tuseste?? naty cum e?? multaaa sanatate va doresc. noi suntem bine acum. am inceput sa ii fac buburuzei toateee analizele posibile sa excludem toate cauzele posibile (gen alergii, infectii) pt tuse. pana acum au iesit ff bine toate.

ana, de la inceput i ai dat nativa??? ma bate gandul sa trec si eu pe el , tre sa studiez compozitia. daca e doar diferenta de cantitatea de fier atunci incepem si noi sa il bem. tu spuneai de constipatie la bebe care nu a facut de o zi, nu??? asta sa stii ca nu e constipatie!!!!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

merg sa pregatesc micul dejun la printesica ca e acasa azi cu mine.....apoi am bag la o mini curatenie ca mai mult nu am chef

astazi a plecat si socrela Dumnezeu sa ma ierte dar tare urat am mai port cu femeia asta..... si ea saraca nu stie cum sa imi mai faca pe plac ea e de vina ca imi zice odata una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

fa ceai de musetel infuzie ca pt tine si da-i o lingurita.. mie mi-a spus Lavinia de chestia asta si la noi a functionat

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Ok, intrebare stupida probabil, dar cu zahar sau fara?

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

E bine fara zahar, sare pana la 1 an..totusi dc vrei sa-i pui, pune in apa sa fiarba cu ea, nu dupa ce se face..si pune brun..1/3 -1/2 lg rasa.
Scuze ca raspund eu

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

multumesc frumos Intreb pentru ca vroiam si eu sa incerc, asta micu se cacaceste 1 / 2 zile....si cand face zici c a pastrat rezerve pt fertilizat 1 ha... Nu frecventa ma ingrijoreaza ci faptul ca se screme ca vai de el.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi uite ca poze cu caruciorul nu am facut dar o sa fac sa il vezi.e exact ca in filmulet, nici un fel de deosebire, noi suntem tare multumiti de el si in special eu, pentru ca atunci cand raman singura cu luca eu tb sa ma descurc cu el. e usor de manevrat, de strans...ce sa mai, si a meritat banii. ti as face o poza acum dar sasiul il am in masina. daca vrei poze de la landou, scaun de masina sau leagan sa mi spui

ina nu mai stiu, ai incercat si varianta cu termometrul sau supozitor cu glicerina? la noi supozitorul a mers ft bine, au urmat niste explozii uimitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Nu am mai intrat dem ultisor, dar efectiv timpul meu e la limita.

Cea mare mi-a fost racita cu febra is vad ca de azi o ia din nou raceala si vad ca si micuta a inceput sa-si traga nasul..deci sigur ma asteapta zile si nopti grele..nu ca pana acum nu as fi avut ..
Anna de 3 nopti are crampe puternice si-mi plange ff urat, se invinetea la fata de plans..de m-am si speriat..si asa o tine pana cand reuseste sa adoarma epuizata de dureri. Azi noapte de abia pe la 2 am reusit sa o linistesc si toata noaptea a avut somnul agitat iar la 6 amandoua vroiau papica ..asa ca tto de at sunt si eu treaza. Bine ca noaptea nu ma pot odihni deloc, ca fiica mea mare vrea numai cu mine sa doarma si Anna la fel doar langa mine doarme, iar eu sunt la mijloc intre el, o mana i-o dau Stefaniei, ca e musai sa aiba mana mea, iar cu cealata o tin pe Anna sau o alaptez si asa le adorm..iar pe nopate daca incerc sa o pun pe Anna in patut, zici ca are radar ca imediat ismte is incepe sa planga, si uite asa ptr ca nu vreau sa o mai las sa planga ca sa nu-i produca din nou crampe o iau repejor langa mine..pe cea mare trebuie sa o invelesc pe noapte sa o pozitionez cum trebuie pe perna ca se rasuceste de ajunge pe inver plus ca-mi da picioare in spate la greu, iar de Anna trebuie sa am si mai mare grija pe nopate..si uite asa sunt rau in urma cu somnul.;.dar trecem noi peste..
I-am dat si ceai de fenicul si de at au inceput crampele astea puternice asa ca l-am oprit iar aseara i-am dat putin ceiut de musatel cu tei, ca ma baut si eu..dar nu a ajutat-o..Se chinuie mititica sa elimine gazele si plange la fiecare partz si unde sa mai pun ca imi vomeaza parca mai mult ca inainte de trebuie sa o schimb de cateva ori pe zi ca se uda de la voma, si am impresia ca o irita ff tare cand ii vine inapoi ca incepe sa-mi planga ..
Ma pun acum pe cautat un homeopat ca sa mergem cu ea sa vedem ce ne poate da..ca pediatrei cand i-am zis ca-mi vomeaza, a zis sa-i dau putin gaviscon sau renny

V-am pupat pe toate

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

cris astept poze cand ai!! de multttt timp vroiam sa iti spun!!

ina....cumpara dinb comert ceai de musetel (cu sau fara fenicul) de la humana, hipp, milupa e granulat si indulcit. daca nu spunea ceva pediatra mea de zahar brun parca sau nu mai stiu ca nu m a interesat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua mamici dragi!!!

Merg sa pun mancarea la foc si sa recuperez ce ati mai scris de aseara si pana acum si revinnnnnnnn!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

ally ce faci bun de papa??? eu ma gandeam la o supa de rosii....si dupa masa un gratar cu garnitura...ceva simplut...

eu ma bucur ca la noi ploua....aveam chef de stat in casa..pe forum

Mergi la inceput